FarCry 2 - X360 Version

فقط زیادی بزرگ هست , فکر کنم اندازه GTA IV باشه! , راستی این بدون Load چطوری جنگل به این بزرگی رو Render میکنه؟! , من هنوز توی کفم:دی[/QUOTE]

همچین بدون Load هم نیست واسه من که شاید واسه ورود به بازی نزدیک 15 الی 20 ثانیه طول بکشه بین هر ماموریت هم معمولا بازم یه Load میکنه که یکم کمتر طول میکشه

من نمیگم به لایو وصل شید!من خودم وصل شدم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد!:biggrin1:
اگه قرار باشه بن شیم همگی با هم بن میشیم مثلا با یه اپدیتی چیزی نا با زودتر ریلیز شدن بازی برای ما:biggrin1:!

;)سلام به همگی
اقا من اومدم امروز برم لایو یادم افتاد که ریلیز بازی الان نیس نرفتم بازی دقیقا کی ریلیز میشه؟"

من نمیگم به لایو وصل شید!من خودم وصل شدم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد!:biggrin1:
اگه قرار باشه بن شیم همگی با هم بن میشیم مثلا با یه اپدیتی چیزی نا با زودتر ریلیز شدن بازی برای ما:biggrin1:!

Release Date:
US: October 21, 2008
Europe: October 24, 2008
Australia: October 23, 2008
به نقل از IGN

منم بعید میدونم به خاطر 2 روز کسی را بن کنن. امروز که تو لایو ودم تو چند تا از پروفایلهای دوستام دیدم که داشتن FC2 بازی میکردن
البته اگه کسی تا حالا بن نشده دیگه بن نمیشه چون بازی ریلیز شد

اینو مطمین باشید هیچ وقت اینقدر بیکار نیستن سر 200-300 نفر بیان سیستمه بنینگ(چه کلمه ای:laughing:) رو راه بندازن!
تازه گیرز2 که 17 روز سریعتر دسته ماها رسیده!!!!

اقرارمیکنم بازی ببسیار خاصیه اگرچه ازنظرمن داستانش جذاب نیست حداقل من روکه جذب نکرده بازی هم سخته تاحدودی اشک ادم رو درمیاره ولی همچین شاهکارگرافیکی فقط ازیوبی برمیاد:biggrin1:

اقا منظور از side missions ماموریتهای فرعی هست تو بازی ؟ اون ماموموریتهایی که میری با رادیو میگیری فرعیه یا اصلیه اگه فرعیه نقشی تو ظاهر شدن اصلیا داره یا نه ؟

قصیه این آپدیتی که توش بود چیه؟هیچ فرقی نداره وقتی نصب میکنی....
----------------------------------------
:eek:یکی منو از پای این 360 بکشه بیرون الانکه 3 چراغ رو استاد کنم...........:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or