Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام
من چند تا نقشه 500 و 1500 میگیرم ولی بازم تو مپ تیکه دبگه ای اضافه نمیشه(با بد بختی پول بدست میارم ولی مپه از اون تیکه کوچیکه بیشتر نمیشه))x
باد بری اون دکلا رو فعال کنی اون مپ ها هم که میخری در صورتی که دکلارو فعال کنی جای چیزای مخفی رو نشون میده

نمیدونم کسی قبلا گفته بود یا نه ولی انجین دنیا که توی فارکرای استفاده شده همون کرای انجینه و دنیا2 کرای انجین3 هست با یه کمی تغییرات.فقط امیدوارم کرایسیس 3 روی کنسول افت فریم نداشته باشه.

نمیدونم کسی قبلا گفته بود یا نه ولی انجین دنیا که توی فارکرای استفاده شده همون کرای انجینه و دنیا2 کرای انجین3 هست با یه کمی تغییرات.فقط امیدوارم کرایسیس 3 روی کنسول افت فریم نداشته باشه.
البته چند وقت پیش داشتیم در موردش صحبت میکردیم تو همین تاپیک.
دقیقترش میشه Base ـه اصلی Dunia همون CryEngine بوده که Ubisoft Montréal تغییرات بسیار زیادی توش انجام داده (واسه خودشون Modify کردن) و Dunia 2 هم نسخه ی پیشرفته تر Dunia هست.

مطمعنی دنیا همون کرای انجینه؟بعید میدونم.خیلی با هم فرق دارم.اصلا شبیه هم نیستن.
لطفا یه منبع بده

برید توی سایت کرای انجین و بازیهایی که با کرای انجین 3ساخته شدن رو بیارید اولیش فارکرای3 هست.اینترنتم خیلی داغونه سایت بالا نمیاره:(وگرنه لینکشو میزاشتم.

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 PM ارسال شده بود ----------

البته چند وقت پیش داشتیم در موردش صحبت میکردیم تو همین تاپیک.
دقیقترش میشه Base ـه اصلی Dunia همون CryEngine بوده که Ubisoft Montréal تغییرات بسیار زیادی توش انجام داده (واسه خودشون Modify کردن) و Dunia 2 هم نسخه ی پیشرفته تر Dunia هست.

اینجوری که تو خود سایت کرای انجین زده فکر نکنم تغییر زیادی داده باشن چون زده فارکرای3 با کرای انجین3 ساخته شده.

برید توی سایت کرای انجین و بازیهایی که با کرای انجین 3ساخته شدن رو بیارید اولیش فارکرای3 هست.اینترنتم خیلی داغونه سایت بالا نمیاره:(وگرنه لینکشو میزاشتم.
اینجوری که تو خود سایت کرای انجین زده فکر نکنم تغییر زیادی داده باشن چون زده فارکرای3 با کرای انجین3 ساخته شده.
من الان سایت Crytek و CryEngine 3 رو کامل گشتم هیچ جا به طور مستقیم ننوشته بود که FC3 با CE3 ساخته شده.
فقط اینجا گفته از CryEngine استفاده شده که اونم به CE3 اشاره نکرده و میشه نتیجه گرفت همون CryEngine 1 هست که بعدا از روش Dunia و Dunia 2 رو ساختن.
Powered by Crytek’s technology “CryEngine”. Ubisoft presents Far Cry 3.
ولی در عوض تو 2تا منبع (به جز ویکیپدیا) به همون موردی که بالا گفتم (استفاده از تکنولوژی CryEngine برای ساخت Dunia) اشاره شده.
The Dunia Engine is a game engine designed by Kirmaan Aboobaker while working at Crytek. The name means "World" in Arabic, Persian, Hindi, Urdu, Bengali, Malay, and Swahili. It is based on the CryEngine but was heavily modified for use in Far Cry 2. Its sequel Far Cry 3 is using an advanced version of the Dunia Engine, called Dunia 2.
The Dunia Engine is a game engine designed by Kirmaan Aboobaker while working at Crytek. It is based on the CryEngine but was heavily modified by the Ubisoft Montréal development team for use in Far Cry 2. A reworked and modified version of the Dunia Engine is used for James Cameron's Avatar: The Game. Assassin's Creed II and Assassin's Creed: Brotherhood also use Far Cry 2's vegetation technology, though they don't use the Dunia Engine itself (instead opting to run on Anvil). Dunia means "world" or "earth" in Arabic, Farsi, Bengali, Hindi, Urdu, Swahili and Malay languages.
منبع 1
منبع 2

اینم سایت مبع همراه با عکس:Crytek | MyCryENGINE
15671719484761311826.gif
البته تو توضیحاتش همین طور که دوستمون گفتن ننوشته cry engine 3

ولش کنید من یه اچیو منت هست که نوشته find lost hollywood star چجوری بازمیشه؟
یک جایی تو نقشست که باید بری تقریبا میشه جنوب غربی جزایر شرقی بازی:d
اگرم نفهمیدی گجارو میگم برو تو گوگل سرچش کن.یک جایی که چند نفرو اعدام کردن یک کله هم از خاک زده بیرون.بعد رفتی اونجا خودش اچیومنتو میده

لگوی کرای انجین3 بالاشه و بازیایی هم که نوشته از کرای انجین3 استفاده میکنن:(
منم همین فکرو کردم ولی وقتی توضیحاتشو خوندم هیچی از cry engine3 نگفته در حالی که تو بازی sniper:gw2 گفته این بازی از cry engine3 استفاده کرده

عرض سوال خدمت اساتید 360 باز!:d
یکی از مشکلات گرافیکی نسخه PS3 ، معلق بودن گیاهان بر روی قسمت های شیب دار و صخره هاست.نسخه 360 هم چنین مشکلی داره؟
حتی در مپ ادیتور بخش مولتی پلیر هم یک آبجکت صخره مانند ساختم با بافت قهوه ای و پوشش چمن.دقیقاً گیاهان روی بخشای شیب دار به جای این که با حالت زاویه دار به زمین بچسبند ، در هوا معلق می شدند!:|
ضمناً اگر کسی علت به وجود اومدن چنین مشکل گرافیکی و اسم و روش اصلاحش رو بدونه،که شام مهمون خودمه !:d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با وجود آپگرید کیف و .. ، همیشه دغدغه ی کمبود مهمات دارم !:| خدا پدر تیر و کمون رو بیامرزه که تیر هاش رو میشه دوباره جمع کرد!:d
داشتم در طبیعت سیر می کردم،دیدم یک پلنگ افتاده دنبال یک آهو و می خواد شکارش کنه! درجا تیر کمونو درآوردم و پلنگه رو زدم!:d یکی از بهترین سلاح هایی است که دیدم، آدم رو در هیبت جومونگ می بره!:d

عرض سوال خدمت اساتید 360 باز!:d
یکی از مشکلات گرافیکی نسخه PS3 ، معلق بودن گیاهان بر روی قسمت های شیب دار و صخره هاست.نسخه 360 هم چنین مشکلی داره؟
حتی در مپ ادیتور بخش مولتی پلیر هم یک آبجکت صخره مانند ساختم با بافت قهوه ای و پوشش چمن.دقیقاً گیاهان روی بخشای شیب دار به جای این که با حالت زاویه دار به زمین بچسبند ، در هوا معلق می شدند!:|
ضمناً اگر کسی علت به وجود اومدن چنین مشکل گرافیکی و اسم و روش اصلاحش رو بدونه،که شام مهمون خودمه !:d
!
من که چینین مشکلی ندیدم تو xbox.حالا شام چی میدی؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or