FarCry 2 - X360 Version

از بچه ها کسی بازی را گرفته ببینه چطوره بازیش و نظر بده؟
اصفهان اومده ولی من فعلا Dead space را دارم بازی میکنم
میخوام ببینم اگه بازیش خیلی توپه برم اونا بگیرم و Dead Spac را بعد بازی کنم

به نظر من اول DS رو بازي كن بعد كه كاملا نترس شدي اينو بازي كن.:biggrin1:
DS از آدم يه مرد ميسازه.:biggrin1: مثل سربازي ميمونه.:biggrin1: بعد ميتوني وارد جبهه ي جنگ بشي.(Farcry2):biggrin1::biggrin1:

نوید جان حتما توپه که اینهمه امتیاز 9 به بالا گرفته
ولی به نظرم DS رو از دست نده بشین کامل بازی کن بعد از یه بازی Herror یه اول شخص مثل FC2 خیلی میچسبه;) مثل چسب رازی:biggrin1:

نوید جان هرچی دست داری بزار زمین برو Far Cry II رو حتما بخر -- من امروز گرفتم و حدودا یک ساعتی بازی کردم !!!!
فقط کافیست که بگم هرچیزی که یک بازی اول شخص نیاز داره که یک شاهکار باشه مثل Gameplay - Graphics - Physic - صدا - طراحی محیط - و... این بازی توی خودش جمع کرده .
کافیست وقتی باز رو خریدین به توجه دقیق در طراحی اب و هوا --- محیطهای زیبا -- محیطهای پوشیده از درخت بیندازید تا به این نکته پی ببرید. Gameplay بازی هم در یک کلام کوتاه یکی از بهترین اکشنهایی است که تا به حال دیدن ضمن اینکه هر طوری که خواستین میتونید مراحل بازی رو پیش ببرید !!!!(منظورم ازادی عمل بسیار بالاست)

با سلام
چند تا سوال دارم:1-جنگلش به کرایسیس میرسه؟
2-گرافیکش در چه حده؟میشه با کرایسیس یا کال آف4 مقایسه کرد؟
3-هوش مصنوعی در چه حدیه؟

عجب بازی خوفی هست خیلی حال کردم گرافیک که دیگه ... یک بار یک نارنجک بندازید رو زمین تا ببینید چه اتفاقی می افته ... واقعا شاهکاره فیزیک بازی را عشق است مراحل را می توانید بدون اینکه کسی متوجه بشه تمام کنید یا اینکه همه جارا به خاک و خون بکشید .رانندگی هم که کنترلش Crysis رو می خوره از نظر گرافیک به نظر من روی 360 چیزی از Crysis کم نداره که باید توجه داشته باشید این بازی در جنگلهای زیبا نسیت تا از گرافیک مثل Crysis باشه باید از لحاظ تکنیکی به بازی نگاه کنید.

درود

صحنه را دیدم:دی

بازیه خوبی هست , من که خوشم اومد میشه گفت که خیلی هم سرگرم کننده هست. گرافیکش هم توپه:دی ، داستانش رو نمیدونم چون هنوز زیاد جلو نرفتم ، از لحاظ نوآوری هم خوبه مخصوصا اینکه من تا الان(بعد از 2 ساعت بازی) نصف جنگلهای افریقا رو آتش زدم:دی خوراکه اصلا:love: ، گیم پلی هم خوبه ولی عدم وجود کاور گیری در بازی به نظر من بهش ضربه زده و لذت رو کمتر کرده.

درود

صحنه را دیدم:دی

بازیه خوبی هست , من که خوشم اومد میشه گفت که خیلی هم سرگرم کننده هست. گرافیکش هم توپه:دی ، داستانش رو نمیدونم چون هنوز زیاد جلو نرفتم ، از لحاظ نوآوری هم خوبه مخصوصا اینکه من تا الان(بعد از 2 ساعت بازی) نصف جنگلهای افریقا رو آتش زدم:دی خوراکه اصلا:love: ، گیم پلی هم خوبه ولی عدم وجود کاور گیری در بازی به نظر من بهش ضربه زده و لذت رو کمتر کرده.

عزیز من تو بازی های اول شخص مثل کرایسیس و کال آف دیوتی و فار کرای که سنگر گیری زیاد جالب در نمیاد. چون بازی ها خیلی سریع هستند توی مبارزه ها.:smile:

به به عجب بازی :دی عجب گرافیکی رو کنسول همچین گرافیکی همچین محیطی به این وسعت ندیده بودم :دی از کرایسیس سرتر نباشه چیزی کم نداره برید مقایسه کنید افکت اتش رو که محشر در اورده فزیم هم که خوبه اصلا افت فریم نداره کل جنگل هم یه دفعه بیشتر لود نمیکنه همون اول بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or