Fifa 11 League Registration

سلام بر همه دوستان جدید و قدیم
اولا به نظرتون یک کم زود نیست.:d
بگذارید یک کم بگذره بعد.البته به بن ویو بخوریم دیگه هیچی.
در عین حال برای پر نشدن جای چلسی
Ehsan srk
chelsea
512

سلام بر همه دوستان جدید و قدیم
اولا به نظرتون یک کم زود نیست.:d
بگذارید یک کم بگذره بعد.البته به بن ویو بخوریم دیگه هیچی.
در عین حال برای پر نشدن جای چلسی
Ehsan srk
chelsea
512
لطفا این جا بحث راه نیندازید اینا تاپیک ثبت نام است نه چیز دیگر .

چندتا سوال؟

سلام علیرضا جان چندتا سوال داشتم:
1.در مورد بند 7 قوانینی که گذاشتی میخوام بدونم چجوری میشه تو بازیای لیگ اگه یه بازی قطع بشه از ادامش دوباره بازی کرد؟چون تو لیگ قبلی که نمیشد....
2. دو نفر میتونن یه تیم یه جور داشته باشن؟اگه جوابت اره هست که من پیشناهد میدم این قانون رو برداری تا تیم های تکراری نداشته باشیم.
3.میشه هم تیم باشگاهی برداشت هم ملی؟اگه بازم جوابت اره هست بازم پیشنهاد میدم که فقط باشگاهی باشه...
4.زمان بازی ها چند دقیقه ای هست؟اگه یه نظر سنجی بزاری خیلی خوب میشه؟
5.تیم ها چجوری تو جدول قرار میگیرن؟قرعه کشی میشه؟
دمت گرم....امیدوارم بچه های این لیگ پایه باشن تا لیگ خوبی از اب دربیاد.......

سلام علیرضا جان چندتا سوال داشتم:
1.در مورد بند 7 قوانینی که گذاشتی میخوام بدونم چجوری میشه تو بازیای لیگ اگه یه بازی قطع بشه از ادامش دوباره بازی کرد؟چون تو لیگ قبلی که نمیشد....
2. دو نفر میتونن یه تیم یه جور داشته باشن؟اگه جوابت اره هست که من پیشناهد میدم این قانون رو برداری تا تیم های تکراری نداشته باشیم.
3.میشه هم تیم باشگاهی برداشت هم ملی؟اگه بازم جوابت اره هست بازم پیشنهاد میدم که فقط باشگاهی باشه...
4.زمان بازی ها چند دقیقه ای هست؟اگه یه نظر سنجی بزاری خیلی خوب میشه؟
5.تیم ها چجوری تو جدول قرار میگیرن؟قرعه کشی میشه؟
دمت گرم....امیدوارم بچه های این لیگ پایه باشن تا لیگ خوبی از اب دربیاد.......
علیک سلام جوابات :
1. اگه مثلا یه بازی تا دقیقه ی 70 , 3-0 به نفع شما شده باشه و بعد بازیتون قطع بشه . یه بازی دیگه انجام می دیدید به اسم 3-0 فقط 20 دقیقه یا صبر می کنید طرف بحتون 3 تا گل بزنه تا بازی 3-0 بشه تا دقیقه ی 70 و بعد بازی معمولی خودتون رو انجام میدید .خیلی راحت .
2و3 . من این قوانین رو گذاشته بودم ولی با انتقاد زیاد همراه شد و منم برداشتمش .
4 . 8 دقیقه متوسطه . نه همین بهتر .
5 . بله من به یه نفر می دم و اوون قرعه کشی می کنه سعی می کنم بسیار عادلانه باشه .

علیرضا جان بند 1 رو باز من متوجه نشدم.مگه وقتی داریم تو لیگ بازی میکنیم مثلا بازی 3-0 باشه بعد بازی قطع بشه امتیازش مگه ثبت نمیشه تو لیگ؟

علیرضا جان بند 1 رو باز من متوجه نشدم.مگه وقتی داریم تو لیگ بازی میکنیم مثلا بازی 3-0 باشه بعد بازی قطع بشه امتیازش مگه ثبت نمیشه تو لیگ؟
نه چون من نتایج رو ثبت می کنم شما ها می یایید نتایج رو می نویسید ( یکی از 2 طرف ) بعد من وارد جدول می کنم .

GamersTag: nader324s
سرعت نت: 1mg
تیم: بارسلونا
(یه نکته ای: معمولا تو اون زمانی که فیفا میاد 2هفته بعدش هم بن ویو میاد sو احتمالا مایکرو عزیز هم برای اینکه دستگاههای جدید همراه با کینکت فروش بره یه بن ویو اساسی تر از سال قبل میزنه بهمون به نظرم بندازیر بعد از بن ویو!!!)

GamersTag: nader324s
سرعت نت: 1mg
تیم: بارسلونا
(یه نکته ای: معمولا تو اون زمانی که فیفا میاد 2هفته بعدش هم بن ویو میاد sو احتمالا مایکرو عزیز هم برای اینکه دستگاههای جدید همراه با کینکت فروش بره یه بن ویو اساسی تر از سال قبل میزنه بهمون به نظرم بندازیر بعد از بن ویو!!!)
این لیگ چهار هفته بعد از امدن فیفا 11 شروع می شود .

****سرعت نت: 256****
****تیم: اسپانیا ****

حالا که هر تیمی میشه ورداشت (( اسپانیا /بی تو هرگز / با تو عمری)) :cheesygri:headband:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or