ارسال پاسخ

من از سال 2007 که فیفا با صدای فردوسی پور میومد تو سیدی تا به امروز که fc24 آخرین ورژنشه دارم فیفا بازی میکنم ولی فکر نمیکنم دیگه این بازی رو بخرم دیگه.

من از سال 2019 البته هر سال میگم دیگه نمیخرم این بازیو و دیگه پول بابتش نمیدم ولی هر بار مثل قبل دوباره میخرمش! ولی فکر میکنم دیگه فرصت دادن بهش اشتباهه

چیزایی که تو fc24 یا کلا فیفا خیلی رو مخم هست رو میگم و اصلا هم قصد بحث و .... ندارم و صرفا نظر شخصیه خودمو میگم

یک: کریر مود ضعیف، سال هاست که فیفا دیگه اهمیتی به کریر نمیده و من به نظرم کریر مود به همون سادگیه قبلیش بهتر از این افتضاحه الان. یادمه تو کریرمود تمام نقل و انتقالات خیلی سریع و جالب انجام میشد ولی الان کات سین های مضخرف و کاملا غیر منطقی که واقعا حال آدمو بهم میزنه. اخه کدوم مربی ای میره با خود بازیکن چایی  یا قهوه میخوره و سر قیمت توافق میکنه! مثلا خواستن واقعی باشه ولی این بیشتر کمدیه.

دو : تو کریر مود و کلا توی تورنومنت ها، شما اگر سه یا چهار بازی رو خوب بازی کنید و یا کلین شیت کنید و بازیه خوبی داشته باشید، ai بازی به گونه ای تنظیم شده که بازیه بعدی باید باید ببازید! این مورد رو چند بار به شکل های خنده داری دیدم که دستورات دسته و دکمه ها روی بازی اجرا نشدن! یعنی دروازه خالی رو مربع میزدم اصلا کار نکرد!!  ( این اتفاق  واسم یه بار رخ نداده و حتی ویدئوهای یوتوب هم بابت این مورد هستش که بعضی وقتا انگار میخاد شما رو ببازونه)

این کارای فیفا خیلی منو یاد جواد نکونام و بهونه هاش مینداخت  که همش میگفت نمیزارن قهرمان شیم :)) واقعا تو فیفا این موضوع صحت داره)

اینکه شما دائم باید ترکیبت رو به روز کنی و بازیکنات سرحال باشن و تمرین برن و ... خیلی خوبه ولی اینکه شما رئال و اتلتیکو رو تو خونه ی خودش سه هیچ میبری و لی بازی بعدی با کادیز بازیکنی و پنجتا میخوری! برای من هیچ منطقی نداره  جز اینکه تنظیم بازی به گونه ای که مثلا بخاد rise و fall عمدی ایجاد کنه.

من مشکلی با باختن ندارم، من شده با من سیتی یه فصل رو چهاردهم تحویل دادم! و شده با هال سیتی رفتم جام باشگاه ها و تا یک چهارمم رفتم! مشکل من عدم داشتنه یه منطق و یا یه ثبات تو بازیه و اینکه بازی جوری ساخته شده که اگر احساس کنه شما میتونید پیروز بشید میاد از نقاط ضعفت استفاده میکنه و اصلا هم براش مهم نیست که با یه تیم هشت نفره که آخره جدوله و کل لیگ یدونه گل زده باشه! یهو جلوت همه میشن دروگبا.

سه : سیزن. بخش سیزن بخش مورد علاقه ی منه همیشه ولی چون صد در صد تمرکز فیفا (تاکید میکنم صد در صد تمرکز) روی FUT هست بنابراین نمیشه خیلی چیز جدیدی توش دید. تو این بخش هم انتخاب حریفا کاملآ مشخصه که ربطی به دیویژن نداره و گاهی تو دیویژن سه با یه نفر که دیویژن نه هست بازی میکنی یا برعکس و...

fut هم که من کلا بازی نمیکنم چون منوی دیوانه کننده ای داره. یعنی وقتی واردش میشم اون منوی عظیم رو میبینم درجا میام بیرون و اینم یه بدیه که نمیتونه مخاطب جدید به خودش جذب کنه و داره همون قدیمیاشو ارضا میکنه.

به نظرم فیفا یا fc24 یا هرچی در ابتدا قراره بازی باشن و حس لذتو منتقل کنن و نه نفرت اما لحظه به لحظه ی این بازی برام نفرت و حرص شده. اینکه بازی داره نقاط ضعف و قوت تیمتو پیدا میکنه خیلی خوبه و من ازش استقبال میکنم ولی حداقل یه درصد منطق ازش میخام که بازیه 4 هیچ جلو تو دقیقه 82 به بعد جلوی تیم دسته دوم توی جام حذقی تبدیل به 6-4 نشه!

اگر میخاد سختی تو بازی ایجاد کنه، خیلی خوبه و منم استقبال میکنم ولی منطقی باشه، درست حسابی باشه و لزوما اینطوری نباشه که چون سه چهار تا بازی کلین شیت کردم و خوب بودم حالا باید جلوی هر تیمی بود یه باخت سنگین بدم!!

یه مشکل بزرگ دیگه که سالهااااست برقراره و نمیدونم چرا فکری به حالش نمیکنن مشکل kick off goal هست!

یعنی شما گل زدی، تیم حریف بازیو شروع میکنه و همون موقعیت و همون توپ میره تو گل!

به خصوص تو آنلاین، یعنی شما گل میزنی باید یه خطا کنی که ططرف همون توپو نزنه تو گل!

من efootball 24 هم تست کردم و دیدم توش دفاع خیلی خیلی خیلی خیلی منطقی تره!

فقط یه احمق میتونه فکر کنه که زدن گل دقیقا بعد kick off میتونه هیجان انگیز باشه و اتمام بازیا با نتایج دو رقمی جذاب تره!

قطعا هم برای فیفا و یا فیفا فن های اینجا مهم نیست ولی من دیگه به هیچ وجهی سراغ فیفا نمیرم مگر یه تغییر بزرگ درش ایجاد بشه که تقریبا احتمالش نزدیک که چه عرض کنم، صفره صفره

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or