.:Mahdi:.
کاربر سایت
دوستان سوال اول منو کسی میتونه جواب بده مرسی؟؟؟:d
دوربین که از دست نمیره کلید بالا رو بزن میاد
دوستان سوال اول منو کسی میتونه جواب بده مرسی؟؟؟:d
دوربین که از دست نمیره کلید بالا رو بزن میاد
سوالای قبلیتو درست متوجه نمیشم ولی جواب سوال دومت اینه:یک اچیومنت داره که در مورد پیدا کردن هالیود استار هست نمیدونم کجای هست لطفا راهنمایی کنید مرسی ؟
سلام دوست عزیز سوال اول من اینه که لبته با مطالعه که داشتم احتمال زیاد باگه به این شکل که من از اواسط بازی یعنی وقتی که به جنوب نقشه امدیم (بعد کشتن واس) لباسم با لباس دشمنان که زرد رنگه یکی شد و دوربین و سنگ غیر فعال شد اللبته من بهمین شکل ادامه دادم تا اینکه یک ماموریت این اخرا میگه یک عکس بگیر و من چون دوربین ندارم گیر کردم حالا موندم چکار کنم من اسلیم 4 گیگ دارم هارد ندارم تا حالا پچ برای بازی نریختم نمیدونم باید چه بکنم شما اگر تجربه اشو داری کمک کن مرسیسوالای قبلیتو درست متوجه نمیشم ولی جواب سوال دومت اینه:
-----------------------------برو به مختصات X: 619.7, Y: 559.4 اونجا دو نفرو می بینی که دار زده شدن، رویه روی اونا یه نفر هست که تو شن ها دفن شده و فقط کلش بیرونه، برو روبروش و X رو بزن وتمام
دیروز داشتم بخش Co-Op رو میرفتم در یک کلام بگم باگ باگ باگ
به دشمن های معمولی هرچی تیر میزدی نمیمردن! با شات گان از نزدیک هدشات می کردی نمیمردن! خلاصه اعصابمون و خورد کرد. همون Co-op بازی Splinter Cell و Gears of war بهتره
من بازی رو تموم کردم حالا یه سوال دارم :
آخر بازی دو انتخاب وجود داشت یکی این که دوستانمون رو آزاد کنیم و انتخاب دیگر گوشی کردن به حرف اون دختر سیاه پوسته که من دوستان گرامی رو آزاد کردم حال اگه اون انتخاب رو میکردم چه اتفاقی میفتاد و چه پایانی واسه بازی رقم میخورد
فکر کنـم باید با شکار حیوانات ـی که خودش گفته اون رو آپگرید کنیندوستان من یه مشکلی پیدا کردم.الان نه چیزی میتونم بخرم و نه چیزی بفروشم.میگه craft پر شده.ولی 3 تا از ایتم ها رو discard کردم و 3 خونه خالی داره.چه کار باید کنم ؟
به نظرم یه بار دیگه مرحله آخر رو خودت برو تا پایان دیگه رو هم ببینی ولی اگه نمی خوایی ببینی بخون:من بازی رو تموم کردم حالا یه سوال دارم :
آخر بازی دو انتخاب وجود داشت یکی این که دوستانمون رو آزاد کنیم و انتخاب دیگر گوشی کردن به حرف اون دختر سیاه پوسته که من دوستان گرامی رو آزاد کردم حال اگه اون انتخاب رو میکردم چه اتفاقی میفتاد و چه پایانی واسه بازی رقم میخورد
شما باید بری قسمت آپگرید کردن وسائلت و کیف حمل وسایلت رو آپگرید کنی، اونجا که بری نوشته برای آپگرید چه چیزایی لازم داری، مثلا برای اولین آپگرید کیف فکر کنم چندتا پوست بز میخواست، خودت عکس حیونرو ببینی میفهمی چی میگهدوستان من یه مشکلی پیدا کردم.الان نه چیزی میتونم بخرم و نه چیزی بفروشم.میگه craft پر شده.ولی 3 تا از ایتم ها رو discard کردم و 3 خونه خالی داره.چه کار باید کنم ؟
به نظرم یه بار دیگه مرحله آخر رو خودت برو تا پایان دیگه رو هم ببینی ولی اگه نمی خوایی ببینی بخون:
نیازی نیست بازی رو از اول بری، اگه قبل از مرحله آخر دستی سیو کرده باشی همونو بری کافیه.مرسی دوست عزیز باشه یه بار دیگه میرم اما اگر بخوام یه بار دیگه برم از اول save قبلیم پاک میشه ؟؟
نیازی نیست بازی رو از اول بری، اگه قبل از مرحله آخر دستی سیو کرده باشی همونو بری کافیه.