FIFA 11| PS3

خبر هایی بگوش میرسه سیستم هند هم گذاشتن :d
البته خود روتر و در مصاحبش گفت من و تیمم مخالف بودیم با این سیستم و گفته اشتباهات داوری به همراه داره و اینا ولی با سیل درخواستهای مردم روبرو شدن که بالاخره گذاشتن
البته این سیستم رو میشه خاموش گذاشت که رو حالت default هم خاموشه !
البته ما استقبال میکنیم :d
درباره pro passing و personality و Career mode هم توضیح داده که قبلا هم تو مصاحبه هاش بوده میدونید داستانش چیه دیگه:d

تو یه تیکه از مصاحبش میگه بازی اسپانیا منظمه ولی بسیار خسته کنندست ولی آلمان منظمه و ضد حمله هم داره که زیباست .
واقعا با نظرش حال کردم زده تو خال:d معلومه حالیشه:d
فیفا 11 رو بیشتر بر اساس ورد کاپ ساختن
تقریبا همون ورد کاپه با تغییر تم ( این جیزیه که من توی کلیپ ها دیدم )
باتشکر
ورلد کاپ بازی عالی بود ...
از چه نظر تغییر نکرده ؟!
این همه امکانات جدید رو نمیشه نادیده گرفت !

آخرین ویرایش:
کلا بچه ها تاپیک رو به بیراهه نکشید ولی خودتون می دونید رو دست اسپانیا تیم نیست:d

در مورد hand هم تو نسخه های کنسولی که نبود و به نظر من اگه قرار بدن خیلی عالی هست. مخصوصا اگه دقیقه 90 تو محوطه یکی خطا کنه و پنالتی بده:d

در مورد hand هم تو نسخه های کنسولی که نبود و به نظر من اگه قرار بدن خیلی عالی هست. مخصوصا اگه دقیقه 90 تو محوطه یکی خطا کنه و پنالتی بده:d
دست بازیکن رو چطوری کنترل کنیم؟:))
من اون دست رو میشکنم دقیقه نود هند کنه!:d

کجا المانیه نیما؟:d
لهجه بریتانیایی غلیظی داره...
پ.ن: درمورد این اشتباهات داوری باید بگم که ایده خوبیه من هستم منتها بشرطی که اغراق نکرده باشن

پ.ن: درمورد این اشتباهات داوری باید بگم که ایده خوبیه من هستم منتها بشرطی که اغراق نکرده باشن
اخه تهیه کننده ی FIFA 09 یه المانی بود ، فکر کردم همونه . :d

منم موافق خطای هند هستم ، هرچند میدونم یه ذره رو اعصاب خواهد بود !

Big lol ! :))

اقا تاریخ ریلیز بازی به شمسی کی میشه ؟!؟ :-/
از 1 مهر می تونی منتظر باشی تا 5 مهر:d

آقا بحث رو منحرف نکن:d

پ.ن: من هم موافق هستم. چون اگه مثل PES 2009 بشه واقعا بد میشه. این سیستم رو توش پیاده کرده بودند و بازی تا مرز نابودی رفته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or