Farcry 3 | PS3

صادق همون ها نيست كه شبيه خرس اند بعد دم بلندي دارند و گردن دراز و خال خالي اند با خط هاي نارنجي و مشكي و شبيه ميمون ها مي مونند :|

من از ترس كوسه ها زياد شنا نكردم :d
اونجا كه چند تا جزيره هست برو لب ساحلم ميان
مثل واقعيت بسيار موجودات بي ازار و انسان دوستيند:d

اره فقط مشكلش اينه كه اگر ته دمشون به ادم بخوره اونموقع انسان دوستي شون مشخص ميشه :|
تا وقتي كسي مزاحم نشه دمشون بهت كاري نداره:d
اين ببر ها خيلي وحشين تو outpost ازادشون ميكني همرو ميخوره:))
پ.ن: الان ٢ تا سفره ماهي جلومه خيلي هم مهربونن:d

این سوسمارها هم خیلی باحالن از یک ساعت قبل یه آهو یا یه انسان (:d) میرن می ایستن بالا سرشون تا من نزدیک میشم هااااام میخورنشون ! :d

بابا کوسه تا نزدیکش شی میوفته دنبالت یه گاز میگیره ولت میکنه بعد چند دقیقه با میوفته دنبالت:d
من اول میرم میزارم یه گاز بگیره بعد که تعقیبم کرد می رم تو ساحل با ار پی جی کارشو میسازم:d
اره ببرا مثل خرند:d من یادمه یکیشونو ول کردم همه رو واسم کشت بعدم تازه زنده موندو رفت واسه خودش قدم زد:d
سگ جون ترین حیوانات این خرسه که مثل گاو حمله میکنه:d
بهترین اسلحه هم bow هست از نظر من
بهترین شخصیت هم citra خانوم:d(همش می گم کاش من جای این یارو جیسن بودم:d)

به نظرم اين سيترا خيلي مسخره عاشق جيسون ميشه!اخر بازي كه واقعا ماسمالي بود!صدا پيشگيش خيلي خوب بود ولي !:d
بعد اصلا كلا موندن جيسون تو جزيره خيلي مسخره بود!تبديل به تركيبي از تارزان و رمبو شده بود ديگه!:d

به نظرم اين سيترا خيلي مسخره عاشق جيسون ميشه!اخر بازي كه واقعا ماسمالي بود!صدا پيشگيش خيلي خوب بود ولي !:d
بعد اصلا كلا موندن جيسون تو جزيره خيلي مسخره بود!تبديل به تركيبي از تارزان و رمبو شده بود ديگه!:d
منم اینو قبول دارم ولی مهم اینه که موند بقیش به درک:d

the-far-cry-experience-vaas.jpg

The Farcry Experience رو ديديد؟ خيلي با حاله:d

the-far-cry-experience-vaas.jpg

The Farcry Experience رو ديديد؟ خيلي با حاله:d
باو من اینو قبل از عرضه بازی دیدم:|
اخرش که واس دوربینو بالا میکشه چی میگه من هر چی گوش دادم با لحجه میگه مشخص نیست شما نمی دونید چی میگه؟؟
.
.
.
.
.
.
خوب منم بازی رو تموم کردم در دو حالت و در حالتی که با سیترا میمونه نابود شدم:d
کلا نامردی کرد سیترا باید جیسون گلوشو میبرید:d
اما خوب تو حال خودش نبود درکش میکنم:d

Last edited by a moderator:
باو من اینو قبل از عرضه بازی دیدم:|اخرش که واس دوربینو بالا میکشه چی میگه من هر چی گوش دادم با لحجه میگه مشخص نیست شما نمی دونید چی میگه؟؟......
خوب منم بازی رو تموم کردم در دو حالت و در حالتی که با سیترا میمونه نابود شدم:dکلا نامردی کرد سیترا باید جیسون گلوشو میبرید:dاما خوب تو حال خودش نبود درکش میکنم:d
5 شكنجه اخرش از همه جالبتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or