Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام خدمت تمامی فارکری بازان عزیز :d
آقا ما یه ماموریت رفتیم فک کنم فرعی بود تو مپ علامتش آبی بود
همون ماموریتی که باید از پنچ تا بارکد عکس بگیری بعداز آخرین بار کدی که ازش عکسی گرفتم دیگه هیچ علامتی تو مپ نیست نمیدونم چی کار کنم اون بنده خدایی رو که این ماموریت رو به ما داد رو هم پیداش نمیکنم که عکساشو بهش بدم ممنون میشم کمک کنید :x

چقدر حجم خفنی از ماموریتهای فرعی و Collectible و .... تو این بازی وجود داره !! :d

حدود 10 ساعت مفید بازی کردم کلا 5 تا ماموریت اصلی رفتم فقط ! :d

انیمیشن و طراحی حیوونا وحشتناک عالیه !! :d تو بازیهایی که فقط برا شکار حیوونا ساخته شده ان هم نصف این حیوونا طبیعی نیستن توش :d

گرافیک از پهنا تو حلقم ! خسته شدم اینقدر وایسادم مناظر رو نگاه کردم و فکم از این گرافیک خفن افتاد !

دوستان یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:

الان اکثر Skill های من قفله میگه باید ماموریت بری تا باز بشن و بدم بتونی با Xp ها Purchase شون کنی این ماموریت ها منظور ماموریت های اصلی بازیه؟؟؟
چه جوری میشه این پوست حیوانات رو فروخت من میرم تو فروشگاه میخوام بفروشم میگه کیفت پره در صورتی که میخوام بفروشم نمیخوام بخرم که میگه پره؟؟
برای داشتن بیشتر گلوله و تفنگ بیشتر از یکی باید همون پوست حیوونها رو جمع کنم؟؟
و اخرین سوال : هر چی ادم تو این بازی هست که تو این ماشینا توی جاده ها هستن ادمای Vass ان؟؟ میخوام ببینم چرا تا ادمو میبینن شروع میکنن به تیر اندازی که فقط در صورتی منطقیه که همه ادم های Vass باشن
ممنون میشم اگه یکی بهم اینا رو توضیح بده.

دوستان یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:

الان اکثر Skill های من قفله میگه باید ماموریت بری تا باز بشن و بدم بتونی با Xp ها Purchase شون کنی این ماموریت ها منظور ماموریت های اصلی بازیه؟؟؟
چه جوری میشه این پوست حیوانات رو فروخت من میرم تو فروشگاه میخوام بفروشم میگه کیفت پره در صورتی که میخوام بفروشم نمیخوام بخرم که میگه پره؟؟
برای داشتن بیشتر گلوله و تفنگ بیشتر از یکی باید همون پوست حیوونها رو جمع کنم؟؟
و اخرین سوال : هر چی ادم تو این بازی هست که تو این ماشینا توی جاده ها هستن ادمای Vass ان؟؟ میخوام ببینم چرا تا ادمو میبینن شروع میکنن به تیر اندازی که فقط در صورتی منطقیه که همه ادم های Vass باشن
ممنون میشم اگه یکی بهم اینا رو توضیح بده.

1_ بله ، ماموریت های اصلی بازی رو باید بری تا باز بشن .

2_ کیف پولت پره شما ، ( Wallet ) ، اول فقط 1000 دلار میتونی پول داشته باشی --- باید آپگریدش کنی تا بتونی پول بیشتری نگه داری .

3_ بله ، مثلا برای آپگرید اول مهمات ، باید 2 تا Boar Hide ( پوست گراز ) داشته باشی .

4_بله ، با آزاد کردن Outpost ها ( پرچم قرمز ) ، کنترل منطقه میوفته دست اون محلی ها و دیگه تو جاده ها دشمن ها نیستن و تازه خود محلی ها تو جاده هستن که تو موقعیت های مختلف کمکت میکنن .

اینو ببین(بعد از updateکردن همه ی skillها این عکسو گرفتم )

دوره اونجاهایی که خط کشیدم منظورمه
اگه دقت کنی کم رنگش هست ولی کامل نشده
بقیه Tatuهم اولش اینجوری بود که بعدا پررنگ و کامل شد
دوستان یافتم جوابو
برای کامل شدن خالکوبی باید بازی رو پیش خرید میکردید
یه DLCبرای نسخه های pre-orderبازیه

این مراحل Co op offline ش چقدر سخته ! ما که دو نفری داریم split screen میریم واقعاً اشکمونو در آورده ! فقط ایرادی که داره خیلی تو ذوق میزنه اینه که شخصیت های اصلی که توی کات سین ها به نمایش در میان توی گیم پلی نیستن !!! یعنی باید حتماً 4 نفر باشیم تا هر 4 شخصیت توی بازی باشن !؟ به نظرم بهتر بود مثل Geow کاراکتر های دیگه هم با هوش مصنوعی هدایت میشدن ...

دوستان من این مجسمه ها رو همه رو پیدا کردم بجز اولی که شماره ی 1 هست! همه جای نقشه رو میگردم نیست انگاری آب شده رفته تو زمین!:-s شما میدونید کجا میتونم پیداش کنم اینم عکس مجسمه ها

این مراحل Co op offline ش چقدر سخته ! ما که دو نفری داریم split screen میریم واقعاً اشکمونو در آورده ! فقط ایرادی که داره خیلی تو ذوق میزنه اینه که شخصیت های اصلی که توی کات سین ها به نمایش در میان توی گیم پلی نیستن !!! یعنی باید حتماً 4 نفر باشیم تا هر 4 شخصیت توی بازی باشن !؟ به نظرم بهتر بود مثل Geow کاراکتر های دیگه هم با هوش مصنوعی هدایت میشدن ...
اره دو نفره سخته من تو لايو با دو تا از دوستام كه اتفاقا خارجي هم هستن دو سه تا مرحلرو رفتم البته باگ شديد داشتم ولي خوب بازم سه نفري راحت تره.

واقعا کسی نیست جواب ما رو بده؟8-|

Spider F**cking Relic #1 :-& :|

یکی از بدترین حرکات کل بازی ! :|

شما این رلیک رو باید همون موقع که دسترسی به غار زیر خونه دکتر دارین بردارین ( همونجا که قایق دارن تعمیر میکنن ) - بعد از اون ، ورودی غار بسته میشه و دیگه نمیتونین بردارین :|

بعد از کلی داد و بیداد ملت تو فروم یوبی - آخرین ورژن پچ بازی ( 1.03) - رو که نصب کنید ، این رلیک به طور اتوماتیک به Handbook شما اضافه میشه ...

سلام خدمت تمامی فارکری بازان عزیز :d
آقا ما یه ماموریت رفتیم فک کنم فرعی بود تو مپ علامتش آبی بود
همون ماموریتی که باید از پنچ تا بارکد عکس بگیری بعداز آخرین بار کدی که ازش عکسی گرفتم دیگه هیچ علامتی تو مپ نیست نمیدونم چی کار کنم اون بنده خدایی رو که این ماموریت رو به ما داد رو هم پیداش نمیکنم که عکساشو بهش بدم ممنون میشم کمک کنید :x
کاریش دیگه نداری طرفو
بارکدارو عکس گرفتی و تمام
ادامه نداره
برو برس به ادامه داستان
به نظر من یکم ضعیف بود برنگشتنمون سراغ طرف

درباره 2 پایان بازی!
1-نکشتن دوستان=که این دختره citra میمیره و میگه با من بمون و jason میگه نمیتونم ولی چرا اخرش jaoson میمونه ؟چون ادمکش شده!؟
2-کشتن دوستان =که بعد از یه سری مسائل و مثبت شدن بارداری :dچرا میکشت؟
نه به اون جان فدایی حالت اول و i love you گفتن و نه به کشتن حالت دوم !؟
کلا اینکارا دلیل خاصی داشت یا همینجوری ابکی تمومش کردن؟
ممنون

درباره 2 پایان بازی!
1-نکشتن دوستان=که این دختره citra میمیره و میگه با من بمون و jason میگه نمیتونم ولی چرا اخرش jaoson میمونه ؟چون ادمکش شده!؟
2-کشتن دوستان =که بعد از یه سری مسائل و مثبت شدن بارداری :dچرا میکشت؟
نه به اون جان فدایی حالت اول و i love you گفتن و نه به کشتن حالت دوم !؟
کلا اینکارا دلیل خاصی داشت یا همینجوری ابکی تمومش کردن؟
ممنون

تو پایان 1 که تو جزیره نمیمونه...با دوستاش میره...
اینکه میبینید تو جزیرس بخاطر اینکه بعد از پایان هم بازی کنید
تو پایان 2 سیترا ما رو میکشه بخاطر اینکه نمیخواد ما رهبر بشیم
بچه هاش رهبر مردمش بشن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or