(FIFA 10 (PSP Version

منظورت همون مربع/دایره +X تو نسخه ی قبله؟تو همین نسخش هم همینجوری فقط یکم سر توپ زدن سخت تر شده...

==============================
بازی مثل نسخه ی قبل بازم خیلی آسون کار شده.... من با یه تیم از دسته 2 انگلیس تو درجه سختی Legendary تو 4 دقیقه بارسا رو 6-0 میزنم.همین باعث میشه Manager Mode هم خیلی آسون بشه.از باگ های فراوون بازی هم نباید بگزریم . مثلا" من منچستر سیتی رو برداشته بودم و داشتم مقابل یه تیم دیگه بازی میکردم که Richards اخراج شد.نکته ی جالب این بود که بعدش قیافه ی Tevez شده بود همون Richards ! یعنی وقتی که گل میزدم نشون میداد که Richards داره خوش حالی میکنه ولی اسمی که پایین صفحه و روی پیراهن بازیکن نوشته بود Tevez بود!:eek:
باگی که بیشتر از همه من رو متعجب کرد باگ حذف شدن بی علت از جام ها و تورنمت ها بود. من بازی دور رفت رو 2-2 مساوی کردم(تو دور دوم FA.Cup ) و بازی دوم رو 3-0 بردم ولی به جای ان که من صعود کنم تیم مقابل صعود کرد!:confused:

آخرین ویرایش:
آقا ما یه غلطی کردیم از تورنت این بازی را دانلود کردیم اما زبانش اسپانیایی دراومد! حتی گزارشگرشم اسپانیایی هستش. راهی نداره بشه درستش کرد؟ حیف نیست 1.2 گیگ حروم شه؟!

آقا ما یه غلطی کردیم از تورنت این بازی را دانلود کردیم اما زبانش اسپانیایی دراومد! حتی گزارشگرشم اسپانیایی هستش. راهی نداره بشه درستش کرد؟ حیف نیست 1.2 گیگ حروم شه؟!

فکر نکنم بشه کاری کرد
واسه منم یه بار این اتفاق افتاد ، هری پاتر فرانسویش رو دانلود کردم .:laughing:
باید حتما اسمش رو با دقت نگاه کرد...

من نسخه های قبلیش رو بازی نکردم اما این که خیلی عالیه
با این گزارشگرش هم که دیگه ترکونده:love:
خیلی از pes سر تره.......

فقط یک ایرادش اینه که بعضی وقت ها دوربین خیلی از دور نشون میده :-"

من نمی تونم بازی رو اجرا کنم!
فرمور دستگاهم 5.00 m33-6 هست.
حتی با Yoshiro GD بازی رو Decrypt هم کردم اما همچنان این ارور رو می گیرم :
The game could not be started (80020148)

مشکل از کجاست؟!

سلام به همه , دوستان من هم تا حالا fifa تو psp بازي نكرده بودم ولي

اين يكي بدجوري ميخكوبم كرده !.... مخصوصا قسمت be a pro كه ديونش شدم ....

کسی از دوستان نمیدونه تو بازی چطور میشه سرتوپ زد؟ من هرچی سعی کردم نشد.

دقيق يادم نيست , يا X + O يا X + moraba ! .....

بچه ها يه سوال فني بازي روي PSP 3004 با فريمور 5.03 مياد؟؟؟(كپي موقت)اگه نه ...راهي هست؟؟

آره ميشه , من دستگاهم دقيقا مثل ماله خودته ...

البته از اينجا dl نكردم (از يكي از رفيقام گرفتم ...)....

سلام به همه دوستان :smile:
قبول دارین FIFA 10 psp از PES 2010 کنسولا (Xbox360 یا PS3) قشنگتره ؟

(منظورم از لحاظ گرافیک نیست . به نظر من گیم پلیش یه سرو گردن بالاتره)

سلام به همه دوستان :smile:
قبول دارین FIFA 10 psp از PES 2010 کنسولا (Xbox360 یا PS3) قشنگتره ؟

(منظورم از لحاظ گرافیک نیست . به نظر من گیم پلیش یه سرو گردن بالاتره)
100% :love: كلا FIFA يه سر و گردن از PES بالا تر هستش. :love: PES شايد گرافيكش يكم بهتر باشه ولي از نظر گيم پلي FIFA خيلي شاخ تر هست ;)

نشد یک دست انلاین با بروبچ بزنیم!حالا فیفا هم جای خود داره!pes یک موقع آخر فوتبال بود!یادمو اونموقع ها واسه ps1 بازی رونالدو فوتبال اومد!همشونم مثل گاو گنده بودن!:laughing:
حالا pes کم کار میکنه و میخواد سنت رعایت کنه!یادش بخیر .........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or