FIFA 11| PS3

Ultimate Team ـم امروز اومد و برخلاف 2 سال گذشته Achievement / Trophy نداره.
نکته ی جالب دیگه اینه که Ultimate Team ِ فیفا 09 حدود 860 گیگابایت بود ، مال 10 تقریبا 630 مگابایت و امسال 111 مگابایت ! احتمالاً سال آینده اگر Ultimate Team ای در کار باشه روی فلاپی عرضه میشه :دی

من 1 ساعت پیش چک کردم نیومده بود که تو Store
شما از کجا دانلود کردی ؟

Ultimate Team ـم امروز اومد و برخلاف 2 سال گذشته Achievement / Trophy نداره.
نکته ی جالب دیگه اینه که Ultimate Team ِ فیفا 09 حدود 860 گیگابایت بود ، مال 10 تقریبا 630 مگابایت و امسال 111 مگابایت ! احتمالاً سال آینده اگر Ultimate Team ای در کار باشه روی فلاپی عرضه میشه :دی
860 گیگابایت ?!

من 1 ساعت پیش چک کردم نیومده بود که تو Store
شما از کجا دانلود کردی ؟

واسه ریجن 1 اومده .
برای ریجن 1 که از صبح اومده بود و من چون بازیم ریجن دو هست نتونستم دانلود کنم. الان هم store رو چک کردم اومده بود و حجمش هم 139 مگ بود.

مثلاً چی اضافه تر از مال ِ لایو داره؟ مال لایو 111.4 مگابایت ِ آخه.
هیچ چیزی اضافه تر نداره. کلا تمام بازی های Arcade و add-on بازی هایی که میاد و من تا به حال دیدم حجمش چند مگ روی PS3 بیشتر هست. مثلا سر دموی FIFA 11 و PES2011 هم همین جوری بود و حجم نسخه PS3 بیشتر بود. وگرنه تو 20 مگ اضافه تر که قابلیتی جا نمیشه که بخوان بزارند. احتمالا سازگاری سخت افزارها تفاوت داره یا چیز دیگه ای که من نمیدونم.

دوستان من به یه مشکل عجیبی بر خوردم امروز fifa 11 که خواستم بازی کنم دیدم تمام تیمها اسم بازیکناشون عوض شده ! همون بازیکنان ولی اسماشون یه چیزه دیگس ! کسی میدونه یعنی چی ؟
چجوری درست میشه ؟!
البته زبون eng انتحاب میکنم مشکل از جیزه دیگس !
ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه

آقایون یه سوال...من توی کری یر موود- منیجر...برم یه تیم بگیرم تا مثه مستر لیگ ساکر بازی کنم...اگه بازیکن جدید بخرم...این تغییرات توی قسمت بازی دوستانه هم اعمال میشه؟
توضیح: من تازه امسال ساکر رو ول کردم اومدم فیفا...همون اول کری یر موود پلیر (رئال) رو برداشتم...ولی بازیکنی که ساختم با کمال تعجب موقع بازی دوستانه توی (رئال) بود

کسی نیست یک توضیح در مورد UT بده؟من دانلود کردم ولی اشکم در اومده.تازه یک چیزهای ابتداییش رو یاد گرفتم.
من تو صفحات قبل یک تاپیک دادم که ماله نسخه های قبلی بوده و توضیحاتی توش بود. چیز خاصی نداره که اشک کسی رو بخواد در بیاره.

سلام دوستان این اولین روز ثبت نام منه_یه سوال خواستم بپرسم ولی می ترسم همه جوش بیارن پس خواهشا اول جوش بیارید تا سوالم رو بپرسم...:)...:|...بیشتر...)xبازم بیشتر...)x)x)xخوبه بسه...حدود یه هفته است که فیفا ریجن3 خریدم ولی هر کاری میکنم passcode رو قبول نمیکنه(همون اررور معروف)باور کنید همه 44 صفحه رو خوندم و میدونم قرار شد دیگه کسی در این مورد سوال نپرسه و اگه ریجن1 بود آمریکا_اگه ریجن2 بود انگلیس و اگه ریجن3 بود مالزی یا هند یا هنگ کنگ یا ژاپن و ... ولی من همه رو امتحان کردم نشد در ضمن پشت جلدش نوشته فقط مخصوص کره(خواستم اکانت کره بسازم نشد یه سوال عجیب بعد از آدرس میپرسید) و دیسکم نو خریدم(پلاستیک داشت) و این که passcode پشت دفترچه یه برچسب سفید بود(بدون محو کننده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or