Fatal Frameـی دیگر برای Wii در راه است!

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
fatalframe.jpg

امروز تصاویری از نسخه جدید سری Fatal Frame منتشر شد و با توجه به گفته Nintendo قراره بازی در سال 2011 برای Wii منتشر بشه!
فعلا باید به همین اطلاعات بسنده کنیم تا جواب mail هایی که Nunneley نویسنده vg247 به Nintendo و Tecmo فرستاده بیاد!
اگر نگاهی به تصاویر بازی بندازین به راحتی میتوانید حضور دو خواهر افسانه ـی نسخه دوم Mio و Mayu رو تشخیص بدین، با توجه به این تصاویر به احتمال زیاد شاهد ریمکی از نسخه دوم (Crimson Butterfly) خواهیم بود.
مگر اینکه سازندگان بازی فکر کنن همه بازی رو با happy endingـش به پایان رسوندن، تصاویر منتشر شده بیشتر به ریمک میخوره تا داستانی جدید برای دوقلو ها!

تصاویر منتشر شده

​

ما که هنوز تو کف Fatal Frame 4 برا Wii هستیم و هنوز قسمت نشده بازی کنیم! برای من یکی کلا ff بهترین سری Horror بوده و خواهد بود! تاحالا هیچ وقت داستان ترسناکی به منسجمی و کاملی داستان نسخه دوم ندیده بودم و نخواهم دید! فقط یچیزی که برا من یکی جالب بود مثنکه بازی پایان خوب هم داشته :دی نمیدونستم! یاد پایان به اون عظمت و زیبایی نسخه دوم بخیر

هادی بحث توان نیست، دیگه در بدترین حالت میتونن یک موتور آماده بگیرن و بازیشون رو خیلی راحت برای این دو کنسول بسازن! بحث میزان محبوبیت سری و هزینه هایی که براش میشه هست!

خوب فکر میکنی تو این وضع الان چند نفر حاضرن برن سمت FF؟ با ساخت بازی برای Wii و هزینه کردن های کمتر خیلی راحت میتونن هم برای مخاطبین اصلی مجموعه یک بازی خوب بسازن و هم سود کنن!

اتفاقا اینجوری بهتره چون فرض کن بازی اگه برای PS3 و X360 بخواد بیاد و یه همین دلیل و براش فروش بیشتر کلا بازی رو اکشن کنن و ... چه حسی خواهی داشت!

البته ماکان فرق زیادی هم نمیکنه براشون رو 360 و PS3 بزنن که مثلا بگیم برا فروش بیشتر دست به تغییر سبک و ... میزنن، چون فروش 4 زیاد چنگی به دل نمیزد و این ریمک هم نشون میده اینا زیاد دنبال درامد نیستن! تا اونجایی که یادمه چون تو هیچ جا به غیر از ژاپن منتشر نشد فکر کنم تا اخرای 2009 فروشش به 100,000 نسخه هم نرسید! ولی بازی قویی بود! Edge (ع) 8 از 10 بهش داده بود!
پ.ن: کسی Wii سراغ داره ما بگیریم همین نسخه جاپونیشو بازی کنیم؟ :دی

هادی بحث توان نیست، دیگه در بدترین حالت میتونن یک موتور آماده بگیرن و بازیشون رو خیلی راحت برای این دو کنسول بسازن! بحث میزان محبوبیت سری و هزینه هایی که براش میشه هست!

خوب فکر میکنی تو این وضع الان چند نفر حاضرن برن سمت FF؟ با ساخت بازی برای Wii و هزینه کردن های کمتر خیلی راحت میتونن هم برای مخاطبین اصلی مجموعه یک بازی خوب بسازن و هم سود کنن!

اتفاقا اینجوری بهتره چون فرض کن بازی اگه برای PS3 و X360 بخواد بیاد و یه همین دلیل و براش فروش بیشتر کلا بازی رو اکشن کنن و ... چه حسی خواهی داشت!
حق باتوئه راجع به FF روی WII...اما آخه مشکل اینجاست ، کدوم بازی ترسناکی روی کنسولهای نینتندو خوب فروختن ؟
الآنم که میدونی ، کم بازیا اکشن نمیشن ... چیزی نمونده بود FF XIII هم اون نوبتی بودنش ورداشته شه :دی تابلو بود اگه دست سازنده باز تر بود Real time واست درست میکرد ! :دی

البته ماکان فرق زیادی هم نمیکنه براشون رو 360 و PS3 بزنن که مثلا بگیم برا فروش بیشتر دست به تغییر سبک و ... میزنن، چون فروش 4 زیاد چنگی به دل نمیزد و این ریمک هم نشون میده اینا زیاد دنبال درامد نیستن!

سام اینا در راه رضای خدا که بازی نمیسازن!:دی بدون شک دنبال درآمد هستن و همون فروش ناچیز هم هزینه های ساخت بازی رو براشون درمیاره!

ببین ساخت بازی برای Wii با PS3 و X360 خیلی فرق داره! اینها برای Wii لازم نیستاصلا موتور جدید طراحی کنن و فقط همون موتور قبلی رو برای این کنسول پورت کردن، همین! همین FF اگه برای PS3 هم میومد نهایت همون 100 تا رو میفروخت منتها اینبار با این تفاوت که چندین برابر برای بازی هزینه شده!

حق باتوئه راجع به FF روی WII...اما آخه مشکل اینجاست ، کدوم بازی ترسناکی روی کنسولهای نینتندو خوب فروختن ؟

کلا بازی های 3rd Party بدون توجه به سبکشون روی Wii خوب نمیفروشن! حالا FF هم همینطور! بعد فکر میکنی این بازی بدون ایجاد تغییرات زیاد توی گیم پلیش و یعنی خز شدن میتونه توی غرب و روی PS3 و 360 بفروشه؟ خوب خیلی واضح هست که نه! پس همون بهتر که برای Wii بیاد اما خز نشه!

سام اینا در راه رضای خدا که بازی نمیسازن!:biggrin1: بدون شک دنبال درآمد هستن و همون فروش ناچیز هم هزینه های ساخت بازی رو براشون درمیاره!
پیش خودم گفتم پستو بزنم منظورمو نمیگیری ها! ولی باز پسترو زدم :دی!
ببین با اون همه تقاضایی که برای انتشار 4 توی جاهای دیگه شد نینتندو دست به همچین کاری نزد! همین الانش Tecmo نینتندو رو پشت خودش برای ساخت بازی داره، همچین هم هزینه ساخت بازی کم نبوده. هرچی باشه به هر حال Grasshopper روی بازی کار کرده بود و به Tecmo توی ساختش کمک کرده بود. اینا اگه خیلی دنبال پول بیشتر بودن عوض کردن متن بازی و ترجمش به انگلیسی اون قدر وقت و هزینه نمیخواسته که راحت میتونستن فروش بازی رو حداقل دو برابر بکنن (چون بازی حداقل 50 هزار نفر طرفدار داره که بخواد برای بازی بره حتی Wii بگیره -دقیقا کاری که من میخواستم بکنم- )
تنها مشکلی که اینجا هست اینه که نینتندو اینارو انقدر خوب از لحاظ مالی پرشون کرده که دیگه برای پول و درامد اضافه از بازی نمیان بازی رو بسازن
گرفتی الان چی شد ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or