Fatal Frame نسخه 3ds

روی گرافیکش کار نکردند زیاد
گرافیگ مهم نیست مهم گیم پلی خوبی داشته باشه و داستان خوبی هم داشته باشه مثله قبلی هاش
اخ اخ خیلی منتظر خبرش بودم
ولی من که 3DS ندارم باید چیکار کنم نهنننننننننننهههههههههه

این بازی اصلا معلوم نیست کجا می سازن و اخبارش کجا پخش میشه
الان شماره جدیدش قرار بود برای Wii بیاد توی ویکی هم زده ولی هیچ خبری ازش نیست
ازون طرف میان نسخه تری دی میدن بیرون
حتی در مورد این نسخه تری دیش هم هیچ خبری نیست و احتمالا برای اروپا و آمریکا باز منتشر نمی شه حتی صفحه بازی توی یوروگیمر خالیه و هیچ اطلاعاتی ازش نیست الا اینکه بازی برای تری دی اس هست
احتمال میدم هم این شماره یکی از شماره های قدیمی بازی باشه که باز سازی شده

این بازی اصلا معلوم نیست کجا می سازن و اخبارش کجا پخش میشه
الان شماره جدیدش قرار بود برای Wii بیاد توی ویکی هم زده ولی هیچ خبری ازش نیست
ازون طرف میان نسخه تری دی میدن بیرون
حتی در مورد این نسخه تری دیش هم هیچ خبری نیست و احتمالا برای اروپا و آمریکا باز منتشر نمی شه حتی صفحه بازی توی یوروگیمر خالیه و هیچ اطلاعاتی ازش نیست الا اینکه بازی برای تری دی اس هست
احتمال میدم هم این شماره یکی از شماره های قدیمی بازی باشه که باز سازی شده

چرا بابا از پارسال عکساش رو من میدیدم. مراحلش هم یه سریش Augmented Reality هستش یعنی تو اتاق خودت کنسول رو میچرخونی و روح ها رو میگیری یعنی مرحله میشه اتاق خودت مثله همون دمویی که رو دستگاه هستش. اتفاقا خیلی من منتظرش هستم ولی کلا استودیوش زیاد چیزی پخش نمیکنه از بازیاش, اگه بازیهاش رو از قبل بازی کرده باشی میشناسیشون. یه نسخه هم اختصاصی Wii دادن دیگه؛ جیگر ما رو هم خون کرد؛ بازم اختصاصی میخواین؟ :/

چرا بابا از پارسال عکساش رو من میدیدم. مراحلش هم یه سریش Augmented Reality هستش یعنی تو اتاق خودت کنسول رو میچرخونی و روح ها رو میگیری یعنی مرحله میشه اتاق خودت مثله همون دمویی که رو دستگاه هستش. اتفاقا خیلی من منتظرش هستم ولی کلا استودیوش زیاد چیزی پخش نمیکنه از بازیاش, اگه بازیهاش رو از قبل بازی کرده باشی میشناسیشون. یه نسخه هم اختصاصی Wii دادن دیگه؛ جیگر ما رو هم خون کرد؛ بازم اختصاصی میخواین؟ :/

آخه این بازی نه توی صفحه ویکی سری چیزی در موردش نوشته شده و نه هیچ کجای دیگه الا همین چند تا عکس که منم دیده بودمشون ولی اصلا مشخص نیست که کیا دارن روی بازی کار می کنن
در مورد نسخه اختصاصی هم یه دونه دیگه هست!:دی
ریمیک شماره 2 که داره تکمو روش کار می کنه واسه Wii
Fatal Frame 2 remake coming to Wii; just probably not your Wii | Aeropause Games

Fifth installment TBA 2011

The fifth Fatal Frame game is to be released on the Wii. It was announced at the Nintendo Conference 2010.

آخه این بازی نه توی صفحه ویکی سری چیزی در موردش نوشته شده و نه هیچ کجای دیگه الا همین چند تا عکس که منم دیده بودمشون ولی اصلا مشخص نیست که کیا دارن روی بازی کار می کنن
در مورد نسخه اختصاصی هم یه دونه دیگه هست!:دی
ریمیک شماره 2 که داره تکمو روش کار می کنه واسه Wii
Fatal Frame 2 remake coming to Wii; just probably not your Wii | Aeropause Games

Fifth installment TBA 2011

The fifth Fatal Frame game is to be released on the Wii. It was announced at the Nintendo Conference 2010.

نه ... نه ... نسخه 2؟ ... وای.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or