FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

سلام یکی از دوستان لطف کنه سریال نامبر بازی رو بهم بده ممنون
بفرمایید :
CX6E-R44R-UJN6-WUJS-9RLD
E5M5-9UTF-KN2V-NKNU-XRLD
JSBB-CNRL-VEST-6VEW-WRLD
ZL6W-6LF9-VQPJ-SVQP-PRLD
CWBB-N74V-2FU7-X2FU-CRLD

سلام بچه ها ،‌ چقدر این نسخه فیفا فرق کرده :d انصافا خیلی سخت شده و صد البته طبیعی و حرفه ای b-)
راستی من به بدبختی واسه کیبرد تنظیم کردم اما دکمه Shift که در قدیم باهاش میشد تکنیک زد یا در هنگام دویدن سرعت گرفت رو پیدا نکردم ! شما میدونید کدومه‌ ؟

راستی بچه ها با این فیفا میشه از روی پی سی با کنسول به صورت آنلاین بازی کرد ؟ ;)*

راستی بچه ها با این فیفا میشه از روی پی سی با کنسول به صورت آنلاین بازی کرد ؟ ;)*

قرار بود که بشه ولی سازنده های یه بازی نا مشخص! در مکانی نامشخص ودر زمانی نامشخص! اومدن یه سری گیمر خیلی حرفه ای Xbox 360 رو با گیمر های متوسط PC در دو گروه مقابل هم قرار دادنو نتیجه شکست مفتضحانه گیمرهای Xbox شد و دیدن بازی با PC راحت تره و به مهارت کمتری برای پیروزی احتیاج داره و تصمیم گرفتن که فعلا این کار رو نکنن>:d<
اگه تو gamespot درباره ی دستگاه ONLIVE سرچ کنید توضیحات دقیقشو پیدا میکنید#:-s

آقا بعد از نصب همين نرم افزار(ماله آنلاين بازي كردن) نمي دونم چي شده بازي رو كه اجرا مي كنم مثل دمو مي پره مي ره صفحه اصلي كه كاكا شوت مي كنه. تازه منجر مودم هم از بين رفته و 4 تاتاريخ خودش گذاشته تو لودها كه هر كدوم رو مي زنم از بازي مياد بيرون.
154fs232528.gif

لطفا كككككككمممممممممممككككككك ك كنيد.

آقا بعد از نصب همين نرم افزار(ماله آنلاين بازي كردن) نمي دونم چي شده بازي رو كه اجرا مي كنم مثل دمو مي پره مي ره صفحه اصلي كه كاكا شوت مي كنه. تازه منجر مودم هم از بين رفته و 4 تاتاريخ خودش گذاشته تو لودها كه هر كدوم رو مي زنم از بازي مياد بيرون.
154fs232528.gif

لطفا كككككككمممممممممممككككككك ك كنيد.

منم همین مشکل و دارم ..
102.gif

اینهمه منیجر مود بازی کرده بودم
Cry1.gif

یعنی اصلا افت فریم نداری؟
اگه درایور جدید گرفتی نسخه درایورت چنده؟

2بار افت فریم داشتم اما دیگه ندارم ...
smoke.gif

خودمم باورم نمیشه خیلی راحت تر از فیفا 10 بازی میکنم .. تازه فیفا 10 رو تو xp بازی می کردم ..
تازه همه تنظیمات گرافیکش هم بالاترینه ..
247.gif

2بار افت فریم داشتم اما دیگه ندارم ...
smoke.gif

خودمم باورم نمیشه خیلی راحت تر از فیفا 10 بازی میکنم .. تازه فیفا 10 رو تو xp بازی می کردم ..
تازه همه تنظیمات گرافیکش هم بالاترینه ..
247.gif

آقا از اين برنامه Riva Tuner استفاده ميکنی يا نه؟من يه بار تنظيماتو بالا ميذارم خيلی خوبه.بعد از بازی ميزنم بيرون دوباره میام تو بازی افت فريم دارم.هر چی تنظيماتو کمتر ميکنم بد تر ميشه:d فکر کنم مشکل از ویندورم.صبر کردم تا win 7 sp 1 بیاد بعد عوض کنم

دوستان من بازی رو تصب کردم اون اولش که با کاکا یه بخش تمرینی داره مشکلی نداره بعد که تیم انتخاب می کنم و میرم برای بازی همین که داور سوت شروع بازی رو میزنه بازی وحشتناک تیک بر میداره جوری که اصلا نمیشه دیگه بازی کردو خیلی کند حرکت میکنن بازیکن ها .......
سیستم کامپوترم هم بالاست و مشکلی از اون بابت نداره خواستم ببینم شما راه حلی برای این مشکل ندارین؟؟:-/

با سلام خدمت دوستان
چندتا سوال داشتم لطفا جواب بدید
1.چه برنامه هایی برای ادیت بازی وجود داره؟( مثلا اضافه کردن یک تیم ملی)
2.آیا از creation master های قبلی میشه برای ادیت بازی استفاده کرد؟و ایا نسخه جدید کریشن مستر اومده؟
3.بعد از ادیت مشکل گرافیکی در بازی به وجود نمیاد؟
4.یه توضیح در مورد ساختن face در virtual pro بدید
با تشکر

سلام
یه سوال داشتم رزولوشن بازی هر چه که بالاتر یا پایین تر باشه چه تاثیری رو بازی میزاره؟

با چه پینگی میشه آنلاین بازی کرد؟با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or