اگه دوستان منطقی بحث کنند خیلی خوبه،مثلا نیان بگن فقط pes یا فقط فیفا
یا فیفا اشغاله،pes اشغاله... ! امسال انتخاب یکم سخته و این تاپیک میتونه مفید باشه نظر من اینه :
از لحاظ فیزیک فیفا یه سرو گردن از pes بالا تره ، اما مشکلاتی داره مثل: قدرت بدنی حرف اول رو میزنه ! یعنی با مسی فرار کنی یکی بهت نزدیک شه راحت میتونه توپتو بگیره ! این حالتش زیاد خوب نیست ، یعنی تو نباید بذاری کسی حتی نزدیکت شه ! ترکیب چیدن به پای pes اصلا نمیرسه و محدود تره،منو های سرد و بی روحی داره ! چهره بازیکن های به پای Pes نمیرسه !خوشحالی بعد گل خیلی محدوده ! بازیکن میره تو دروازه بعد گل اما خوشحالی رو طور دیگه ای نشون میده که تو این زمینه هم pes سرتره ، replay هم به پای pes نمیرسه
تور خیلی سفته و غیر طبیعی !
اما خوب خوبی هایی داره که باعث میشه من فیفا رو انتخاب کنم که مهمترینشون فیزیکه !توپ واقعا فیزیک توپ و سنگینیه توپ رو داره ! مشخصه که خیلی روی حرکات توپو واکنش های بازیکن ها و
داوران کار شده ، یه نکته ای هم که من دیدم و خیلی خوبه حس شدن داور تو محیط بازیه ، داور رو کاملا در حین بازی حس میکنی در صحنه ها هست و نسبت به توپ واکنش میده ، باگ های pes درش دیده نمیشه،کمک داور ها هم همینطور.یه صحنه نزدیک کمک داور خطا شد بلافاصله پرچم زد اما داور وقتی دید توپ دست بازیکن تیم هست و موقعیت هست اوانتاژ داد.صدا گذاری هم خیلی بهتر از pes هستش و به بازی هیجان میده،به صحنه ها واکنش نشون میدن و جو رو عوض میکنن ، مثل pes نیست که اکثرا تیم دسته 1 رو تشویق کنن و کم و بیش صدای شعر خوندنشون به هوی هیجانی تبدیل بشه
pes هم پیشرفت های داشته مثل نور پردازی،سیستم پاس کاری ، مستر لیگ انلاین،پیشرفت bal ، چهره ها،منو ها که خیلی جذاب شده،ترکیبو تاکتیک که خیلی حرفه ای شده،حرکات تکنیکی ... کلا به نظر میرسه بیشتر به فرعیات پرداخته تا به اصل بازی و گیم پلی ! جز پاسکاری و دفاع چیز خاصی ندیدم
بدی های زیادی داره مثل : استیل دویدن که قوز میکنن و میدون ! بعضی مواقع استیل پاس دادن ربطی به نوع پاسی که میخوان بدن نداره،یا پا مستقیم به توپ میخره در حالی که توپ به کنار میخواد بره ! بدترین بدیش(
) هم وزن توپه که اصلا وزن نداره ! مثل بادکنکه ! شوت زدن با این توپ اافتضاحه ! اگه درست نشه تو نسخه اصلی واقعا نا امید کنندست !
من که دوست دارم فیزیک بازی تو نسخه اصلی درست شه چون من pes رو بیشتر دوست دارم تا فیفا اما اگه درست نشه فیفا رو انتخاب میکنم