FarCry 2 - X360 Version

دوستان واسه ماموریت از یک قسمت میخوام برم جای دیگه نقشه 600 نفر به رگبار میبندن این پرادوی مارو همش باید اچار کشی کنم
راه دیگه ای نیست واسه رفتو امد؟حملو نقل عمومی؟:biggrin1:
دیگه واقعا زیادی سطحو بردن بالا
من با كاميون ميرم اينور اونور.:biggrin1: هيچيش نميشه.:biggrin1:
حملو نقل عمومي كه داره.:biggrin1: اتوبوس.:biggrin1: ولي وسط ايستگاه نگه نميدارن.:biggrin1: فكر كنم BRT باشه.:biggrin1:
قراره مونوريلم بزنن.:biggrin1:

من با كاميون ميرم اينور اونور.:biggrin1: هيچيش نميشه.:biggrin1:
حملو نقل عمومي كه داره.:biggrin1: اتوبوس.:biggrin1: ولي وسط ايستگاه نگه نميدارن.:biggrin1: فكر كنم BRT باشه.:biggrin1:
قراره مونوريلم بزنن.:biggrin1:

واقعا یک مترو افریقا نیاز داره
حالا این کامیونو از کجا میاری؟ کجاها هست ؟
اونوقت جالب اینجاس دنباله ادم هم میان ول نمیکنن

واقعا یک مترو افریقا نیاز داره
حالا این کامیونو از کجا میاری؟ کجاها هست ؟
اونوقت جالب اینجاس دنباله ادم هم میان ول نمیکنن
كاميون كه زياده. تو Outpostهاي بزرگ معمولا هست. من يه دونه گوجه ايشو گير آوردم همش با اون ميرم اينور اونور.:biggrin1:
راستي Kiteهاشو سوار شدي. خيلي حال ميده. يه تيكه سوارش شدم ديدم يه جيپ افتاده دنبالم. تغيير مسير دادم طرف رودخونه از بالاش برم. بلا نسبت يارو مثل گاو همينجوري رفت تو رودخونه:biggrin1: منم از بالا نگاه ميكردم.:biggrin1:

دوستان من تو همون اولای بازی گیر کردم. اونجایی که ماموریت میگیری بری به یه منطقه که 3 تا ساختمان داره باید بری داخلشون. که جلو در هر ساختمان هم یکی استاده. داخل اون ساختمان وسطی رفتم ولی واسه بقیه ساختمان ها تا یک نفر رو میکشم یه دفعه همه منو به گلوله می بندن.:biggrin1:
لطفا کمک کنید باید چیکار کنم؟

درود

دوستان من الان 30 درصد رفتم جلو ولی اسلحه ی جدید باز نمیشه

باید چیکار کنم تا اونا باز بشه؟؟:confused:
بعضی از اسلحه فروشی ها ماموریت دارن اگر ماموریت ها اون ها رو انجام بدی زمانی که میخوای اسلحه بخری یه سری سلاح جدید هم برات باز میکنه

بازی فوقالعاده زیباست ونواوری زیادی داره که فقط از یوبی برمیاد:love:فقط یه نمه طولانیه منم نمیدونم چرا عجله دارم زود تمومش کنم:confused:

واقعا تعجب داره
دفعه اولی هست میبینم یکی داره از طولانی بودنه بازی شکایت میکنه:confused:
مگه چند ساعت تا الان بازی کردی؟

کسی تا حالا تو بازی بارون دیده؟

پ.ن:معذرت دو تا پست با فاصله زمانی کوتاه زدم چون مهم بود میخواستم همه ببینند پست رو.
بابا بخش ما اینجا نیست :دی واسه چی میای اینجا ؟ :دی

آره من دیدم...2 بار هم دیدم :دی

واقعا تعجب داره
دفعه اولی هست میبینم یکی داره از طولانی بودنه بازی شکایت میکنه:confused:
مگه چند ساعت تا الان بازی کردی؟
اگه فقط ماموريتهاي اصلي رو حساب كنيم. خيلي كم. شايد 7-8 ساعت. البته بازم بستگي داره چطوري نقل مكان كني.:biggrin1: مثل GTAIV. ولي اگه بخواي تمام ماموريت فرعي ها رو هم بري شايد 60 ساعت:eek:.
دوستان من تو همون اولای بازی گیر کردم. اونجایی که ماموریت میگیری بری به یه منطقه که 3 تا ساختمان داره باید بری داخلشون. که جلو در هر ساختمان هم یکی استاده. داخل اون ساختمان وسطی رفتم ولی واسه بقیه ساختمان ها تا یک نفر رو میکشم یه دفعه همه منو به گلوله می بندن.:biggrin1:
لطفا کمک کنید باید چیکار کنم؟
اونارو كه نبايد بكشي.:biggrin1: تموم نميشن اصلا.:biggrin1: اونجا بايد بري جلوي يكي از همون ساختمونها كه يه نفر ايستاده بري جلوش خودش باهات حرف ميزنه بعد به داخل هدايتت ميكنه.:biggrin1:

ماموریتهای اصلی همون فلش قرمزه هست؟یا ابیه؟البته این پدرروحانی هم توکار جعل پاسپورت واینهاست وبرای دارو باید بری پیشش واین پاسپورتهاش رو تحویل بدی:biggrin1:

بچه ها شرمنده ولی من همون اول بازی گیر کردم.به انگلیسی می نویسه که برو دنبال نور سبز وقتی بهش نزدیک بشی پررنگ تر می شه و تا بهش برسی.اما نه نوری هست و نه صدایی!؟؟؟
مرسی.

بچه ها شرمنده ولی من همون اول بازی گیر کردم.به انگلیسی می نویسه که برو دنبال نور سبز وقتی بهش نزدیک بشی پررنگ تر می شه و تا بهش برسی.اما نه نوری هست و نه صدایی!؟؟؟
مرسی.
اون نور سبز رنگ روی GPS نمایش داده میشه. همون GPS ای که وقتی میگیری دستت یه نقشه هم کنارش میگیره. هرچی سرعت چشمک زدن نور سبز رنگ بیشتر بشه , به کیفی که توش الماس هست نزدیک تر میشی و بالاخره به کیف میرسی.

مشکل اینه من نور سبزی نمی بینم وگر نه نوشته بود نور سبز هست!!!!!؟
خب شاید خیلی از اون کیفه دور هستی ! ولی کلآ این طوریه که هرچی به کیف نزدیک تر میشی چشمک زن تر میشه. ولی وقتی ازش دور باشی چراغ سبز خاموش هست (یه چراغ کوچیک بالای GPS)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or