FEZ | PC

FEZ-FLT
سبک: Indie, Platformer
ناشر: Trapdoor
سازنده: Polytron Corporation

fez_1.jpg

یکی از بهترین بازی های سال ۲۰۱۲ است که در سال پیش در شبکه Xbl بیش از ۲۰۰ هزار نسخه کپی فروش داشته است. این بازی در سبک معما/ ماجراجویانه ساخته شده است و بازیبازها مجذوب گیم پلی ساده و اعتیادآور آن می شوند.​

آقا قضیه چیه؟
کلا باید توی بازی چه کارایی انجام داد؟
الان فقط میشه بعد ها رو عوض کرد و از دیوار بالا رفتو اون مکعبای زرد رو خرد؟ همین؟ دیگه چیز دیگه ای نداره؟

واقعا بازی نوآورانه به این میگن. بازیش حرف نداره. روح آدم جلا پیدا میکنه. آخرین آپدیت کرک شده ی بازی هم FEZ 1.07 هستش
میشه یک توضیحی در مورد بازی بدی؟؟
الان من یکم بازی کردم هیچ چیز دست گیرم نشد؟
فقط باید بعد هارو عوض میکردی و دنبال یک چیزی میگشتی؟

میشه یک توضیحی در مورد بازی بدی؟؟
الان من یکم بازی کردم هیچ چیز دست گیرم نشد؟
فقط باید بعد هارو عوض میکردی و دنبال یک چیزی میگشتی؟
آره دیگه. تعویض بعدها برای پیدا کردن همه ی مکعبهای زرد. به ظاهر ساده س ولی خیلی نوآورانه هستش. یه کمی که میری جلو میبینی که به دست آوردن مکعبها فقط با عوض کردن بعد ها براحتی به دست نمیاد و احتیاج به کمی تفکر هم داره.

فوق العاده است!!!! کمتر بازی ای با این درجه از خلاقیت و نوآوری دیده بودم:x نمی دونم چرا تا امروز کشفش نکرده بودم؟ :|

دست فیل فیش درد نکنه واقعا بازی روح آدم رو به تصرف خودش در میاره

چجوری؟ توضیح میدی؟

indie game the movie ، یه فیلم مستنده که اگه ببینی جالبه... 3 تا بازی indie رو دنبال می کنه.. super meatboy، minecraft و fez ، که خب اولی که مدت ها قبل از ساخته شدن فیلم، ترکونده و عالی فروخته، sm در حین فیلم برداری فیلم موفق میشه ولی fez توی فیلم هم کلی مشکل به هم میزنه مثلا موقع نمایش دادن توی پکس بازی همش هنگ می کنه از طرفی سازنده هم با شریکش مشکل به هم زده و دعوا و خلاصه تصویری که از سازنده بازی نشون میده در حدیه که دل آدم می سوزه، یه جاش به صورت عصبی با جدیت میگه اگه این بازی تموم نشه من خودمو می کشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or