Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Jul 3, 2011 #48 به نظرم اگه 32 تا تیم شدید بسه دیگه تمومش کنیم بره پی کارش
B!G_BosS کاربر سایت Jul 4, 2011 #49 نوشته شده توسط BoRiX_HiDeN: به نظرم اگه 32 تا تیم شدید بسه دیگه تمومش کنیم بره پی کارش بیشتر... استارت کار رو زودتر بزنیم دیگه.
نوشته شده توسط BoRiX_HiDeN: به نظرم اگه 32 تا تیم شدید بسه دیگه تمومش کنیم بره پی کارش بیشتر... استارت کار رو زودتر بزنیم دیگه.
Politiciλn کاربر سایت Jul 4, 2011 #50 نوشته شده توسط Avenger: استارت کار رو زودتر بزنیم دیگه. بیشتر... تا شونزدهم فرصت ِ ثبت نام گذاشته شده که هر کس خواست بیاد بتونه شرکت کنه ... اینقدر عجول نباش :d
نوشته شده توسط Avenger: استارت کار رو زودتر بزنیم دیگه. بیشتر... تا شونزدهم فرصت ِ ثبت نام گذاشته شده که هر کس خواست بیاد بتونه شرکت کنه ... اینقدر عجول نباش :d
Amino-Danger کاربر سایت Jul 4, 2011 #51 16 ـم در صورتی باید تمدید بشه که به 32 نرسیده باشیم، اینجوری که من سرسری حساب کردم فعلا 29 تیم شدیم ! Spoiler البته دقیق نیگا نکردم، بهتره زودتر کارارو راست و ریست کنین.
16 ـم در صورتی باید تمدید بشه که به 32 نرسیده باشیم، اینجوری که من سرسری حساب کردم فعلا 29 تیم شدیم ! Spoiler البته دقیق نیگا نکردم، بهتره زودتر کارارو راست و ریست کنین.
War Has Change کاربر سایت Jul 4, 2011 #53 نام : شایان PSN ID : SHAyAN_ASSASSIN تیم : بارسلونا Reactions: Politiciλn
S Spn کاربر سایت Jul 5, 2011 #54 آقا اگر ممکنه من رو حذف کنید چون دارم شرکت اینترنت م رو تغییر میدم و فکر کنم 1 ماهی طول بکشه . ممنون.
آقا اگر ممکنه من رو حذف کنید چون دارم شرکت اینترنت م رو تغییر میدم و فکر کنم 1 ماهی طول بکشه . ممنون.
M mahmoudramtin کاربر سایت Jul 5, 2011 #55 ثبت نام نام : رامتین PSN: ramtin_iranian تیم : رئال مادرید
farzadwar کاربر سایت Jul 5, 2011 #59 با سلام farzad farzadwar85 barcelona http://www.speedtest.net/result/1372488687.png
Politiciλn کاربر سایت Jul 6, 2011 #60 داداش من منو کچل کرد گفت اِلَن ُ بلاً منم میام :d Morteza MortiKiller Real Madrid آخرین ویرایش: Jul 6, 2011