برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
انلاین بازی کردن فیفا 11
1) نرم افزار Game Ranger را از اینجا دانلود کنید و سپس نصبش کنید.
2) به پوشه نصب بازی FIFA 11 بروید و در اون قسمت یک فایل خالی txt. ایجاد کنید. (بوسیله نوت پد)
3) نام همان فایل خالی ایجاد شده را از txt. به rna.ini تغییر دهید و سپس ذخیره کنید. (برای تغییر دادن نام فایل کافیست روی Rename کلیک کنید و سپس آخر نام فایل را که مطمئنا txt. را به rna.ini تغییر دهید)
4) بر روی همان فایل کلیک راست کنید و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید. مطمئن باشید که در ردیف Attributes، گزینه Read-Only تیک دار است.
5) نرم افزار Game Ranger را اجرا کنید سپس می توانید هم به Room های موجود Join شوید و هم اینکه خودتان Host شوید. برای Host شدن هم کافیست روی Host کلیک کنید و FIFA 11 را انتخاب کرده و Create را بزنید. بعد از اینکه User ها به Host شما Join شدن استارت رو می زنید و بازی به صورت اتوماتیک وارد منو اصلی می شود.
6) وقتی که وارد منوی اصلی شدید به مسیر زیر بروید:
Main Menu > Online Modes > Multiplayer > LAN play
7) یک نام برای Lobby انتخاب کنید و Create رو بزنید.
تمام!
دقيقا همينه من با 128 بدون يك لگ كوچولو هم راحت بازي ميكنم اين خارجيا چقدر بي ظرفيتن تا يه گل ميخورن از بازي ميان بيرون اما ايرانيها با معرفتن >:d<
اينم آيديم:PEDRAMSTALKER
PING: girin

باید برید یه دسته بخرید ! :d

یعنی هیچ راهی نیست که با کیبودر بازی کنیم ؟؟
من اصلا با دسته نمیتونم فیفا بازی کنم
فقط کیبورد![]()
پينگت كمه.....این چه وضعشه چرا بعد از JOIN شدن صفحه سیاه میشه و بعد اگه هم درست بشه بعد از رفتن و READY کردن تیم باز صفحه سیاهه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بیاد توضیح بده

فیفا با کیبورد که نمیشه بازی کرد !
اقا اموزش درسته ؟
چیزی نمیخواد تو اون .ini بنویسیم ؟ چرا ایقدر لگ داره ؟ من شبا cod بازی میکنم خیلی راحت ! اما تو این ...
سلام دوستان من هم فیفا 11 گرفتم منتها همیشه فقط پی اس میگرفتم امسال خیلی تعریف کردن رفتم فیفا گرفتم
سوالی که دارم اینه که چطوری میتونم رزولیشن فیفا 11 رو تغییر بدم ؟ چطوری می تونم ستینگ گرافیک رو دستکاری کنم ؟ آخه من که گزینه ای نتونستم پیدا کنم !!! فقط دو تا بود که اون هم یکی برای روشناییش بود و اون یکی هم برای رنگش بود
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم