FIFA 11| PS3

آقا بحث رو منحرف نکن:d

پ.ن: من هم موافق هستم. چون اگه مثل PES 2009 بشه واقعا بد میشه. این سیستم رو توش پیاده کرده بودند و بازی تا مرز نابودی رفته بود.
اقا شما هم خیلی گیر میدیا:dحالا کسی چیزی نگفت که گفت لهجش غلیظه بعد اینو کجا بگه؟:d
ادامه ی حرفشم درباره ی تاپیک بود دیگه

من به نظرم سیستم هند خیلی جذاب می کنه بازیو:d
این جمله آخر هم برای خارج شدن پست از اسپم بود دیگه نه؟:d
:d

آخرین ویرایش:
اقا شما هم خیلی گیر میدیا:dحالا کسی چیزی نگفت که گفت لهجش غلیظه بعد اینو کجا بگه؟:d
ادامه ی حرفشم درباره ی تاپیک بود دیگه

من به نظرم سیستم هند خیلی جذاب می کنه بازیو:d
اون smile رو گذاشتم یعنی دارم با معراج شوخی می کنم دوست عزیز:d اگه smile نداشت حرف شما درست بود.

این جمله آخر هم برای خارج شدن پست از اسپم بود دیگه نه؟:d

در ضمن بچه ها 9 روز دیگه افرادی که Plus دارن بازی رو دانلود می کنند و روز بعدش برای همه قرار میگیره. پس این قدر نگید تاریخ دموی بازی 15 هستش. این رو هم کلی گفتم چون تو چند تا تاپیک دیگه هم دیدم بودم.

اون smile رو گذاشتم یعنی دارم با معراج شوخی می کنم دوست عزیز:d اگه smile نداشت حرف شما درست بود.
جدی نگیرین بابا:d
در ضمن بچه ها 9 روز دیگه افرادی که Plus دارن بازی رو دانلود می کنند و روز بعدش برای همه قرار میگیره. پس این قدر نگید تاریخ دموی بازی 15 هستش. این رو هم کلی گفتم چون تو چند تا تاپیک دیگه هم دیدم بودم.
برهان برای نقد دمو یه فکری بکن:d
چشم:d

کلا بچه ها تاپیک رو به بیراهه نکشید ولی خودتون می دونید رو دست اسپانیا تیم نیست:d

تو فیفا دیگه ؟:-/کلا برهان شما ... بله:d
تو فکرش هستم:d باید ببینم چقدر از امکانات رو قرار میدن.

ایضا ، دست به دمو بزنی دخلت رو میارم ، نقد دمو واسه منه حرفم نباشه:>:d!

پ.ن: در ضمن Only Chelsea Fc :x

ایضا ، دست به دمو بزنی دخلت رو میارم ، نقد دمو واسه منه حرفم نباشه:>:d!
الان این رو شوخی داری می کنی:d عزیزم همه می دونند هر چیزی که مربوط به FIFA و Harry Potter و Lord of The Ring بشه مربوط به منه تو سایت:d شرمنده اخلاق ورزشکاریت هستم علی ولی اگه امکانات قابل توجهی گذاشته باشند تو دمو حتما یک پیش نمایش دیگه خواهیم داشت

آخرین ویرایش:
الان این رو شوخی داری می کنی:d عزیزم همه می دونند هر چیزی که مربوط به FIFA و Harry Potter و Lord of The Ring بشه مربوط به منه تو سایت:d شرمنده اخلاق ورزشکاریت هستم امیر ولی اگه امکانات قابل توجهی گذاشته باشند تو دمو حتما یک پیش نمایش دیگه خواهیم داشت

امیر دیگه کیه بابا ...:d؟اخلاق ورزشی چیه؟:d

نخواستیم باو بنویس خودت ، این نقد نوشتن هم حال میده ها:d

یه صحنه ای رو دیدم توی تریلر آرسنال - رئال مادرید , گفتنش خالی از لطف نیست! :d
توی دقیقه 37 بازی , یکی از بازیکنای آرسنال یه پاسی رو میده که میخوره به داور و توپ میوفته دست بازیکنای رئال. نمی دونم قبلا هم این اشتباه داوری وجود داشته یا نه , ولی مثل این که توی 11 حسابی روی اشتباهات کار کردن! :d (با این وضعیت بعید نیست لیگ ایران هم اضافه شده باشه!! :d (اضافه نشده , شایعه درست نکنید!!!!)

از 1 مهر می تونی منتظر باشی تا 5 مهر:d

پ.ن: من هم موافق هستم. چون اگه مثل PES 2009 بشه واقعا بد میشه. این سیستم رو توش پیاده کرده بودند و بازی تا مرز نابودی رفته بود.

سلام برهان :d
خودت رو آماده کن که میخوام بکشمت ... این دموش 15 سپتامبر میاد ؟

من اوووومدم :دی تو مسافرت هی میگفتم الان میام چندتا تریلر گیم پلی . بارسلونا گذاشتن با کیفیت HD ولی بجز 2تا تریلر نحوه-ی دفاع کردن هیچی نبود :(
تو فکرش هستم:d باید ببینم چقدر از امکانات رو قرار میدن.
چی چی تو فکرش هستم برهان ؟! باید نقدش کنیا :دی اولین بار هستش که پشیمونم PLUS نیستم . 1روز جلوتر هم 1 روزه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or