Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام دو تا سوال دارم :
یکی اینکه تو مراحل داستان اصلی بازی تقریبا اخراش وقتی که لباس عوض میشه و با سم چنتا قرار میذاره و یکجایی تو ماموریت میگه take picture meet now خوب من دوربین نداارم چطور باید عکس بگیرم دوربین وقتی لباسش عوض شد دیگه از دست رفت چه باید کرد سوال دوم هم یک اچیومنت داره که در مورد پیدا کردن هالیود استار هست نمیدونم کجای هست لطفا راهنمایی کنید مرسی ؟

الان لباسی که تنم هست مربوط یه دشنانم هست کجا باید عوضش کنم که دوباره دوربین و سنگ داشته باشم ؟؟

آخرین ویرایش:
یک اچیومنت داره که در مورد پیدا کردن هالیود استار هست نمیدونم کجای هست لطفا راهنمایی کنید مرسی ؟
سوالای قبلیتو درست متوجه نمیشم ولی جواب سوال دومت اینه:
برو به مختصات X: 619.7, Y: 559.4 اونجا دو نفرو می بینی که دار زده شدن، رویه روی اونا یه نفر هست که تو شن ها دفن شده و فقط کلش بیرونه، برو روبروش و X رو بزن وتمام
-----------------------------
دیروز داشتم بخش Co-Op رو میرفتم در یک کلام بگم باگ باگ باگ
به دشمن های معمولی هرچی تیر میزدی نمیمردن! با شات گان از نزدیک هدشات می کردی نمیمردن! خلاصه اعصابمون و خورد کرد. همون Co-op بازی Splinter Cell و Gears of war بهتره

سوالای قبلیتو درست متوجه نمیشم ولی جواب سوال دومت اینه:
برو به مختصات X: 619.7, Y: 559.4 اونجا دو نفرو می بینی که دار زده شدن، رویه روی اونا یه نفر هست که تو شن ها دفن شده و فقط کلش بیرونه، برو روبروش و X رو بزن وتمام
-----------------------------
دیروز داشتم بخش Co-Op رو میرفتم در یک کلام بگم باگ باگ باگ
به دشمن های معمولی هرچی تیر میزدی نمیمردن! با شات گان از نزدیک هدشات می کردی نمیمردن! خلاصه اعصابمون و خورد کرد. همون Co-op بازی Splinter Cell و Gears of war بهتره
سلام دوست عزیز سوال اول من اینه که لبته با مطالعه که داشتم احتمال زیاد باگه به این شکل که من از اواسط بازی یعنی وقتی که به جنوب نقشه امدیم (بعد کشتن واس) لباسم با لباس دشمنان که زرد رنگه یکی شد و دوربین و سنگ غیر فعال شد اللبته من بهمین شکل ادامه دادم تا اینکه یک ماموریت این اخرا میگه یک عکس بگیر و من چون دوربین ندارم گیر کردم حالا موندم چکار کنم من اسلیم 4 گیگ دارم هارد ندارم تا حالا پچ برای بازی نریختم نمیدونم باید چه بکنم شما اگر تجربه اشو داری کمک کن مرسی

خوب برای استفاده از تجربه میگم که این مشکل من مربوط بع باگ بازی میشد و باریختن تایتل ابدیت حل شد گفتم شاید کسانی دیگر هم با این مشکل گرفتار باشن

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.الان نه چیزی میتونم بخرم و نه چیزی بفروشم.میگه craft پر شده.ولی 3 تا از ایتم ها رو discard کردم و 3 خونه خالی داره.چه کار باید کنم ؟

من بازی رو تموم کردم حالا یه سوال دارم :
آخر بازی دو انتخاب وجود داشت یکی این که دوستانمون رو آزاد کنیم و انتخاب دیگر گوشی کردن به حرف اون دختر سیاه پوسته که من دوستان گرامی رو آزاد کردم حال اگه اون انتخاب رو میکردم چه اتفاقی میفتاد و چه پایانی واسه بازی رقم میخورد

آخر بازی دو انتخاب وجود داشت یکی این که دوستانمون رو آزاد کنیم و انتخاب دیگر گوشی کردن به حرف اون دختر سیاه پوسته که من دوستان گرامی رو آزاد کردم حال اگه اون انتخاب رو میکردم چه اتفاقی میفتاد و چه پایانی واسه بازی رقم میخورد
اگه سیترا رو انتخاب میکردی سیترا برادی رو میکشت :d

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.الان نه چیزی میتونم بخرم و نه چیزی بفروشم.میگه craft پر شده.ولی 3 تا از ایتم ها رو discard کردم و 3 خونه خالی داره.چه کار باید کنم ؟
فکر کنـم باید با شکار حیوانات ـی که خودش گفته اون رو آپگرید کنین

به نظرم یه بار دیگه مرحله آخر رو خودت برو تا پایان دیگه رو هم ببینی ولی اگه نمی خوایی ببینی بخون:
وقتی سیترا رو انتخاب کنی اون همراهات و می کشه و تو رو می بره به پایگاه خودش و اونجا یه مقدار صحنه های مورد دار نشون میده و سیترا میگه من میخوام از تو بچه داشته باشم و حالا که تو به من بچه دادی باید بمیری و زرت می کشتت.
خلاصه گفتم که اگه خواستی بری واست جذابین داشته باشه

- - -ویرایش - - -

شما باید بری قسمت آپگرید کردن وسائلت و کیف حمل وسایلت رو آپگرید کنی، اونجا که بری نوشته برای آپگرید چه چیزایی لازم داری، مثلا برای اولین آپگرید کیف فکر کنم چندتا پوست بز میخواست، خودت عکس حیونرو ببینی میفهمی چی میگه

به نظرم یه بار دیگه مرحله آخر رو خودت برو تا پایان دیگه رو هم ببینی ولی اگه نمی خوایی ببینی بخون:
مرسی دوست عزیز باشه یه بار دیگه میرم اما اگر بخوام یه بار دیگه برم از اول save قبلیم پاک میشه ؟؟

آخرین ویرایش:
نیازی نیست بازی رو از اول بری، اگه قبل از مرحله آخر دستی سیو کرده باشی همونو بری کافیه.

نه متاسفانه دستی سیو نکردم فقط یه دونه سیو دستی دارم که مربوط به مراحل اولیه هستش و اگه از روی اون برم تمام آپگریدام میپره دوباره باید جمع کنم .

Guess What

61769121840489084034.jpg

سلام بچه ها کمکم کنید بازی فارکری من errorمیده وقتی وارد بازی میشم همون اوایل ورود قبل از اینکه mine menuرو بیاره با این مشکل دچار میشم که نوشتهthe farcry 3 service is not available please try again later ممنون میشم اگه کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or