FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

سلام آقای pedramstalker چه جوری میشه ویندوز ایکس پی رو بزارم کنار سون.من یک بار ویندوز اکس پی رو تو درایو دیگه نصب کردم دیگه ویندوز سونم بالا نمیومد فقط اکس پی کار میکرد فرمتش هم نکرده بودم اکس پی رو تو درایو دیگه نصب کردم باید چکار کنم که بتونم از هر دو ویندوز استفاده کنم؟با تشکر

سلام آقای pedramstalker چه جوری میشه ویندوز ایکس پی رو بزارم کنار سون.من یک بار ویندوز اکس پی رو تو درایو دیگه نصب کردم دیگه ویندوز سونم بالا نمیومد فقط اکس پی کار میکرد فرمتش هم نکرده بودم اکس پی رو تو درایو دیگه نصب کردم باید چکار کنم که بتونم از هر دو ویندوز استفاده کنم؟با تشکر

هر دو ویندوز رو نصب کن
بعد با نرم افزار EasyBCD 2.0.2 بوت اون یکی ویندوز رو اضافه کن
من الان همین طور دارم استفاده میکنم

• Like
Reactions: aliatlas
با اجازه از دوست عزيز lovelyreza البته بهترين راه اينه كه اول xp رو تو درايو c نصب كني و بعدش 7 رو تو d برا هر درايو 40 گيگ فضا بزار خيلي هم خوبه راحت بدون كمبود سرعت ولي يادت باشه اول اكس پي بعد سون;;)

آخرین ویرایش:
sسلام ببخشید یه سوال داشتم:
من شنیده بودم توی این سری از فیفا میشه جای دروازبانم بازی کرد در be the pro?? اما هرچه گشتم پیدا نکردم این قابلیت هست؟ و اگه هست چجوری باید بیارمش؟؟

سلام بچه ها
من یه pes باز حرفه ای هستم که چندین سال بود Pes رو بهترین فوتبال میدونستم اما با اومدن fifa11 واقعا از این فوتبال لذت بردم
چند تا سوال در مورد این بازی دارم
1)در مورد مستر لیگ این بازی کمی توضیح میدین؟چند تا لیک در مستر لیگ حضور داره؟خرید بازیکن مثل pes در نیم فصل و پایان فصل هستش؟
2)قابلیتهای بازیکنارو کجا میتونم ببینم؟مثلا مثل بازی pes که موقع ترکیب چینی میشه dribl shot heading و غیره رو دید؟
3)من کارتم 285 gtx هست و شک دارم که این افت فریم ناچیز در صحنه های آهسته مربوط به کارتم باشه برای شما هم اینطوریه؟
1)بله پایان فصل میتونی هم برا تیمت خرید منی هم میتونی از تیم بری به تیم دیگه و حدودا31لیگ داره
2)موقع ترکیب چینی روی بازیکن مورد نظر نگه میداری و دکمه ی(playr bio (rs کلیک کن بعد مشخصات و قدرتاش میاد

سلام
بچه ها من سیستم با یکی از همسایه هامون شبکه هست. میخواستم بدونم میتونیم این بازی رو به صورت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت بازی کنیم؟
یا علی مدد

sسلام ببخشید یه سوال داشتم:
من شنیده بودم توی این سری از فیفا میشه جای دروازبانم بازی کرد در be the pro?? اما هرچه گشتم پیدا نکردم این قابلیت هست؟ و اگه هست چجوری باید بیارمش؟؟

توی نسخه Xbox می شه این کار و انجام داد ..;)

کسی میدونه چطوری از شر این dont sent که بعد از تعویض ویندوز میکنم نجات یابم.آخه از رجیستری هم بک آپ گرفتم و توی ویندوز جدید نصب کردم اما باز هم نشد.

انصافاً از اين بهتر نميشد.
چقدر بازيه باحاليه اين فيفا11.
من تو آخرين درجه سختي اولين باري كه بازي كردم 8 تا از منچستر خوردم:d
ولي الان كم كم دارم را ميوفتم.
خدايي بازي توپيه.
فقط يكي بياد چندتا تكنيك با كيبورد به ما ياد بده( ثواب داره):d

برو team management بعدش edit kit number

آقا من وقتی میرم تو team management فقط سه گذینه هست :
Manage Team , Player Growth , Assistant Coach که edit kit number رو تو هیچکدوم از اینها پیدا نمیکنم !

خواهشا کمکم کنید این موضوع داره میره رو اعصاب من !!! :wallbash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or