FarCry 4 برای نسل قبل نیز عرضه می شود تا افراد بیشتری از آن لذت ببرند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

برخلاف بازی Assassin’s Creed Unity عنوان دیگر شرکت یوبی سافت یعنی FarCry 4 علاوه بر کنسول های نسل حاضر برای X360 و PS3 نیز عرضه می شود و این شرکت دلیل این کار را لذت بردن افراد بیشتری از بازی می داند. کارگردان بازی Patrik Méthé در این باره گفت: "با توجه به برخوردهای بی نظیری که از FarCry 3 داشتیم از همان لحظه شروع به ساخت بازی بعدی این نکته که بازی را برای کنسول های قدیمی نیز باید عرضه شود، برای ما مشخص شده بود. در حیقیقت با وجود تمام موفقیت های شماره سوم ما تا آخرین لحظه انتخاب های دشواری داشتیم و حالا با عنوانی جاه طلبانه تر قصد داریم کاری کنیم تمامی طرفداران این سری از این ماجراجویی جدید لذت ببرند."
با وجود تمام این صحبت ها باید منتظر ماند FarCry 4 بر روی کنسول های قدیمی و محدودیت های آن چگونه خواهد بود.

منبع

و باقی ناشران برای خیرات امواتشان بازی منتشر می کنن!:bighug: :)

آخه مشکل اینجاست که بخوای از بالا و پایین بازیت بزنی (مشابه W_D) تا بتونی شیره ی اون 100 و اندی میلیون کنسول فروخته شده رو بکشی و پول دربیاری یه مقدار فرق میکنه تا بازی ای با کیفیت کوانتوم بریک و اوردر و آنچارتد بسازی و بخوای ازش نون بخوری :دی
نسل پیش وقتی از یه بازی می خواست نسخه ی نسل ششمی هم براش عرضه بشه ، روی نسل 6 اصن بازی یه چیز دیگه میشد :دی الان از نسل 8 میزنن تا نسل 7 ـیا ناراحت نشن :دی

منظورم صرفاً یوبی نیست ، الان خیلیا هنوز دست از دامن مبارک نسل قبل ورنداشتن :دی

آخه مشکل اینجاست که بخوای از بالا و پایین بازیت بزنی (مشابه W_D) تا بتونی شیره ی اون 100 و اندی میلیون کنسول فروخته شده رو بکشی و پول دربیاری یه مقدار فرق میکنه تا بازی ای با کیفیت کوانتوم بریک و اوردر و آنچارتد بسازی و بخوای ازش نون بخوری :دی
نسل پیش وقتی از یه بازی می خواست نسخه ی نسل ششمی هم براش عرضه بشه ، روی نسل 6 اصن بازی یه چیز دیگه میشد :دی الان از نسل 8 میزنن تا نسل 7 ـیا ناراحت نشن :دی

منظورم صرفاً یوبی نیست ، الان خیلیا هنوز دست از دامن مبارک نسل قبل ورنداشتن :دی

مشکل من اینه که یه عده فقط یوبی سافت را می بینن!
یوبی سافت قبل از منتشر شدن بازیش صحبت Season Pass میکنه، فحش می خوره! یکی دیگه همین کار را می کنه، هیچ آب از آب تکون نمی خوره!
DRM های یوبی سافت فقط اخ و پیف هستند! DRM شرکت های دیگه باعث افزایش سرعت اینترنت بعضی دوستان شده!:دی
یوبی سافت بازیش را مثلا با دوهفته تاخیر برای PC میده، میشه شیطان دو عالم! شرکت ایکس بازیش را دو ماه بعد برای پی سی میده، همه براش قش و ضعف می کنن!
و امثال این موارد...:(

مثالی تخیلی اندر باب پول در آوردن شرکت های اعظم بازیسازی : پول، پوله دیگه!:دی حالا فرض کنیم یه نفر بستنی یخی میفروشه (یوبی سافت)! یه نفر هم شعبه های زنجیره ای عمو نعمت را داره!:دی
اگه بستنی یخیش بد مزه است، نمی خریم و مجبور میشه بره چیپس و پفک بفروشه!:دی

وقتی بازیا تا این حد گسترده و پیشرفته شدن مسلما هزینه ساختشون خیلی بالا رفته. به هر حال باید پذیرفت هزینه ساخت بازیها با 10 سال پیش به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست. پس این موارد هم اجتناب ناپذیره.
نسل چهار میتونستن تمام بازیای یه کنسول رو انحصاری کنن. نسل 3 نینتندو قانون گذاشته بود که هر کس میخواد بازی روی NES بده باید تعهد کنه حداقل تا دو سال اونو روی کنسول دیگه ای رلیز نکنه. یعنی تمام بازیای NES حداقل تا دو سال انحصاری بودن. منتها الان بخاطر هزینه چنین چیزهایی غیر قابل تصوره

به نظر من بازی چیزه خاصی نداره که رو کنسول نسل هفت عرضه نشه ...
ولی مثلاAC:U عمرا بتونن رو نسل هفت اجراش کنن:d
:shocked:
آره چیز خاصی نداره که بازی سنگین کنه، اون محیط بزرگ و اون همه جزئیات و محیط پویا و پوشش منطقه و تنوع و .... همه کشک هستند! کلا چیزی نیست که!
پیش خودمون باشه ولی نسخه قبل هم چیز خاصی نداشت، یوبیسافت از عمد انقدر سنگینش کرده بود وگرنه قرار بود واسه نسل 6 هم منتشر بشه!

- - -ویرایش - - -

من کلا کاری ندارم که برای چه پلتفرمی منتشر میشه، فقط امیدوارم رو بازی کار کنند تا با مشکل بهینه سازی مواجه نشیم!

:shocked:
آره چیز خاصی نداره که بازی سنگین کنه، اون محیط بزرگ و اون همه جزئیات و محیط پویا و پوشش منطقه و تنوع و .... همه کشک هستند! کلا چیزی نیست که!
پیش خودمون باشه ولی نسخه قبل هم چیز خاصی نداشت، یوبیسافت از عمد انقدر سنگینش کرده بود وگرنه قرار بود واسه نسل 6 هم منتشر بشه!

- - -ویرایش - - -

من کلا کاری ندارم که برای چه پلتفرمی منتشر میشه، فقط امیدوارم رو بازی کار کنند تا با مشکل بهینه سازی مواجه نشیم!

من نظرمو گفتم شما مشکلی داری ؟:| فکت که صادر نکردم مثله بعضی ها 8-|

- - -ویرایش - - -

منکه بین Farcry3 و این تفاوت انچنانی نمیبینم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or