Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

میشه واضح تر توضیح بدین ؟!
باید پوست همه ی حیوون ها باشه ؟! به چه تعداد ؟! به فرض بود چطور میشه تبدیلش کرد به Wallet !
اگه کیف پول 2000 تایی می خوای باید پوست خوک (pig skin) تهیه کنی. بعدش برو تو قسمت crafting می بینی که کیف پول 2000 تایی روشن شده. و در آخر انتخابش کن.

من تو بازی چطور چند تا اسلحه با هم داشته باشم (قفلن چرا)شاید چند بار چنین سوالی قبلا پرسیده شده
یه چند 100 باری پرسیده شده. :دی تقریبا هر 2-3 صفحه یکبار تکرار میشه. :دی
باید جای حمل اسحله رو آپگرید کنی. برای این کار باید بری تو بخش Crafting و Weapon Holster رو ارتقا بدی. یه سری پوست حیوون احتیاج داره که اون پایین مینویسه چه حیوونی و چه تعداد. عکس حیوون مورد نظر رو هم انداخته. عکس رو از اونجا میبینی بعد میری تو Map زوم میکنی تا منطقه ی حیوون ها رو نقشه مشخص بشه. منطقه ی حیوون مورد نظر رو پیدا میکنی و علامت میذاری و میری اونجا اون تعدادی که لازم هست میکشی و پوستشون رو میکنی و باهاش وسایل مورد نظرت رو میسازی.
بعد از پایان بازی میتونه ازادانه بگردی یا کلا تموم میشه
بله میشه.

تموم کردم شاهکار بود هر دوتا پایانشو رفتم
ولی بعد تموم شدن بازی یونیفورم دیگه تنش نیست و هر جا بری دخلتو میارن:دی براهمین برگشتم قبل همون مرحله اخر و دارم با یونیفرم راحت ولگردی میکنم!!:دی

ما هم بازي رو تموم كرديم !

تو هر 2 تا پايانش شك شدم :-o

داستان بازي عالي بود ، من چند مهي مي شئ هرچي مي گرفتم بعد چند دقيقه مي نداختمش يه گوشيه ، ولي اين بازي قفلم كرد پشت x360 ! :x
Goty امسال من FARVRY3 :x

گیر کردم
اونجا که تو رویاش یه شیطان یا اجنه میاد ازش دود میزنه بیرون.من اون بزرگه رو که رد میکنم چن تا از این کوچیکاش میریزن رو سرم .نمیتونم بزنمشون .اخر منو میکشن.کسی راه خلی نداره

گیر کردم
اونجا که تو رویاش یه شیطان یا اجنه میاد ازش دود میزنه بیرون.من اون بزرگه رو که رد میکنم چن تا از این کوچیکاش میریزن رو سرم .نمیتونم بزنمشون .اخر منو میکشن.کسی راه خلی نداره
یه تیر بنداز بعد جونتو پرکن دوباره یه تیر بنداز دوباره جونتو پر کن

گیر کردم
اونجا باید قبل از اینکه اون شیطان های کوچیک بهت نزدیک بشن بهشون شلیک کنی،سعی کن از روی صدا سریع تشخیص بدی و بهشون شلیک کنی،سعی کن تیر رو نزدیک خودت نزنی

گیر کردم
لازم نیست حتما مستقیم بخوره به هدف. چون اون تیرهایی که در اختیار داری منفجر میشن و فقط بنداز کنارشون.

یه چند 100 باری پرسیده شده. :دی تقریبا هر 2-3 صفحه یکبار تکرار میشه. :دی
باید جای حمل اسحله رو آپگرید کنی. برای این کار باید بری تو بخش Crafting و Weapon Holster رو ارتقا بدی. یه سری پوست حیوون احتیاج داره که اون پایین مینویسه چه حیوونی و چه تعداد. عکس حیوون مورد نظر رو هم انداخته. عکس رو از اونجا میبینی بعد میری تو Map زوم میکنی تا منطقه ی حیوون ها رو نقشه مشخص بشه. منطقه ی حیوون مورد نظر رو پیدا میکنی و علامت میذاری و میری اونجا اون تعدادی که لازم هست میکشی و پوستشون رو میکنی و باهاش وسایل مورد نظرت رو میسازی.

بله میشه.
خیلی ممنون
حالا گزینه crafting کجا هست پیداش نمیکنم:d

آقا فوق العاده بود ! واقعا عالی بود.
فقط یکم هوش مصنوعی بازی ضعیف بود به نظرم. انتظار داشتم بازی روو Hard خیلی سخت تر باشه .
در کل عالی بود.

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی ببر طلایی کدوم گوریه ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or