آره خوبه یه شوتر از نوع ادونچر هست:d گیم پلی هم بستگی به نوع بازی خودت داره، من الان بالای 20ساعته دارم بازی می کنم تازه چپترهفتم، ولی خیلیا 10-15 ساعته تمومش میکنن چون تو محیط زیاد نمیرن ولی اگه مثل من همه سولاخ سمبه هارو بری 20-25 ساعتی میشه اگه نه همون 10-15 ساعت، در ضمن COOP Offline هم داره که اونم خودش یه 4-5 هست.بازیش خوبه,دوستان چند ساعت گیم پلی داره?
آره خوبه یه شوتر از نوع ادونچر هست:d گیم پلی هم بستگی به نوع بازی خودت داره، من الان بالای 20ساعته دارم بازی می کنم تازه چپترهفتم، ولی خیلیا 10-15 ساعته تمومش میکنن چون تو محیط زیاد نمیرن ولی اگه مثل من همه سولاخ سمبه هارو بری 20-25 ساعتی میشه اگه نه همون 10-15 ساعت، در ضمن COOP Offline هم داره که اونم خودش یه 4-5 هست.[/QUOTEممنون دوست عزیز!
تشکراستارت بزن گزینه دوم خودش نوشته crafting
من که یه حیوونو میکشم بجای اینکه پوستشو بکنه قلبشه ، چیشه ورمیداره
حالا برای آپگریت اون چیزه که قفل یکی از تفنگهامو باز میکنه بایستی چه حیوونیو قتل عام کنم
معنی انگلیسیشو نمیدانم

البته خیلی نیاز نیست معنیشو بدونی، ببین عکس حیوونه چه جوریه همون حیوونو رو نقشه ببین کجا عکسش هست برو بزنش زمینتشکر
من که یه حیوونو میکشم بجای اینکه پوستشو بکنه قلبشه ، چیشه ورمیداره
حالا برای آپگریت اون چیزه که قفل یکی از تفنگهامو باز میکنه بایستی چه حیوونیو قتل عام کنم
معنی انگلیسیشو نمیدانم
هیچ عکسی تو بخش crafting نزاشته(عکس حیوونه نزاشته که ببینم برم دخلشو بیارم:d)البته خیلی نیاز نیست معنیشو بدونی، ببین عکس حیوونه چه جوریه همون حیوونو رو نقشه ببین کجا عکسش هست برو بزنش زمین
هیچ عکسی تو بخش crafting نزاشته(عکس حیوونه نزاشته که ببینم برم دخلشو بیارم:d)
تشکر بابت پاسخ
البته اون قدرا خنگ نیستم ولی هیچ عکسی ، کوفتی نزاشته
والا نمیدونم چه کنم:d
تو crafting که میری مثلا میخوایی کیف پول بسازی انتخابش میکنی همون پایینش یه جا هست نوشته که چه حیوونی نیاز هست وچه تعداد، اونجا رو که دیدی؟ سمت راست اسم حیوونه عکس اون حیوون هست.هیچ عکسی تو بخش crafting نزاشته(عکس حیوونه نزاشته که ببینم برم دخلشو بیارم:d)
تشکر بابت پاسخ
البته اون قدرا خنگ نیستم ولی هیچ عکسی ، کوفتی نزاشته
والا نمیدونم چه کنم:d
نه قربونت یه ساعت که فقط یه مپه، شاید شما همه مپهارو کامل نکردیCOOP Offline این بخشش بعد از 1 ساعت بازی کردن تموم میشه و دوباره از اولش میاد
چطور شما میگید 4 5 ساعت طول میکشه؟
اول از همه اگه اهل طبیعت و منظره و گل و بلبل هستی که فوق العاده طبیعت زیبایی دارهاقا من از بازی FPS بدم میاد!( تنها FPS که دوست دارم Halo ه)!!
حالا میشه یکی منو متقاعد کنه که این بازی رو بخرم؟؟
بله دیدم اونجا که تعداد و چه حیوونی میخاتتو crafting که میری مثلا میخوایی کیف پول بسازی انتخابش میکنی همون پایینش یه جا هست نوشته که چه حیوونی نیاز هست وچه تعداد، اونجا رو که دیدی؟ سمت راست اسم حیوونه عکس اون حیوون هست.
خدا خیرت بدهنه دوست عزیز در بخش Crafting عکسی از حیوون نذاشته ولی اسمش حیوونی که لازم داره رو نوشته، اون اسم رو توی Google Image سرچ کن و ببین چیه بعد توی نقشه یه کم که زوم می کنی عکس حیوون ها رو کشیده که اونجا جاهایی اند که اون حیوونا پرسه می زنن، فقط بپا نخورنت :d
بیشتر که در بازی پیش بری به سه سری حیونن های کم یاب نیاز داری که اینجا با عکس راهنمایی کرده از کجا پیداشون کنی

اول از همه اگه اهل طبیعت و منظره و گل و بلبل هستی که فوق العاده طبیعت زیبایی داره
دوم اگه اهل بازی شوتر هستی خوبه، البته اصلا قابل قیاس با Halo نیست و گیم پلی کندی داره
سوم باید اهل گشتو گذار باشی
خلاصه باید با بازی عشق کنی دیگه
داستانشم هرچند روتین میشه ولی جالبه
بازی کنی خوبه ثواب داره، مستحبه