SkyWalker1726
کاربر سایت
این games left ها هم جزو باخت محسوب میشن؟؟؟
کلا که گمان نمیکنم کاریش بشه کرد ، اما در اکثر مواقع ، نتیجه ۳ - ۰ میشه تا اونجای که من میدونم .
این games left ها هم جزو باخت محسوب میشن؟؟؟
MpehiStoPheleSt 1-1 EhsanSRK
MoHiWinG 0 - 9 MepHiStoPheLesT
Phoenix 1 - 1 SkyWalker
SkyWalker 2 - 0 PhoeNix
آقای SooRooSHoum حتّی یک بازی هم انجام ندادن ، اگر ایراد کانکشین دارید لطفا رفع کنید ، اگر هم بازی نمیکنید ، تکلیف خودتون رو مشخص کنید
آقا من یه گندی زدم! کمکم کنید!
پروفایل مجانی 1 ماهه ی اولم تموم شد....بعد من خر رفتم 1600 پوینت مایکروسافت از همین سایت بالاییه خریدم....و به حسابم 1600 تا اضافه شد....بعد رفتم تو بازی که فیفا 11 خودمو اکتیو کنم دیدم چون لایو اکانت اولم تموم شده اصلا گزینه ی اکتیو کردن فیفا نمیاد!
تو اکانت دومم(دومین اکانت رایگان) الان رفتم خواستم اکتیو کنم دیدم تو این اکانت اصلا پوینتی وجود نداره!
تازه دوهزاریم افتاد که چه گندی زدم! راهی نداره پوینتم رو به این اکانت دومیه منتقل کنم؟ یعنی باید 2 ماه وایسم تا بازی کنم آنلاین فیفا رو؟
میشه بگید قضیه این 2 ماه چیه آیا 2 ماه دیگه free میشه؟ منبع؟
در ضمن فکر میکنم شما راهی جز upgrade اکانتتون به gold ندارید.
منظورت چیه اینترنت رو درست کنیم؟ مگه برای پایین اوردن پینگ راهی جز عوض کردن شرکت هست؟SorOOShoum 1 - 4 SkYWalker1726
اینترنتشون کاملا افتضاح و پر از لگگ هم بود ، و با این تفسیر بد از خوردن ۴ گًل کویت کردند
یا اینترنتتون رو درست کنید ، یا لا عقل کویت نکنید
منظورت چیه اینترنت رو درست کنیم؟ مگه برای پایین اوردن پینگ راهی جز عوض کردن شرکت هست؟
راحتترین راه برایNAT OPEN به این صورت هستش که وارد تنظیمات مودم میشویویعنی چه؟بیشتر توضیح بدید. چیکارش کنم؟