Fez 2 :Phil Fish کنسل شد

RattleSnake

کاربر سایت

51582936948417895037.jpg

​
آپدیت شد

استدیو مستقل Polytron امروز رسما اعلام کرد Fez 2 کنسل شده است.
Polytron:"
با قلبی درد آلود رسما اعلام می‌کنیم FEZ II کنسل شده است و دیگر در حال توسعه نیست. اگر ما نا‌امیدتان کردیم معذرت می‌خواهیم."

Phil Fish خالق Fez نیز به Joystiq گفت:"
کنسل شدن بازی حقیقت دارد."

او همچنین در توییتر خود بیان کرد:"
من انجامش دادم، Fez 2 کنسل شد خداحافظ."

Fez 2 در کنفرانس Horizon Indie Game که تقریبا همزمان با E3 2013 بود معرفی شد که همه را سورپرایز کرد. بعد از برخی موضوعات تازه برای توسعه‌دهندگان indie بوجود آمد. هنوز چیزی خاصی درمورد بازی گفته نشده است. چندی پیش بین Phil Fish و Marcus Beer نویسنده بر سر پاسخ Beer در سایت GameTrailer بحثی درگرفت. بیشتر این بحث مربوط به سازندگان indie و Xbox One و اجازه self-publishing به سازندگان مستقل بود. بخصوص صحبت‌های اخیر Jonathan Blow و Phil Fish درمورد این موضوع بوده است.

Fish بعد از مدتی گفت:"
من از صنعت بازی سازی متنفرم."

صحبت‌های آخر Fish در سایت Polytron:"
من Fez 2 را کنسلش کردم، من انجامش دادم، من پول‌ها را برداشتم و فرار کردم، من این قدر می‌توان تحمل داشته باشم، این موضوع نتیجه هر یک چیزی نیست، اما پایان یک درگیری خونین و طولانی بود.
تو برنده شدی."

بعد از این موضوع او بازی را کنسل کرد. اکانت تویتر خود را نیز private کرده است.

تصویر آخرین توییت Fish و بحث جنجالی او:

منبع:
1
2
3
4

آخرین ویرایش:
این Phil Fish کلاً یه کم غیر عادیه ! :دی توی مستند Indie Game: The Movie هم حالت نرمال و معمولی نداشت ! بعید نیست فردا بگه اشتباه شده و بازی در دست ساخته ! :دی

آپدیت شد
صحبت‌های آخر Fish در سایت Polytron:"
من Fez 2 را کنسلش کردم، من انجامش دادم، من پول‌ها را برداشتم و فرار کردم، من این قدر می‌توان تحمل داشته باشم، این موضوع نتیجه هر یک چیزی نیست، اما پایان یک درگیری خونین و طولانی بود.
تو برنده شدی."

حق انحصاری بودن Fez 2 رو واگذار میکرد به یکی از این صاحب کنسولها. گیمش رو ساخته بود، مشکل مالی نداشت، مستقل باقی مونده بود هم توی این صنعت جایگاه ش رو حفظ کرده بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or