FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

یک سوال چرا وقتی قهرمان لیگ می شیم دمو نشون نمیده که کاپ برنده شدیم
چه دمویی ؟
کلا وقتی کاپ برنده بشی بازیکنا میپرن وسط زمین میزنن تو سر و کله هم و آخرش هم میگه شما بردید :دی چیز خاص دیگه ای نیست :دی

/////

دوستان کسی از تاکتیک بازی سر در میاره ؟ چجوری باید تنظیم بشه و کلآ کارش چیه ؟
ممنون

چه دمویی ؟
کلا وقتی کاپ برنده بشی بازیکنا میپرن وسط زمین میزنن تو سر و کله هم و آخرش هم میگه شما بردید :دی چیز خاص دیگه ای نیست :دی

/////

دوستان کسی از تاکتیک بازی سر در میاره ؟ چجوری باید تنظیم بشه و کلآ کارش چیه ؟
ممنون

عزیز منظورم کاپ هست کاپ نشون نمیده برا من شاید خراب هست:d

time out connection فیفا 11

مشکل با gameranger ( Fifa 11 )
من هر وقت خواستم fifa 11 بازی کنم نشد اگه بخوام join شم همیشه connection has timed out میشه اگرم هاست باشم نمی تونن بهم وصل شن قبلا هم که fifa 10 داشتم اصلا نتونستم آنلاین بازی کنم
تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟ همین الان که زدم نشد پینگ 260
باید V P N بخرم؟
کار خاصی رو مودم باید انجام بشه؟
اگه کسی بلده لطفا جواب بده
ممنون

سلام
شما باید مودم رو رو حالت bridge قرار بدی یعنی اتو کانکت نباشه بعد به کنترل پنل>Network connection>local area برید ip رو دستی وارد کنید.
iP: 192.168.0.2
Gateway:192.168.1.1
توجه داشته باشید که قسمت ای پی اون 0 که باعث میشه شما time out connection نداشته باشید.
به جای 2 میتوونید هر مقداری زیره 255 بزارید اما 1 نباشه چون ای پی مودم هستش.

اما اگر مودمتون اتو کانت هستش یعنی روی حالت pppOe
باید از قسمت NAT>virtual server ای پی 192.168.1.2 رو وارد کنید و یه اسم برای تنظیماتتون در نظر بگیرید. بعد پورت 1600 udp بسازید. سیو کنید. توجه کنید که ای پی وارد شده شناسه شماست اگه با ای پی pc شما یکی نباشه باز هم مشکل time out رو خواهید داشت.

آخرین ویرایش:
سلام///
دوستان من اخرین اپدیت رو از سایت فیفا دانلود کردم و نصبش کردم اما دیگه وارد بازی نمیشه:((///
اگه ممکنه یه کرک مشت برام بزارید=d>

سلام.

من باید بازی کرک نشده رو حتما داشته باشم تا پچ ورژن 1.1 رو بتونم نصب کنم ؟

حالا زمانی که من بازی کرک نشده رو داشتم بعدش پچ 1.1 رو ریختم دوباره باید یه کرک جدید بریزم ؟

اگر من تمام کار ها رو برای آنلاین بازی کردن بکنم و توسط برنامه گیم رنجر وارد بازی بشم باید توی منو بازی روی کدام گزینه برم تا بتونم برم داخل بازی و با یکی دیگه بازی کنم ؟

در ضمن به غیر از گیم رنجر راه دیگه ای (راه اسانتری) هست برای آنلاین بازی کردن فیفا ؟

ممنون میشم اگه یکی کامل به سوالاتم پاسخ بده :x

سلام من امروز بازی رو خریدم ولی از 360 کپی شده گرافیکش رو نمیتونم زیاد کنم :(
برای همه نسخه کنسولی هست ؟
خیلی سخره هست اگه باشه ......:(
نسخه پی سی هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
من میخوام با دوستم آنلاین بازی کنم
آیا امکانش هست ؟
در ضمن بازی هامون اصل نیست
تو پی اس که نمیشه آیا تو فیفا راهی هست ؟
با تشکر

چرا کسی جواب نمیده ؟
دارید چیکار میکنید پس ؟ یکی هم جواب بده اگه حوصلش رو داشتید )x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or