FarCry 2 - X360 Version

اقا من چند تا سوال دارم.:
بازی رو هر جوری بخوام مرحله رو رد کنم؟!
فقط می تونی به ماموریت بعدی بری که بهت تلفن می زنن و می گن و دورش قرمز میشه دیگه؟اینا ماموریت هستن دیگه؟
2-اون جا هایی که A داره یعنی خونم هستش؟!بعد استراحت به چه دردی می خوره؟!
3-من چه طوری می تونم الماس پیدا کنم؟
4-ماشین داقون نمیشه؟
5-من چطوری می تونم جنگل رو به اتیش بکشم؟!
6-من چه جوری وقتی چشمام و خون میگیره می تونم خوب شم و قش نکنم؟!!؟!!!؟!!؟!؟

- آره چند تا راه داره. مثلا یکیش اینه که همه جای اردوگاه اونها را آتیش بزنی. به کپسول های گاز یا اون بشکه های قرمز رنگ توجه ویژه ای داشته باش!

بستگی داره کجای بازی باشی. ولی معمولا مشخص میشه ماموریت ها. خودت بازی یکم کنی دستت میاد.

2- اون خونه هایی که برای استراحت هست اولین فایدش اینه که Save میشه کرد , بقیش رو هنوز کشف نکردم. البته خوب زمان رو هم میشه جلو عقب کرد مثلا یکی دوست داره توی صبح ماموریت بره یکی شب رو دوست داره.

3- الماس را با اون بیسیمی که کنار نقشه هست و چشمک سبز رنگ میزنه میتونی ÷یدا کنی. وقتی اون چشمک زد یعنی یه جایی هستی که الماس هست اون نزدیکی ها. هر چی چشمک تند تر شد یعنی نزدیک تر میشی بهش. وقتی که به یه سمتی هستی که چراغ سبز از چشمک افتاد و فقط روشن موند یعنی در همون جهت و جلوت الماس هست.

4- داغون میشه. اگر منفجر نشه قابل تعمیر هست.

5- یک بوته رو که آتیش بزنی بتدریج آتیش شروع به گسترش پیدا کردن میکنه.

6- LB رو میزنی و قرص میخوری و خوب میشی!

- آره چند تا راه داره. مثلا یکیش اینه که همه جای اردوگاه اونها را آتیش بزنی. به کپسول های گاز یا اون بشکه های قرمز رنگ توجه ویژه ای داشته باش!

بستگی داره کجای بازی باشی. ولی معمولا مشخص میشه ماموریت ها. خودت بازی یکم کنی دستت میاد.

2- اون خونه هایی که برای استراحت هست اولین فایدش اینه که Save میشه کرد , بقیش رو هنوز کشف نکردم. البته خوب زمان رو هم میشه جلو عقب کرد مثلا یکی دوست داره توی صبح ماموریت بره یکی شب رو دوست داره.

3- الماس را با اون بیسیمی که کنار نقشه هست و چشمک سبز رنگ میزنه میتونی ÷یدا کنی. وقتی اون چشمک زد یعنی یه جایی هستی که الماس هست اون نزدیکی ها. هر چی چشمک تند تر شد یعنی نزدیک تر میشی بهش. وقتی که به یه سمتی هستی که چراغ سبز از چشمک افتاد و فقط روشن موند یعنی در همون جهت و جلوت الماس هست.

4- داغون میشه. اگر منفجر نشه قابل تعمیر هست.

5- یک بوته رو که آتیش بزنی بتدریج آتیش شروع به گسترش پیدا کردن میکنه.

6- LB رو میزنی و قرص میخوری و خوب میشی!

اقا خیلی خیلی دستت درد نکنه!تشکر که دکمش دیگه نیست!
ولی خدایی دستت درد نکنه!مرسی.:love:
خوبه حالا میشه تعمیرش کرد وگرنه پیدا بخواد بدوئه حالت سکته میگیره!!!
:biggrin1::biggrin1:

عجب گرافیکی عجب گیمپلی باحالی تاحالا اینقدرجذب یه بازی نشده بودم:biggrin1:من10 میدم بهش
ضمنا این شخصیتی که من انتخاب کردم مالاریا داره میخواستم بدونم بقیه هم همینجورین؟:confused:

خدایی همه چیز بازیش خوبه!:love:

فقط زیادی بزرگ هست , فکر کنم اندازه GTA IV باشه! , راستی این بدون Load چطوری جنگل به این بزرگی رو Render میکنه؟! , من هنوز توی کفم:دی

سلام اگه الان این بازی رو بازی کنم بن میشم یا نه؟

سوال منم هست
من بازي رو صبح سفرش دادم
الان شنيدم كه دارن ميگن ban ميشه
جريان جيه ؟
اگه به live وصل بشيم ban ميشيم يا اكه farcry 2 ر يخواهيم live بازي كنيم ban ميشيم ؟
كدوم ؟

توی بازی که قرار بود حیوان وحشی هم اضافه بشه ولی من چیزی ندیدم فعلا فقط گور خر و اهو دیدم
البته گفته بودند که حیوانات درنده به صورت اضافه شونده برای بازی بعدا عرضه میشوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or