Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام
دوستان یه مشکل
من تقریبا وسطای بازی هستم همه پک ها رو هم که با کشتن حیوانات هستش آپگرید کردم و تمام نقشه هایی که تو map زده رو خریدم البته چندتاش زده فعلا look هستن
چرا هیچ نقشه ای رو به جز همون نقشه ای که از اول بازی باز هستش رو نمیبینم ؟ همونی که یه تیکش معلومه ؟ چیکار کنم نقشه داشته باشم ؟

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

سلام
دوستان یه مشکل
من تقریبا وسطای بازی هستم همه پک ها رو هم که با کشتن حیوانات هستش آپگرید کردم و تمام نقشه هایی که تو map زده رو خریدم البته چندتاش زده فعلا look هستن
چرا هیچ نقشه ای رو به جز همون نقشه ای که از اول بازی باز هستش رو نمیبینم ؟ همونی که یه تیکش معلومه ؟ چیکار کنم نقشه داشته باشم ؟

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

دوست عزیز تو نقشه یک جاهایی دکل برج های رادیویی هست که هر کدام از اونارو که اکتیو کنی یک قسمت از نقشه باز میکنه فکر کنم حدود 18 تا دکل در کل نقشه وجود داره دقت کنی میبینیش ایکونشو تو نقشه(شبیه دکل انتن های موبایله ) اون نقشه هایی که خریدی مربوط به گنجینه هاو از این جور چیزاست

آخرین ویرایش:
یه سری آیتم همرام دارم که جایه خیلی زیاد گرفتن میخواستم بدونم به چه دردی میخورن و اشکال نداره بفروشمشون مثل ایناKing playing card boar fetish item epmedrine pill

آخرین ویرایش:
یه سری آیتم همرام دارم که جایه خیلی زیاد گرفتن میخواستم بدونم به چه دردی میخورن و اشکال نداره بفروشمشون مثل ایناKing playing card boar fetish item epmedrine pill

به غیر از پوست حیوانات و گیاه ها، بقیه ایتم ها فقط برای فروشند. X رو بزنی خودش همه ی ایتم های به دردنخور رو میفروشه.;)

به غیر از پوست حیوانات و گیاه ها، بقیه ایتم ها فقط برای فروشند. X رو بزنی خودش همه ی ایتم های به دردنخور رو میفروشه.;)

این آیتم های به درد نخور رو نمیشه مثل بازی Skyrim تو یه صندوقچه تو SafeHouse یا یه جای مشخص ذخیره کرد؟ شاید جایی به درد بخوره

این آیتم های به درد نخور رو نمیشه مثل بازی Skyrim تو یه صندوقچه تو SafeHouse یا یه جای مشخص ذخیره کرد؟ شاید جایی به درد بخوره
نه اونایی که اون پایین Recommended ـش رو مینویسه Sell هیچ جا به درد نمیخوره و فقط باید بفروشی که پولت بیشتر بشه.

دوستا بالاخره کی این3تا اسلحه دیگه رو ازاد میکنه.الان با یه اسلحه 20درصد بازی رو رفتم:دی اینجوری اصلا حال نمیده.باید چیکار کرد بذاره چند اسلحه داشته باشی؟؟

دوستا بالاخره کی این3تا اسلحه دیگه رو ازاد میکنه.الان با یه اسلحه 20درصد بازی رو رفتم:دی اینجوری اصلا حال نمیده.باید چیکار کرد بذاره چند اسلحه داشته باشی؟؟
شما باید کیف حمل اسلحه بخری و برای بدست آوردن کیف هم باید پوست خوک تهیه کنی. (البته پوست خوک فقط برای حمل دو اسلحه هست و برای حمل اسلحه های بیشتر باید به قسمت weapon crafting بری و ببینی چه چیزی برای حمل اسلحه های بیشتر می خواد.)

آخرین ویرایش:
کمک؟

اقا یه سوال بازی رو تموم کردم می خواهم بایک پایان دیگه برم وقتی از چاپتر 7 بازی کنم skilsهای که اپگرید کردم رو نمی تونم استفاده کنم لطفا زود جواب بدید:x

بعد از هیتمن این بازی رو شروع کردم خوب بازی جالی هستش . برای بازی که اینقد ازادی بهت داده گرافیک خوبی داره

معموریت هاش هم جالب هستن

مثل بقیه بازی ها اسمش بازی رو به لجن نکشیدن

1- من میخوام همه Relicهارو پیدا کنم نقششو میتونم از از مغازه بخرم؟ یا تو Mini Map فقط نشون میده؟
2- برای گرفتن Outpostها تنها راهش اینه که همه نگهباناشو بکشیم:gunner: یا راه ساده تری هم داره؟ (من بعد از هیتمن دارم اینو بازی میکنم همش میخوام مخفی کاری برم Outpostهارو بگیرم:d)

1- من میخوام همه Relicهارو پیدا کنم نقششو میتونم از از مغازه بخرم؟ یا تو Mini Map فقط نشون میده؟
2- برای گرفتن Outpostها تنها راهش اینه که همه نگهباناشو بکشیم:gunner: یا راه ساده تری هم داره؟ (من بعد از هیتمن دارم اینو بازی میکنم همش میخوام مخفی کاری برم Outpostهارو بگیرم:d)
اگه قفس ببر دیدی با تیر بزن ببره ازاد میشه همرو میخوره...

اگه قفس ببر دیدی با تیر بزن ببره ازاد میشه همرو میخوره...
قفس ببر که ندیدم تا حالا وقتی سگ و پرنده وحشی تو قفس دیدم که تا بیتچاره ها میپرن بیرون نفله میشن ولی ببر گزینه خوبیه ولی در کل همه Outpostهارو مخفیانه نمیشه گرفت گویا
من میخوام همه Relicهارو (+مموری ها) پیدا کنم نقششو میتونم از از مغازه بخرم؟ یا تو Mini Map فقط نشون میده؟
دوستان برای آپگرید Skillها کدوم شاخه رو پیشنهاد میکنید؟

راستی این بازی من و خیلی یاد Dead Island مینداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or