دوستان میگم چرا کاور نمیسازین. شما هم کاور بسازین. ببینید این دوستمون Radiance کاور اینتر رو ساختن که خوب بود. با یکم تمرین بهتر هم میشه. شما هم بسازید. زیاد وقت گیر نیست. حداکثر 45 دقیقه میکشه اگه روش کار کنید.
راستی یادم رفت. اینا رو هم ادیت کردم. یعنی کاور آلمان رو که فقط oezil بود رو کامل کردم.
آقا سخته.بی خودی به بچه ها امید نده.
من که هر چی عکس از اینتره میگیرم به زور تونستم دو تا عکس کامل از این بازیکنها پیدا کنم.تازه میلیتو هم پای یکی دیگه رو گذاشتم روش.
اگر عکس کامل نمی خواست هر دو دقیقه میشد یکدونه ساخت خداییش
آقا سخته.بی خودی به بچه ها امید نده.
من که هر چی عکس از اینتره میگیرم به زور تونستم دو تا عکس کامل از این بازیکنها پیدا کنم.تازه میلیتو هم پای یکی دیگه رو گذاشتم روش.
اگر عکس کامل نمی خواست هر دو دقیقه میشد یکدونه ساخت خداییش
عکس های من هم کامل نیستن. با هزار جور brush روشونو پوشوندم. تا کمر هستن اکثرشون. مثلا به عکس oezil و neuer دقت کنید. neuer عکسش ناقصه ولی با brush روشو پوشوندم.
سلام دوست عزیز یه کاور درخواستی داشتم از بایرن مونیخ.اگر می تونی از روبن-ریبری-شواناشنایگر ممنون می شم.فقط اگر می شه برای xboxx360 باشه و عکس های لباس راه راه جدید بایرن باشه.فکر کنم عکس زیاد باشه چون از اواسط فصل پیش این پیراهن را می پوشیدند.
سلام دوست عزیز یه کاور درخواستی داشتم از بایرن مونیخ.اگر می تونی از روبن-ریبری-شواناشنایگر ممنون می شم.فقط اگر می شه برای xboxx360 باشه و عکس های لباس راه راه جدید بایرن باشه.فکر کنم عکس زیاد باشه چون از اواسط فصل پیش این پیراهن را می پوشیدند.
راستش از بازی های فصل قبل فقط عکس های فینال لیگ قهرمانان رو پیدا کردم که تو اون بازی هم ریبری محروم بود و بازی نکرد. برای همین فقط عکس روبن و شواناشتایگر رو زدم.
همچنین در مورد چلسی راستش عکس مناسب و جدیدی پیدا نکردم.