FarCry 2 - X360 Version

من بيشتر دوست داشتم روند بازي به صورت خطي دنبال ميشد تا اينكه تو يه فضاي باز ماموريت انجام بدم . البته اين قابليت بزرگي , ولي فكر كنم يكم بيش از حد بزرگه و ادامه بازي خسته كننده مي كنه !

من بازی رو گرفتم و منتظر بودم با یک بازی خوب جنگی طرف بشم نه بازی سبک GTA که از این طرف نقشه بکوبیم بریم اون طرف نقشه 4 نفر بکشیم و برگریدم به نظر من این بدتیرین بازی عمرم بود و از خریدش پشیمونم

من هم از این بازی انتظارات زیادی داشتم.این بازی نصف کرایسیس هم گرافیک نداره چطور میخواست گرافیکش از اون هم بهتر باشه!:laughing:

خان داداش جان عکس از این چندشتر نداری بزاری امضات؟:cheesygri
من هم از این بازی انتظارات زیادی داشتم.این بازی نصف کرایسیس هم گرافیک نداره چطور میخواست گرافیکش از اون هم بهتر باشه!
اصلا گرافیکش در اون حد نیست!
اما انصافا این گستردگیی که داره رو هیچ گیمی رو کنسول نداشته ها!!!
یه قاره رو میگردی لامصب

من هم از این بازی انتظارات زیادی داشتم.این بازی نصف کرایسیس هم گرافیک نداره چطور میخواست گرافیکش از اون هم بهتر باشه!:laughing:
البته همينم اجرا شدنش روي كنسول ها نشان بر خلاقيت والاي سازندگان رو ميرسونه.

خيلي چيز ها توي اين بازي هست كه تو كراسيس نديديم. گردنش 24 ساعت به جرات ميگم هيچ بازي اي وجود نداره كه به اين زيبايي گردش 24 ساعت رو به نمايش بزاره. توي بخش ويرايش مپ بازي بريد و زمان رو بالا و پايين كنيد ببينيد سايه ها چه گونه تغيير مي كنند.

آتيش يكي از بزگترين جلوه هايي كه تاحالا ديدم توي يك بازي و وقتي محيط آتيش ميگيره معركست

اما خب جو بازي شديدا شبيه به Crysis هست كه خيلي حالم گرفت و شديدا هم سعي كرده به واقعيت نزديك باشه مثلا وقتي يك كم دويدي چشات فلان بشه حالم گرفت.

كلا بعد از gears Of War2 اصلا اين بازي بهم حال نميده احساس ميكنم اكشن هاش خيلي مصنوعي هست Far Cry 2 منظورم.

متاسفانه یه سری نکته ها توی بازی رعایت نشده که یه جورایی تو ذوق میزنه مثلا همون اول بازی که تو ماشین نشستی میتونی گردنوت 360 درجه بچرخونی
البته بازی واقعا سعی شده رو گرافیکش و هوش مصنوعیش کار شه و انصافا هم که افکت آتش و شب و روزش خوب کار شده

اشکالات بازی به نظر من :
- رنگ بندی بسیار کمرنگ که در مقایسه با شماره یک بازی به هیچ وجه راضی کننده بنظر نمیرسه.
- استفاده از رنگ غالب زرد بجای سبز
- استفاده از محیط بیابانی که اصلا تو farcry انتظارشو نداشتم.
- حذف بخش split screen
- نداشتن آیکون هدف گیری مناسب روی صفحه
و ...

در کل این بازی اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود.

قطعا اشالاتی داره ولی بازی بسیار بزرگ وبینظیره شماباید ببینید چه انتظاری ازبازی دارید خب اینکه بیاین باگیرز
مقایسه کنید اصلا درست نیست راضی نمیشین ازبازی ولی اکشن خیلی خوب ومتفاوتیه محیط روهم عالی طراحی کردن افکت اتش عالیه کلا بازی نواوری زیاد داشته تکراری نمیشه من ازاسسین کرید بیشترمیپسندم این بازی رو روند غیرخطی وجذابی داره والبته طولانی بنظرمیاد
پ.ن:کسی میدونه بازی چنتا اکت داره وچندساعت گیمپلی؟

من راستش زياد بازي نكردم اما به نظر مياد بازي خسته كننده هست گرافيكشم بعد gow2 بهترين هست(توي كنسول) اما يه جوري مردس گرافيكش به دل ادم نمي چسبه
در كل من crysis:warhead نه crysis بيشتر ترجيج مي دم توي اين سبك

دوستان واسه ماموریت از یک قسمت میخوام برم جای دیگه نقشه 600 نفر به رگبار میبندن این پرادوی مارو همش باید اچار کشی کنم
راه دیگه ای نیست واسه رفتو امد؟حملو نقل عمومی؟:biggrin1:
دیگه واقعا زیادی سطحو بردن بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or