برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

آقا از اين برنامه Riva Tuner استفاده ميکنی يا نه؟من يه بار تنظيماتو بالا ميذارم خيلی خوبه.بعد از بازی ميزنم بيرون دوباره میام تو بازی افت فريم دارم.هر چی تنظيماتو کمتر ميکنم بد تر ميشه:d فکر کنم مشکل از ویندورم.صبر کردم تا win 7 sp 1 بیاد بعد عوض کنم

هر چی بالا تر بره کیفیت بازی قشنگ تر میره ولی باید رزولوشن راباتوجه به قدرت سیستم بالا ببری .چرا کسی جواب ما رو نمیده 10 بار پرسیدم
رزولوشن بازی هر چه که بالاتر یا پایین تر باشه چه تاثیری رو بازی میزاره؟
با چه پینگی میشه آنلاین بازی کرد؟با تشکر
آره وقتی ري استارت ميکنم خوب ميشه.ولی اگه از بازی بزنم بيرون باز برم داخل يکم لگ داره.نميدونم چرا اينطوره.حالا بعدا ویندوز عوض میکنم ببینم چی میشه.آره استفاده می کنم .. اما تغییرش فکر نمی کنم آنچنان باشه ..
منم اوایل یکی دوبار این مشکل شما رو داشتم .. ریستارت کن ببین خوب میشه یا نه .. اگر هم اینترنتت وصله و وارد بازی میشی .. سعی کن disconect بشی بعد بازی کنی .. ببین چطور می شه !!![]()

سلام بچه ها
من یه pes باز حرفه ای هستم که چندین سال بود Pes رو بهترین فوتبال میدونستم اما با اومدن fifa11 واقعا از این فوتبال لذت بردم
چند تا سوال در مورد این بازی دارم
1)در مورد مستر لیگ این بازی کمی توضیح میدین؟چند تا لیک در مستر لیگ حضور داره؟خرید بازیکن مثل pes در نیم فصل و پایان فصل هستش؟
2)قابلیتهای بازیکنارو کجا میتونم ببینم؟مثلا مثل بازی pes که موقع ترکیب چینی میشه dribl shot heading و غیره رو دید؟
3)من کارتم 285 gtx هست و شک دارم که این افت فریم ناچیز در صحنه های آهسته مربوط به کارتم باشه برای شما هم اینطوریه؟
آره وقتی ري استارت ميکنم خوب ميشه.ولی اگه از بازی بزنم بيرون باز برم داخل يکم لگ داره.نميدونم چرا اينطوره.حالا بعدا ویندوز عوض میکنم ببینم چی میشه.
اينقدر چيز رو ویندوزم نصبه که عوض کنم بايد دوباره همه رو نصب کنم.کلی از چيزام ميپره![]()
بچه ها یه طوری نیست صفحه انگار تیکه تیکه میشه من اون تیکه vertical رو هم گزاشتم اما بازم یه ذره میشه واسه شما هم همینطوریه ؟بابا این فیفا رو که دیگه نمیشه با کیبوورد بازی کرد )x
)من کارتم 285 gtx هست و شک دارم که این افت فریم ناچیز در صحنه های آهسته مربوط به کارتم باشه برای شما هم اینطوریه؟
منم این افت فریم رو دارم.کارتمم 5850 هستش.فکر کنم با یه آپدیت از EA یا با driver های جدید مشکلش حل شهاولا اين پستها به تاپيك مشكلات FIFA 11 مربوط ميشهافت فریم مربوط به موتور این بازی میشه . اما بعید میدونم پچی براش بیاد .
من هم با یک GTX260 CORE 216 و AMD PHENOM II X4 955 فریم هام در رزولوشن 1920x1080 با VSYNC شصت فریم هست فقط در بعضی REPLY ها به 55 و یک بار هم به 34 رسید .
ثانيا چنصد هزار بار گفتم ولي خودتون گوش نميدين در ويندوز سون فعلا هيج راهي براي رفع اين مشكلات لگ و ... نيست شما يك عدد ويندوز XP SP3 هم بزاريد كنار اون 7 و بازي رو تو اون اجرا كنيد ( البته با درايور 260.63 ) ديگه هيچ و هيچ افت فريمي نداره .![]()
فعلاً بايد بازی معمولی کنم تا راه بیفتم بعد برم سراغ منیجر
F1 رو بزن میتونی بری قسمت تمرینبازی امروز اومد یه 4 تایی خوردم
تمرین فقط تو همین قسمت است جایی دیگه تمرین نداره یا یه اموزش درست حسابی ؟؟؟؟؟؟؟؟