Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

در نهایت بازی رو تموم به هر دو روش:
به نظرم پایان بازی
تو حالتی که لیزا رو نکشتم خیلی سرهم بندی و قابل پیش بینی بود، همه چی به خوبی و خوشی تموم شد
تو حالتی که لیزا رو کشتم فقط جذابیتش توی خلوت کردن با سیترا بود اگه نه واقعا بی محتوا تموم شد
در کل به نظرم سوای گرافیک خوب و گیم پلی روون و صداگذاری خوبش واقعا داستان مسخره و معمولی و قابل پیش بینی داشت و دلیل اصلی گوتی نشدنش هم داستان نه چندان گیراش بود.
ولی آخرای بازی دیگه اصلا جاذبه ای نداشت، قسمت جالبش برای من همون گرفتن Outpostها بود

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز یه نفر در چند جمله بگه این بازی چطوره - بیشتر از همه گیم پلی و داستان برام مهمه ...

ممنون میشم بگید کلا بازی در چه سطحیه تا تصمیم بگیرم بخرم یا نه (چون این روزا خیلی کم وقت بازی کردن دارم - میخوام ببینم اگه ارزش داره وقتم رو بزارم)

دوستان عزیز یه نفر در چند جمله بگه این بازی چطوره - بیشتر از همه گیم پلی و داستان برام مهمه ...

ممنون میشم بگید کلا بازی در چه سطحیه تا تصمیم بگیرم بخرم یا نه (چون این روزا خیلی کم وقت بازی کردن دارم - میخوام ببینم اگه ارزش داره وقتم رو بزارم)
به نظرم داستانش چنگی به دل نمیزنه و گیم پلی اگه به عنوان یه شوتر بهش نگاه کنی کنده ولی به عنوان یه اکشن ادونچر قابل قبوله، ولی خب گرافیکش چشم نوازه.
یه کم هم طولانیه ولی بازی قشنگیه برای گذروندنه یه آخر هفته بازیه خوبیه به نظرم بذاریش اولویت دومت خوبه ولی به عنوان اولویت اول گزینه های بهتری هم هست.

یک جایی تو نقشست که باید بری تقریبا میشه جنوب غربی جزایر شرقی بازی:d

اگرم نفهمیدی گجارو میگم برو تو گوگل سرچش کن.یک جایی که چند نفرو اعدام کردن یک کله هم از خاک زده بیرون.بعد رفتی اونجا خودش اچیومنتو میده[/QUOT
داداش میشه عکس بزاری:d

داداش میشه عکس بزاری:d
مختصات دقیقش اینجا میشه.
X: 619.7, Y: 559.4
دقیقا همونجایی ـه که روی کاور بازی هست (Vaas نشسته و یه نفر جلوش تا گردن تو زمین ـه). میری اونجا کنار اون کسی که تو زمین دفن شده A رو میزنی و اچیومنت رو میگیری.

میشه روی نقشه مختصات وارد کرد؟چون من هر کاری میکنم مختصاتش دقیق نمیشه.
نه امکان وارد کردن مختصات نیست ولی شما نزدیکش هم علامت بزنی میتونی پیدا کنی.
اونجایی که تو پست قبلیم اشاره کردم یه ساحل ـه که شما بری اونجا و یخورده بگردی میتونی اون 2 نفری که از درخت دار زده شدن (روی کاور بازی هم هست) رو ببینی.
نزدیک اونا هم اون یارو ـه که تو زمین دفن شده.

Farcry 3 | Xbox 360

من نمیتونم بیشتر از یک اسلحه حمل کنم ! چیکار کنم ؟؟؟ اون باقی اسلات ها واسه اسلحه قفله ! نمیتونم چیزی توش اد کنم

من نمیتونم بیشتر از یک اسلحه حمل کنم ! چیکار کنم ؟؟؟ اون باقی اسلات ها واسه اسلحه قفله ! نمیتونم چیزی توش اد کنم
خوشحالم که همچنان روند پرسیدن این سوال هر دو صفحه یکبار ادامه داره و هر دفعه باید این لینک رو بذارم (خواهشا حداقل دو صفحه قبل رو بخونید بعد سوال کنید)
http://forum.bazicenter.com/thread43334/page50/#post2417569

Farcry 3 | Xbox 360

توهم چیه؟
اونجا واقعا واسس میمیره دیگه

سوال من در مورد انلاین گیمینگ و مودم نبود !!! فکر کنم لینکو اشتباه دادین
ممنون

---------- نوشته در 10:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

مرسیی پیدا کردم

مختصات دقیقش اینجا میشه.
X: 619.7, Y: 559.4
دقیقا همونجایی ـه که روی کاور بازی هست (Vaas نشسته و یه نفر جلوش تا گردن تو زمین ـه). میری اونجا کنار اون کسی که تو زمین دفن شده A رو میزنی و اچیومنت رو میگیری.
مرسی.امروز صبح رفتم و پیداش کردم.فقط کله ی طرف شبیه مکزیکی ها بود.(شبیه کاور نبود).منظور از اون اچیومنت چی بود؟say hi to the enternet?

یه چیزی که خیلی در این بازی دوست دارم،بعضی از اهنگ ها در موتقعی که ادم اثلا انتظار ندارن پخش میشن.مثل:
paper planet mia
i fink you freeky by die antwoord
, و اون اهنگی که در مرحله ی سوزوندن گیاهان یه سره با صدای بلند پخش میشد.
واقعا دارم با بازی حال میکنم.
اوایل هم الکی گیر میدادم که فریم ریت مشکل داره و ... .(کل جهان دارن بازی میکنن اونوقت من کاسه داغتر از اش شدم).
بازی از همه لحاظ عالیه و پر از جزعیاته و نشون میده واقعا براش زحمت کشیدن.
نمره ی من 9.5/10
جزو 5 بازی برتر open world برای من

سوال من در مورد انلاین گیمینگ و مودم نبود !!! فکر کنم لینکو اشتباه دادین
ممنون

---------- نوشته در 10:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

مرسیی پیدا کردم
این نقل قول من که اصلا ربطی به سوال شما نداشت جواب به یکی دیگه از دوستان بود فکر کنم اشتباه کردی

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ----------

یه چیزی که خیلی در این بازی دوست دارم،بعضی از اهنگ ها در موتقعی که ادم اثلا انتظار ندارن پخش میشن.مثل:
paper planet mia
i fink you freeky by die antwoord
, و اون اهنگی که در مرحله ی سوزوندن گیاهان یه سره با صدای بلند پخش میشد.
واقعا دارم با بازی حال میکنم.
اوایل هم الکی گیر میدادم که فریم ریت مشکل داره و ... .(کل جهان دارن بازی میکنن اونوقت من کاسه داغتر از اش شدم).
بازی از همه لحاظ عالیه و پر از جزعیاته و نشون میده واقعا براش زحمت کشیدن.
نمره ی من 9.5/10
جزو 5 بازی برتر open world برای من
بالاخره به راه راست هدایت شدی:d

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

اسپويلر در مورد داستان

واقعا واس مرد يا هنوز هم زندست ؟ آخه از جسدش هيچ صحنه اي نشون نداد
مرد دیگه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or