FIFA 10- pc

FIFA 10 - PC

fifa-10.jpg

FIFA 10
ناشر:EA SPORTS
سبک:Soccer Simulator
تاریخ انتشار:پاییز 2009
پلتفرم:PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل

بریم یه دست فوتبال بزنیم؟؟

سری بازی های شبیه سازی شده از روی ورزش های گوناگون همیشه مورد استقبال بازیباز ها قرار گرفته است.سری FIFA یک بازی شبیه سازی شده از روی ورزش فوتبال است که در کل جهان بسیار معروف بوده اند.
شماره جدید این سری با تغییرات بسیار زیادی (طبق گفته سازنده ها)در حال ساخت است.
تغییرات عمده در گیم پلی بازی باعث میشود تا حس بازی کردن یک بازی فوتبال واقعی رو در وجود شما به ارمغان بیاورد.
سری FIFA همیشه طرفداران خاص خودشو داشته و همیشه به دنبال نوآوری بوده.
باید تا زمان عرضه بازی صبر کرد و منتظر یک بازی خوب و درخور توجه باشیم.
بلاخره داریم به این بازی بیشتر نزدیک میشیم تا بگیریمش.
دوستان لطفا بحث رو در مورد که pes بهتره یا fifa رو اینجا راه نندازید.باتشکر.

آخرین ویرایش:
سلام.
یک سوال داشتم....
من هر کاری میکنم در نزدیکیهای کنر و گوشه زمین نمیشه بدون نگه داشتن جهت سانتر کرد و باید حتما جهت را گرفت...در قسمت تنظیمات سانتر manually رو اف کردم
میشه یکه کاری کرد که فقط با نگه داشتن دکمه A خودش سانتر کنه؟

سلام.
یک سوال داشتم....
من هر کاری میکنم در نزدیکیهای کنر و گوشه زمین نمیشه بدون نگه داشتن جهت سانتر کرد و باید حتما جهت را گرفت...در قسمت تنظیمات سانتر manually رو اف کردم
فکر نمیکنم بشه مث سوکر ش کرد
تو این بازی باید همیشه جهت رو بگیری مث سوکر چشم بسته نمیتونی کاری کنی
یکی تز مزایای فیفا میتونه همین باشه که بازی رو حرفه ای تر کرده

فکر نمیکنم بشه مث سوکر ش کرد
تو این بازی باید همیشه جهت رو بگیری مث سوکر چشم بسته نمیتونی کاری کنی
یکی تز مزایای فیفا میتونه همین باشه که بازی رو حرفه ای تر کرده
اتفاقا دوست عزیز میتونه یه مشکل هم باشه:biggrin1: چرا که در بازیه 09 هم این مشکل بود ولی در X-Box که تقریبا، نه کاملا تقریبا کامل بود همچین مشکلاتی هم نداشتیم به نظرتون بیخودی یه کم کارو سخت نکردن؟:biggrin1:چرا دوباره این مشکل رو که در 09 هم بود تو این بازی گذاشتن؟:biggrin1:

صد رحمت به pes 2010 باگ دار-دیروز fifa 10 بازی کردم حالم از هر چی فوتبال بود به هم خورد ( خوب که روشویی نزدیکم بود)-گرافیک که افتضاح در حد ps1-چمن 3 بعدی که من ندیدم
فیفا 09 خیلی شرف داشت به این ورژن 10-با کمال احترام برای فیفا دوستان حیف 2 تا دی وی دی خام که دادم واسم رایت زدند :-"
این یکی از دوستانمون هست که از بازی خوشش نیامده چرا؟:biggrin1:

سلام.
یک سوال داشتم....

اون چیزی رو که شما off کردی ماله همین کاره

اگه on بشه سانتر کردن خیلی سخته بیاد جهت خیلی دقیق باشه یعنی به هر سمتی بگیری مستقیم به همون جا میره

ولی روی حالتت off اگه در گوش جلو رو هم بگیری سانتر به بیرون نمیره (90%)

دوستان توجه کنند این پچ ها یه جورایی مکمل هم هستند امروزی پچی دستم رسید که چمن را خیلی شبیه 09 میکنه ولی کار نداد ولی 2 تا پچ قبلی را نصب کردم درست شد
اینم یه پچ که نیاز به نرم افزار file manger 10 داره که از اینجا بگیرید
http://www.filefront.com/14653563/Setup-DBM10-10-1.exe/
اینم تصاویر تغییرات
http://i35.tinypic.com/9h70p5.jpg
http://i38.tinypic.com/30moax4.jpg
دانلود:http://rapidshare.com/files/289328562/Regularcat_s_FIFA_10_Set_Plays.rar.html
ببخشید این چطوری کار میکنه ؟ متوجه نشدم !

ببخشید این چطوری کار میکنه ؟ متوجه نشدم !
نرم افزار را وقتی دانلود کردید اجراش کنید بعد فولدر فیفا نشون داده میشه برید به قسمت data بعد فایل zdata-35.big را پیدا کنید و این فایل را داخلش import کنید بعد از زدن yes باید regenerate andgh را روی همین فایل بزنید و بازی را اجرا کنید

صد رحمت به pes 2010 باگ دار-دیروز fifa 10 بازی کردم حالم از هر چی فوتبال بود به هم خورد ( خوب که روشویی نزدیکم بود)-گرافیک که افتضاح در حد ps1-چمن 3 بعدی که من ندیدم
فیفا 09 خیلی شرف داشت به این ورژن 10-با کمال احترام برای فیفا دوستان حیف 2 تا دی وی دی خام که دادم واسم رایت زدند :-"
این یکی از دوستانمون هست که از بازی خوشش نیامده چرا؟:biggrin1:

موافقم

220 نفر از کاربران gs به بازی رای دادن و میانگین امتیازاتش حتی 4 هم نشده!!!!

دوستان درسته فیفا پی سی افتضاح ساخته شده من اول که نصب کردم حالم بهم خورد ولی با یه سری تغییراتی که روی بازی انجام دادم از گرافیک تا چمن تا چهره بازیکنان تا لباس تا تماشاگران تا سرعت بازی و یه سری تغییرات تو گیم پلی بازی تونستم یه بازی را از اون حالت افتضاح در اوردم و خیلی به کنسول شبیه شده و براتون بگم من هم فیفا 10 را نصب دارم هم pes 2010 ولی فیفا را بیشتر لذت میبرم با اینکه روی pes تعصب دارم

دوستان برای بهتر شدن فیفا این تغییرات را انجام دادم
1تغییراتی که در cfg_pc_h انجام دادم سرعت رندر را پایین اوردم بازی بسیار روان و فریم عالی شد که خیلی توی گیم پلی تائیر داره ویه سری تغییرات که باعث بهتر شدن چهره های بازیکنان میشه
2 فایل ai.ini که خیلی تو بازی تائیر داشت و به واقعیت بیشتر نزدیک کرد مخصوصا تو سرعت شوت ها و پاس ها که از حالت غیر واقعی خارج شد
3پچ چمن که بهترینش final grass patch بود که چمن ها را خیلی عالی 3 بعدی میکنه مثل تصویر های بالا و رنگ چمن ها خیلی بهتر میشه
4 پچ لباس که شبیه لباس های ps3 میکنه خیلی بهتر میکنه لباس ها را
5 فایل تماشاگران و دروازه ها که خیلی بهتر میکنه ورزشگاه را
6 یه سری تغییرات تو خود بازی تغییر سرعت و غیره
این تغییرات مشکلات اصلی بازی را حل میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or