Easy_GoiiN
کاربر سایت
نمیدونم شانسم از کنسولمه از دیسکمه یا از چیزه دیگه (فک کنم کنسولم خوب از آب در اومده)شما یه بازی تو تاریخ معرف کن که هیچ باگی نداشته باشه من برای همیشه BC رو میذارم کنار!
100% داره. یا دقت نکردی یا از شانس خوبت به باگی برخورد نکردی!
منم دیسکم 97% بود تنها مشکلی که داشتم دو بار تو بخش مالتی بازی دستگاه فریز کرد که احتمالا به خاطر سرعت فضایی انترنته و تو بازی هم در چند تا صحنه خاص از جمله یک جایی که تو بازی آبشار بود افت فریم داشت بازی دیگه نه باگی داشت و نه مشکلی.برای من که بازیه مشکل داره ممکنه مال 97درصد بودنش باشه؟؟؟
![]()
منم مثل این دوستمون همین مشکل بی مشکلی رو داشتمبه خدا برای من اصلا مشکل فریم ریت نداره نمیدونم شما چی میگید ؟؟
از من به تو نصیحت یکی از این دو رو انتخاب کن چون اگه بخوای بری سراغ مراحل اصلی و هواست هم پیش گنجینه ها و اینا باشه تو راه داری دنبال یه بنده خدا میکنی یهو یه relic بغل جاده ای میبینی نا خوداگاه کشیده میشی میگی حالا این رو بردارم بعدا با اسنایپ میزنمش اینطوری حس جنگ از بین میره و آدم یاد INDIANA JONES میفته که برای گنج آدم میکشت مراححا اصلی رو به یه وسط ها برسون بعد برو نصف نقشه رو خالی کن همیشه هم با ترتیب کار کن وگرنه گیج میشی کلا هم اگه همش رو بخوای کامل تموم کنی 30 ساعت کار داریحالا سوای باگ و لگ و از این صحبتها چقدر بازی طولانیه! اگه بخوای تمام Outpostها و Towerها رو بگیریو نامه ها و Relicها و مموری هارو پیدا کنی و تمام ماوریتهای شکار و وانتد و کمک رسانی و ..... تموم کنی یه 30 ساعت شایدم بیشتر زمان میبره. ولی خوب چون واقعا فضاها زیبا کار شده (کاری به افت فریم ندارم) آدم اصلا خسته نمیشه.
دوستان یه سوالم داشتم، این ماموریت هایی که با علامت تعجبه آبی (اون زردها که داستان اصلی هست رو نمی گم) هست تو روال داستان تأثیری داره؟ چون من اونا رو گذاشتم داستان اصلی که تموم شد برم
کاش حداقل یه دوصفحه قبل رو میخوندی که دوستمون به این خوبی توضیح داده:من موفق شدم 2 تا اسلحه بگیرم برای 3 و 4 تار چه کار کنم ؟
یه چند 100 باری پرسیده شده.تقریبا هر 2-3 صفحه یکبار تکرار میشه.
باید جای حمل اسحله رو آپگرید کنی. برای این کار باید بری تو بخش Crafting و Weapon Holster رو ارتقا بدی. یه سری پوست حیوون احتیاج داره که اون پایین مینویسه چه حیوونی و چه تعداد. عکس حیوون مورد نظر رو هم انداخته. عکس رو از اونجا میبینی بعد میری تو Map زوم میکنی تا منطقه ی حیوون ها رو نقشه مشخص بشه. منطقه ی حیوون مورد نظر رو پیدا میکنی و علامت میذاری و میری اونجا اون تعدادی که لازم هست میکشی و پوستشون رو میکنی و باهاش وسایل مورد نظرت رو میسازی.
بله میشه.
اگه آپگریدشون کنی دومیش خوبه ولی جلوتر که بری یه اسنایپ بهت میده کفت ببره.اقا این اسنایپر دیگه چه کوفتیه دوتاشون خیلی ضعیفن ...