برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
بلیکم
بروبچ کسی بازی روی با دسته XBOX توی PC بازی کرده؟
اگر کسی بازی کرده مشکلی نداشته؟
اقا پورت کدومه )xخود eaگفته برای pc خیلی کار شده اون وقت شما میگی پورت شدهدلیلش کاملا معلومه اونم پورت مزخرفه حالا دوستان میگویند این بازی که پورت نیست چون موتورپایه پورت شده ولی در اصل پورت 360 حساب میشه.(اینم یه پورت مزخرفی مثل gta iv هست که فقط سی پی یو خوره یعنی برو یه 4 هسته ای q6600 به بالا بگیر مشکل حل میشه.)
بهتر بود ea به جای اینکه این همه وقت موتورپایه را پورت کنه که آخرشم وضعیت بازی این بشه می اومد بازی را از 360 پورت میکرد البته یه پورت درست و حسابی و بهینه شده.
مثل اینکه تو نسخه xbox میتونی توی be a pro ای دروازبان هم بازی کنی که توی نسخه pc این امکان وجود نداره....
سلام دوستان عزیز لطفا به سوالت منم جواب بدید.سلام دوستان
چندتا سوال داشتم لطفا جواب بدید
1.توی قسمت be a pro مثل become a legend سری pes آخر فصل تیمای دیگه بهت پیشنهاد میدن؟
2.توی قسمت manager mode تیمای دیگه اخر فصل بهت پیشنهاد میدن
3.توی manager mode میشه سرمربی تیمای ملی بشی؟
4. شادی های پس از گل و قهرمانی چه فرقی با نسخه کنسولی داره؟
1-بله بهت پیشنهاد میدنسلام دوستان عزیز لطفا به سوالت منم جواب بدید.

دوستان يه سوال:
اين سوال هيچ ربطي به بازي نداره ( فقط تو رو خدا نگيد اينجا جاش نيست و ....چون تايپيك مربوطش يه جورايي خوابه)
من ميخوام يه دسته 360 واسه pc بگيرم.
رفتم مغازه گفت يكي داريم بي سيمه و طرح 360 كه قيمتش 30 تومن بود.
بعد گفت خود 360 رو داريم 70 تومنه.
يكي روشنم كنه كه چي كنم؟
30 تومنيه رو بگيرم به نظرتون؟
از سوال بي جايي كه پرسيدم معذرت ميخوام
يعني اون 30 تومنيه خيلي متفاوته؟اونکه طرح 360 هست دسته ی 360 نیست و تولید شرکتی به غیر از مایکروسافت هست که فقط طرح دسته ی مایکروسافت رو کپی کرده، دسته ی تولید مایکروسافت برای 360 که میشه روی ویندوز استفاده کرد دو نوع داره بی سیم و سیم دار به شخصه سیم دارش رو بهتر می دونم چون بی سیمش رسیورش رو زیاد دیدم بسوزه و خرج اضافی بذاره روی دست آدم.
ولی سیم دار اصلیش رو من هفته ی پیش دیدم توی فروشگاه هایپر استار گذاشته بود 40 تومن مسلما پشت شهرداری می تونی ارزون تر هم گیر بیاری.
:-o
آقا يكي هم جواب ما رو بده:dيعني اون 30 تومنيه خيلي متفاوته؟
خودش كه ميگفت فرقي نداره.:-o