Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام دوستان ببخشید داستان این نسخه به نسخه های قبلی هم ربط داره؟

ولی بگم اینو تابستون بزنید که معتاد کنندس و اگه امتحان داشته باشید فرداش تو برگه می نویسید

معلم عزیزم جواب سوال بوووووققق بوووقه شده میشه ب.ووووووو...................:-$(VAAS)
یا علی(ع)

دوستان ببخشید
من تازه میخوام بازی کنم
لطفا بگین کجاهای بازی +18 یا بلکه +13 هست؟
داداش گلم فیلم پرونو نیست که بازی اکشن هست تنها دو صحنه داره اونم برای اینکه بتونی پیشگیری کنی هر وقت یه معبد دیدی بعد رفتی توش و یه دختر گندمی دیدی که لباس دو تیکه پوشیده و سرش رو هم تراشیده مواظبت کن

داداش گلم فیلم پرونو نیست که بازی اکشن هست تنها دو صحنه داره اونم برای اینکه بتونی پیشگیری کنی هر وقت یه معبد دیدی بعد رفتی توش و یه دختر گندمی دیدی که لباس دو تیکه پوشیده و سرش رو هم تراشیده مواظبت کن

ممنون.آره برای اینکه تو tv بازی میکنم خانواده رد میشه:d
اونجا رو هم رد کردم چیزی نداشت.

دوستان ۲ نفره آفلاین هم تو جزیره آزادیم یا مرحله ای هستش ؟ یعنی مثلا یکی رانندگی کنه و اون یکی تیر بزنه خیلی حال میده :))......خوب حالا آزاده یا نه ؟

دوستان این کوسه روچطوری شکار کنم؟؟؟

با تشکر

رو قایق وایسا،با همون اسلحه ای که داری کوسه رو بکش(از باله ی کوسه میتونی بفهمی که کجاست).بعد بپر تو آب،جسدشو پیدا کن و پوستشو بردار ;)

- - -ویرایش - - -

دوستان چی می شه اگه بازی 1000 تا outspot داشته باشه؟؟ انصافا حال می ده با اسنایپر و کلت خفه کن دار پایگاه بگیری:sniper:

توی Skils یکیش هست اسمش Ninja Stepه چی کارش کنم انلاک بشه ؟! کل Outspot هارو گرفتم !! :|

البته outpost هست،نه outspot ;)

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان ببخشید داستان این نسخه به نسخه های قبلی هم ربط داره؟

نه...تو نسخه های قبلی اصلا" این شخصیت ها نبودن،مکان بازی هم این جزیره ای که الان هست نبود.داستان ها هم که کاملا" مستقل هستن ;)

ممنون.آره برای اینکه تو tv بازی میکنم خانواده رد میشه:d
اونجا رو هم رد کردم چیزی نداشت.

نه داداش اصل قضیه آخرای بازیه. یه غول گنده میاد می کشیش بعد ...
بازی هم دو تا پایان داره که یکی از پایان هاش یه خرده چیزه.:d

سلام دو تا سوال دارم :
یکی اینکه تو مراحل داستان اصلی بازی تقریبا اخراش وقتی که لباس عوض میشه و با سم چنتا قرار میذاره و یکجایی تو ماموریت میگه take picture meet now خوب من دوربین نداارم چطور باید عکس بگیرم دوربین وقتی لباسش عوض شد دیگه از دست رفت چه باید کرد سوال دوم هم یک اچیومنت داره که در مورد پیدا کردن هالیود استار هست نمیدونم کجای هست لطفا راهنمایی کنید مرسی ؟

سلام دو تا سوال دارم :
یکی اینکه تو مراحل داستان اصلی بازی تقریبا اخراش وقتی که لباس عوض میشه و با سم چنتا قرار میذاره و یکجایی تو ماموریت میگه take picture meet now خوب من دوربین نداارم چطور باید عکس بگیرم دوربین وقتی لباسش عوض شد دیگه از دست رفت چه باید کرد سوال دوم هم یک اچیومنت داره که در مورد پیدا کردن هالیود استار هست نمیدونم کجای هست لطفا راهنمایی کنید مرسی ؟

در مورد سوال اولت هیچی یادم نمی یاد .
ولی برای اچیومنت برو به این مختصات X: 619.7, Y: 559.4 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or