FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! اومد؟؟؟؟؟‌ قراره دو هفته ديگه بياد (14 اوكتبر).

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
در واقع دزديده شده. :biggrin1:

حالا ايني كه وست گيم و پي سي ورلد آوردن كامله؟ نصفه نيمه نباشه؟

من بازی رو گرفتم . به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته . بازیکنها هم خوب شبیه شدند (البته به جز رونالدینیو که به نظر من یه کم قیافش رو خراب کردند) .
البته یه مسئله ای هست . ظاهرا بازی در 2 دی وی دی کامله . من 1 دی وی دی رو گرفتم و نمی تونم از موس در بازی استفاده کنم .(استفاده از موس در 09 اضافه شده) . فکر کنم یه دی وی دی ناقصه .

من بازی رو گرفتم . به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته . بازیکنها هم خوب شبیه شدند (البته به جز رونالدینیو که به نظر من یه کم قیافش رو خراب کردند) .
البته یه مسئله ای هست . ظاهرا بازی در 2 دی وی دی کامله . من 1 دی وی دی رو گرفتم و نمی تونم از موس در بازی استفاده کنم .(استفاده از موس در 09 اضافه شده) . فکر کنم یه دی وی دی ناقصه .

بازی مشکلی نداره و کامله. اصلا چیز غیر ممکنیه که یه شرکت برای کم کردن حجم بازی بیاد مثلا ماوس رو حذف کنه. این چیزا اصلا قابل دستکاری نیستن. اگه فیلم یا فایل صوتی باشه حالا باز یه حرفی

برای انتخاب ماوس هم توی صفحه‌ای که انتخاب می‌کنی کدوم تیم باشی (همون Side Select) می‌تونی ماوس رو انتخاب کنی. توی این عکس با فلش مشخص کردم:

بالا و پائین Keyboard دو تا فلش کوچیک هست که اگه اونا رو بزنی میتونی Mouse + Keyboard رو انتخاب کنی. یدونه Mouse Movement داره که حرکت بازیکنا با ماوس میشه و شوت و پاس و اینا با کی‌برد. یدونه هم Keyboard Movement داره که حرکت بازیکنا با کی‌برد میشه و شوت و پاس و ... با ماوس. من یه خورده بازی کردم با ماوس و کی‌برد به نظرم خوب بود

گرافیک بازی هم واقعا عالی شده. من اصلا تعجب کردم که چجوری انقدر خوب شده گرافیک بازی! EA واقعا داره یه تکونی به خودش میده جدیدا

اسم تاپیکم ویرایش شد. از این به بعد هر مطلبی در مورد نسخه‌ی PC هست توی همین تاپیک قرار میگیره

کسی با دسته اینو بازی کرده؟؟؟
میتونه برای تکل یا سناتر یا شوت دکمه ای رو تعریف کنه؟؟؟به منم بگید
بازی اگه یکم فیزیک بدنی بازیکنا رو تقویت میکرد محشر بود با اینکه الانم فوق العادس

خب اولین مشکل بازی کشف شد!
کرک فعلی مشکل داره و Tournament Mode و جنتا Mode دیگه کار نمیکنن. وقتی کلیک میکنی روشون میگه باید وصل باشی به سرور EA و این صحبتا

هرکس این مشکلو داره این کرک رو دانلود کنه:

http://rapidshare.com/files/150382639/rld-f09f.rar.html

خودم تست کردم و مشکلات قبلی برطرف شدن

کسی با دسته اینو بازی کرده؟؟؟
میتونه برای تکل یا سناتر یا شوت دکمه ای رو تعریف کنه؟؟؟به منم بگید
بازی اگه یکم فیزیک بدنی بازیکنا رو تقویت میکرد محشر بود با اینکه الانم فوق العادس
نه منم نمیتونم تعریف کنم. البته ربطی به کرک نداره و مشکل همیشگی FIFAس
یه سری راه حل توی اینترنت هست که یکی از فایل‌های بازی رو ادیت کنی که برای من کار نکرد.

اینجا توضیح داده:

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-08-current-gen/281845-gameware-control-pad.html

درسته ، بازی کامله . با موس هم میشه بازی کرد . فقط من نمی دونم بعد یه مدت چرا اون گزینه اول رو که می زدم برای بازی دوستانه ، ارور می داد .ارور Eastore .
یه گزینه ای هم هست که وقتی بازی تموم میشه تو منو هست که نوشته Save Reply . اون برای چیه ؟

سلام
ما آخر سر نفهمیدیم این بازی 1 DVD هست یا 2 DVD به نظرم یه دو روز صبر کنیم معلوم میشه اما تو دمو که من بازی کردم فوق العاده لذت بردم عالی بود چه برسه به نسخه اصلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or