Multi Platform FATAL FRAME II: Crimson Butterfly REMAKE

سازنده
KOEI TECMO/TEAM NINJA
تاریخ انتشار
2026
ناشر
KOEI TECMO
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
Screenshot_4-250913-155808.png

FATAL FRAME II: Crimson Butterfly REMAKE بازسازی قسمت دوم و محبوب ترین قسمت بین طرفدارن این سری می باشد که اولین بار در سال 2003 منتشر شد. به گفته سازندگان بازی بهبود های زیادی پیدا کرده از گیم پلی تا جلوه های بصری و سعی شده تا مکانیزم هایی قرار گیرد تا پیوند بین این دو خواهر عمیق تر احساس شود.
داستان بازی درباره دو خواهر دوقلو به نام های میو و مایو است. این دو خواهر روزی به محل بازی کودکی خود در جنگلی سر می زنند ولی ناگهان مایو پروانه خونین عجیبی رو می بیند و اون رو دنبال می کند و میو که نگران خواهرش است به دنبال او می رود و هر دو در جنگل به دهکده گمشده ای به نام دهکده خدایان می رسند . حال این دو خواهر خودشون رو گرفتار در این دهکده می ببینند که همه جای ان را تاریکی فرا گرفته و همیشه در شب پنهان شده و باید تلاش کنند تا از انجا فرار کنند.

ss_997205669a5835f917917fa829e1a5deb57641fd.600x338.jpg ss_f5482aa0029a1c47800017a50bcc9ce80d61ceea.600x338.jpg WhatsApp Image 2025-09-16 at 23.15.44_43221b87.jpg WhatsApp Image 2025-09-16 at 23.15.47_8f6d5423.jpg

در این دهکده معبد بزرگی قرار داشته و در اعماق این معبد‍‍، گودالی جهنمی قرار داشته که در اعماق آن ارواح جهنمی بودند. بزرگان دهکده برای جلو گیری از خروج ارواح مراسم خاصی داشتند. مراسم به این شکل بوده که هر گاه فرزندانی دوقلو در دهکده بدنیا می امدند، به عنوان قربانی پروانه خونین انتخاب میشدند. این دو نفر پس از رسیدن به سن قربانی شدن اماده مراسم می شدن به این شکل که فرزند بزرگتر فرزند کوچکتر را خفه میکرد. به دوقلو ها نوار قرمزی بسته میشد تا وقتی فرزند کوچک تر مرد روح هر دو با هم یکی شده و گودال را بسته نگه دارند

FATAL-FRAME-II-Crimson-Butterfly-REMAKE_2025_09-12-25_003-scaled.jpg
Mio Amakura
میو دختری 15 ساله ای است که به دنبال خواهر دوقلوی خود وارد دهکده خدایان می شود. او بخاطر اشتباهی که در کودکی انجام داده و باعث شده پای خواهرش اسیب ببیند احساس مسئولیت زیادی نسبت به خواهرش دارد.

Mayu Amakura
مایو خواهر دوقلو میو و از او زودتر به دنیا امده است او در هنگام راه رفتن می لنگد که بخاطر اتفاقی است که در کودکی برایش افتاده که میو در ان مقصر بوده است.

Attachments

• Screenshot_4-250913-155808.png
    Screenshot_4-250913-155808.png
    383 KB · مشاهده: 2
  • AB0WRzf.png
    AB0WRzf.png
    491.2 KB · مشاهده: 2
  • ss_a828a70ae0df14b3b458df96d6ca1cccf5c2e9fc.600x338.jpg
    ss_a828a70ae0df14b3b458df96d6ca1cccf5c2e9fc.600x338.jpg
    39.9 KB · مشاهده: 4
این سری مورد علاقه ی من هست...
این نسخه یکبار قبلا ریمیک شده بود و روی Wii بازی کردم...

این دومین بارش هست که داره ریمیک میشه که به هرحال میپسنیدم :D :D
فیتل فریم همیشه مثل خواهر کوچک تر بوده برای RE وSH :D.جاش واقعا پیش ریمیک RE2وSH2 خالی بود

نسخه دوم هنوز هم بنظرم بهترین بازی سری هست. هم نسخه اورجینال بازی و هم ریمیک wii خوب بودند و شخصا از هر دو لذت بردم.

یجورایی دلم میخواست ff4 رو هم با این کیفیت و پیشرفت گرافیکی ریمیک کامل میکردند و به یه ریمستر نسبتا ساده بسنده نمیکردند. مخصوصاً اینکه نسخه اورجینال بازی زمان لانچ فقط توی ژاپن منتشر شده بود. هر چند ریمستر هم بد نبود. اما حدس میزنم کارگردان سری، ماکوتو شیباتا، علاقه خاصی به نسخه دوم داره که حاضر شدند بازی رو برای بار دوم ریمیک کنند.

توی اون یکی تاپیک هم گفتم اگر این ریمیک خوب بفروشه، احتمالا بعدش نسخه اول و سوم رو ریمیک کنند که برای اونهایی که این نسخه‌ها رو بازی نکردند فرصت خوبی هست. اما بنظرم باید این وسط به فکر یه نسخه جدید هم باشند اگر میخوان فن بیس سری افزایش بدن. بنظرم یه بازی با داستان و روایت شبیه نسخه دوم و اتمسفر و‌ گیم پلی نسخه چهارم (البته با ایده های جدید و خلاقانه) میتونه عالی باشه.

من خودم واقعا عاشق فاتال فریم . نسخه 4 ریمستر رو چندین ماه گرفتم ولی بخاطر اینکه نمیشه film grain رو خاموش کرد فعلا گذاشتم کنار بازیو متنفرم از اینfilm grain .خدا کنه ریمیک فاتال 2 بشه خاموش کرد

من خودم واقعا عاشق فاتال فریم . نسخه 4 ریمستر رو چندین ماه گرفتم ولی بخاطر اینکه نمیشه film grain رو خاموش کرد فعلا گذاشتم کنار بازیو متنفرم از اینfilm grain .خدا کنه ریمیک فاتال 2 بشه خاموش کرد
چاره اش اینه که روی PC بازی کنی.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
ظاهرا بازی روی کنسول ها سی فریم هست و خبری از شصت فریم یا پرفورمنس مد نیست.

Screenshot_۲۰۲۵-۱۱-۱۲-۱۴-۳۴-۴۲-۶۹۲-edit_com.brave.browser.jpg

احتمالا یه چیز عمدی باشه و گفتند برای بازی‌های داستانی این مدلی سی فریم‌ بهتره و خیلی از فن های هاردکور سری هم اهمیتی به این موضوع نمیدن، اما بنظرم برای خیلی پلیرهای جدید که میخوان سری رو برای اولین بار تجربه کنند و به مسائل فنی و فریم ریت هم اهمیت زیادی میدن، دیگه این بهونه ها قابل قبول نیست. البته شاید بعدا با یه آپدیت مود شصت فریم رو اضافه کردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or