FIFA 10- pc

FIFA 10 - PC

fifa-10.jpg

FIFA 10
ناشر:EA SPORTS
سبک:Soccer Simulator
تاریخ انتشار:پاییز 2009
پلتفرم:PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل

بریم یه دست فوتبال بزنیم؟؟

سری بازی های شبیه سازی شده از روی ورزش های گوناگون همیشه مورد استقبال بازیباز ها قرار گرفته است.سری FIFA یک بازی شبیه سازی شده از روی ورزش فوتبال است که در کل جهان بسیار معروف بوده اند.
شماره جدید این سری با تغییرات بسیار زیادی (طبق گفته سازنده ها)در حال ساخت است.
تغییرات عمده در گیم پلی بازی باعث میشود تا حس بازی کردن یک بازی فوتبال واقعی رو در وجود شما به ارمغان بیاورد.
سری FIFA همیشه طرفداران خاص خودشو داشته و همیشه به دنبال نوآوری بوده.
باید تا زمان عرضه بازی صبر کرد و منتظر یک بازی خوب و درخور توجه باشیم.
بلاخره داریم به این بازی بیشتر نزدیک میشیم تا بگیریمش.
دوستان لطفا بحث رو در مورد که pes بهتره یا fifa رو اینجا راه نندازید.باتشکر.

آخرین ویرایش:
چند پست قبل یه پچ گذاشته بودی که چمن رو تبدیل میکرد به چمن fifa 09 که باید با FM 10 راش بندازیم ، گفتم فایل exe موجود هست ؟ مثل پچ های دیگه؟
نه اون مربوط به چمن نبود یه سری تغییرات توی قرارگیری بازیکنان بود ولی این شخص عکسی که گذاشته بود چمنش خیلی عالی شده بود فکر کرده بودم ماله چمنه
پچ چمن 3 تا هست کلا که گذاشتم

سلام .
من از این بحثتون خیلی امتیاز کسب کردم ، ممنون از همتون .
فقط یه خواهش ، لطفا طرز استفاده از پچ تماشاگران را توضیح دهید .
در ضمن اگه میشه یه راهنما برای تمام دریبل ها هم در FIFA10 بگذارید .
بازم از همتون تشکر میکنم .:cool:

هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر حالم رو به هم می زنه همین طوری داری راه میری وسط زمین توپ می خوره به دستت هند میشه من توی 09 استاد تکل بودم تو این تکل میزنم توپ را میزنم بازیکن حریفم به من برخورد نمی کنه خطا می گیره من با منچستر بازی می کنم 12 دقیقه اول دو تا پیستون ها خسته میشند نمی تونند بدوند دفاع حریف در حد مهاجم درپیل می زنه میاد جلو واقعا گند زدند بهترین فیفا 09 بود.

هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر حالم رو به هم می زنه همین طوری داری راه میری وسط زمین توپ می خوره به دستت هند میشه من توی 09 استاد تکل بودم تو این تکل میزنم توپ را میزنم بازیکن حریفم به من برخورد نمی کنه خطا می گیره من با منچستر بازی می کنم 12 دقیقه اول دو تا پیستون ها خسته میشند نمی تونند بدوند دفاع حریف در حد مهاجم درپیل می زنه میاد جلو واقعا گند زدند بهترین فیفا 09 بود.
اتفاقا من نظرم بر عکس توئه
هند ها نمیشه نظر داد ولی بعضی موقع ها هند تابلو میگیره
خستگی هم به نظر من اینجوری درسته نه مث سوکر که کل بازی رو بدوی هیچ از سرعتت کم نشه
البته یکم زود سرعتشون کم میشه که یکم بزاری دوباره پر میشه

ولی یه چیزی که تو این منو اذیت میکنه مصدومیته جوری که اصلا من از شیوه بازی خودم متاسف شدم ، تو هر بازی حد اقل یه نفرو مصدوم میکنم یه بار با ارسنال بازی کردم 3 نفر ازشون رو مصدوم کردم :biggrin1: ( البته با تکل های حرفه ای جوری که خطا نگیره یا کارت نده )

آخرین ویرایش:
لطفا طریقه ی نصب پچ تماشاگرها رو هم بگین!
fifa 10 pc همچین بدم تیست ها!
من خودم ps3 هم دارم اما این هم میشه خوب بازی کرد!
فایل zdata_53.big کپی کنید در فولدر بازی در فولدر data بعد نرم افزار file mangar 10 را باز کنید و همین zdata_53.big را بیارید روش کلیک کنید و regenerate fat and bh را بزنید تا فعال بشه

دستتون درد نكنه
واقعا ممنون بخاطر زحمت هاتون .
پتچ لباس بسيار عالي بود .

راستي بچه ها من بازي رو نصب كردم رو لپ تاپ خودم و همه پتچ ها رو هم همينطور وراحت دارم بازي ميكنم بدون هيچ مشكلي . حالا همين بازي رو وقتي نصب ميكنم رو كامپيوتر برادر زادم وقتي وارد بازي ميشي همش صفحه پرپر ميزنه . به نظر شما راه حل چيه ؟

آقا امیر اگه ميشه طريقه نصبش هم بگين.فايل هاي exe رو نصب کنيم کافيه؟
برای نصب باید فولدر را از حالت فشرده خارج کنید(بعضی فایل ها مخفی هستند باید گزینه show hidden ویندوز را فعال کنید)بعد فایل ها را در فولدر data بریزید و بعد 3 تا پچ مختلف وجود داره که هر کدوم را که خواستید خودتون نصب کنیدDMGR - Neutral Edition و DMGR - Overbright 'Silverscreen' Edition و DMGR - Overbright 'Vibrant' Edition
دوستان فقط یه مشکلی هست این پچ وضوح چهره ها را بالا میبره و یه سری تغییرات خیلی کم تو لباس و چمن را هم تغییر میده که نسبت به پچ های قبل یه سری برتری ها و بدی ها داره
مشکلش اینه که چمن هاش وضوح این 2 تا پچ قبل را نداره و چمن های 3 بعدیش هم تعداد کمتری را در بر گرفته و اون نورپردازی نه چندان خوبه اصل بازی را هم داره;)
ولی دارم یه سری فایل هاش را دستکاری میکنم ببینم چی میشه

اینم تصاویر که میگفتم وضوح پچ های قبلی را نداره

پچ جدید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or