FarCry 2 - X360 Version

M.G.S جون به جان فرخ اگر منظوری داشتم :biggrin1:. میخوام بدونم اگر ایرادی هست، چیه؟ کجاست؟ همین :p.
فریدون من که فهمیدم منظور داشتی:((:biggrin1: حالا چه گیریه دادی به فرخ راستی فریدون اون پیشنمایش بازیرایانه رو نشستی تایپ کردی یا از جایی برداشتی؟:biggrin1:

موفق باشی
محمد
بخون حالشو ببر. چی کار به این کارها داری :biggrin1:. برای بار چندم "قصد" بدی نداشتم;).

آخرین ویرایش:
M.G.S جون به جان فرخ اگر منظوری داشتم :biggrin1:. میخوام بدونم اگر ایرادی هست، چیه؟ کجاست؟ همین :p.
فریدون من که فهمیدم منظور داشتی:((:biggrin1: حالا چه گیریه دادی به فرخ راستی فریدون اون پیشنمایش بازیرایانه رو نشستی تایپ کردی یا از جایی برداشتی؟:biggrin1:

موفق باشی
محمد

این قضیه اعلام کردن سیستم و گرافیک (سخت افزار)، همیشه یه تبلیغات بوده واسه بزرگ کردن یه بازی.(البته این به اندازه کافی گندست)!
ولی من نشنیدم که گفته باشه 2تا کارت اگه هم گفته باشه 2 حالت داره یا طرف فرد مطلعی نبوده( موثق نبوده)، یا همون که گفتم بحت تبلیغات .
از نظر گرافیک همونطور که کسری جان گفت فرق PC با Console فقط توی یسری جزئیات مثل HighDetailes در مقابل VeryhighDetails تازه اونم تو یه PC خوف .
فقط چیز رسمی ای مه اعلام شده گفته شده که هوش مصنوعی و تعدد کارکتر توی PC میتونه بیشتر باشه اونم به مدد CPU های چند هسته ای جدید که این کاملا قابل قبول .

من نمیدونم شما چرا انقدر کنسولهای نسل جدید رو ضعیف میدونید. درسته که از نظر عددی از pc های روزپایینترند اما چون برای بازی ساخته شدند تو اجرای بازیها کم نمیارند. من مطمئنم که Farcry2 خیلی راحت و با گرافیک در حد pc بر روی کنسولها هم میاد. تنها ضعف کنسولها نسبت به پی سی دایرکت ایکس 10.
درسته براي بازي ساخته شدند و مطمئنا هم كم نميارند ولي در مقابل يه pc high end كم ميارن كنسول ها!!
البته بايد ساير ويژگيهاي كنسول رو هم در نظر گرفته كه pc انها رو نداره!!
نسخه PS3 این بازی ضعیفتر از نسخه XBOX 360 هست و نسخه XBOX 360 هم ضعیفتر از نسخه PC هست!
مطمئا باش حالا كه بازي ساختن با سخت افزار ps3 بيشتر دسته سازند ها امده ديگه خيلي تفاوتي نميشه بين ps3 و xbox 360 پيدا كرد مخصوصا وقتي هر دو يه نسخه مشترك و يه بازي مشترك باشن!!!
خب من هم منظورم PC نبود اگه اشتباه نکنم اینجا تاپیک 360ــه من مظورم این بود که نسخه کنسولی ضعف داره نه PC
البته از لحاظ گرافيكي همه ي بازي هايي كه بروري pc اجرا ميشن كمي داراي گرافيك بيشتري هستن(البته در صورت داشتن يه سيستم خوف!!)
نسخه 360 شايد ضعفش در كمي مدت loading بيشتر چون گفتن بازي برروي pc كمش 1گيگ رم ميخواد!!!
شايد شايد همكمي فريم ريت پايين تر نسبت به pc باشه!!
والبته رزوليشن بازي به اجتمال 90% در 720p خواهد بود!!اين در حالي كه اگر سيستم درست و حسابي داشته باشي(البته اگر بازي ساپورت كنه كه حتما ميكنه)ميتوني بازي رو تو رزوليشن 1920x1200 اجرا كني!!!!!!

آخرین ویرایش:
درسته براي بازي ساخته شدند و مطمئنا هم كم نميارند ولي در مقابل يه pc high end كم ميارن كنسول ها!!
البته بايد ساير ويژگيهاي كنسول رو هم در نظر گرفته كه pc انها رو نداره!!

درسته. اما در هر صورت Farcry2 فقط به خاطر DX10 درpc کیفیت بالاتری داره نه به خاطر قدرت.:book:

من بازم ميگم مطمئنم ubi به خوبي نسخه كنسولي رو خواهد ساخت و به نظرم حتي نبايد يا Crytech مقايسه بشه توجه داشته باشيد Crytech تا به حال روي كنسولي كار نكرده اما يوبي به خوبي با كنسول ها اشنا هست در مورد حرف محمد جان بايد بگم كه اشون كاملا درست ميگند مطمئنا نسخه [pc قوي تره اما نه اوقدر كه بشه گفت خيلي بيشتر در جزييات با هم فرق خواهند داشت و فراموش نكنيد واقعا ساختن بازي با اين محيط بزرگ بر روي كنسول كار بسيار سختي هست اما مطمئن باشيدان قدر ها هم فرقي باهم ندارند

اقا این بازی تو چه ماهی میاد اردیبهشت خرداد.......کی میاد
بازي براي پاييز ريليز خواهد شد و دليل هم گفتم قبلا براي مساوي بودن نسخه pc با كنسول

این قضیه اعلام کردن سیستم و گرافیک (سخت افزار)، همیشه یه تبلیغات بوده واسه بزرگ کردن یه بازی.(
كاملا موافقم حرف هاي crytech در مورد crysis يقبل از ريليز بازي كاملا يادمه

در ضمن مطمئنم نسخه كنسولي 30 فريم روان خواهد اجرا شد با توجه به سابقه خوب يوبي سافت
حالا راسته میگند از crysis گرافیکش بیشتره ؟

نميشه به طور دقيق گفت بالاتر يا پايين تر اما واقعا بازي نور پردازي فوق العاده داره و همچنين جلوه هاي اتش بي نهايت زيبا فكر كنم ميثم جان وقتي عكس ها رو ديد با اتورك اونها رو اشتباه گرفت

مطمئا باش حالا كه بازي ساختن با سخت افزار ps3 بيشتر دسته سازند ها امده ديگه خيلي تفاوتي نميشه بين ps3 و xbox 360 پيدا كرد مخصوصا وقتي هر دو يه نسخه مشترك و يه بازي مشترك باشن!!!

مطمئنا نسخه XBOX 360 از PS3 بهتر خواهد بود مثل بازیهای دیگه که روی دو تا کنسول اومدن.
ولی دلیل این حرف من سابقه بهتر بودن بازیها روی 360 نسبت به PS3 نیست بلکه چند دفعه(خود من سه دفعه دیدم) سازندگان بازی گفتن که در مورد PS3 نگرانیم
این جمله رو search کن خودت متوجه میشی: Far cry 2 Devs worries about ps3

:biggrin1:
مطمئنا نسخه XBOX 360 از PS3 بهتر خواهد بود مثل بازیهای دیگه که روی دو تا کنسول اومدن.
ولی دلیل این حرف من سابقه بهتر بودن بازیها روی 360 نسبت به PS3 نیست بلکه چند دفعه(خود من سه دفعه دیدم) سازندگان بازی گفتن که در مورد PS3 نگرانیم
این جمله رو search کن خودت متوجه میشی: Far cry 2 Devs worries about ps3
البته قبلش بگم من يه ps3 fan نيستم يه وقتي بد برداشت نكنيد از حرفهاي من!!:biggrin1::biggrin1:
حرف شما براي بازي هاي قديمي كاملا درسته ولي تو بازي هاي جديد مثل call of duty4 تفوتي بين دو نسخه نيست!من خودم هر دو نسخه رو ديدم و بازي كردم ولي فرقي نداشت يعني من نديدم!:confused:
اين حرفها هم قبلا واسه UN3 هم بود ولي ديدم كه UNREAL TOURNAMEN خيلي خوب رو اين پلتفرم رندر ميشه و اقعا هم مشكلي نداره از لحاظ گرافيكي يا فريم ريت!!!
و مطمئا باش تا زمان عرضه بازي اين مشكلات برطراف ميشه و نسخه PS3 و XBOX360 تفاوتي نداره!!تازه يوبي سافت هم داره بازي رو مي سازه و مطمئنا يه كاري مي كنه فرقي نداشته باشه تا باز قضيه جنگ كنسول ها و ..... پيش نياد!!!!!:biggrin1:
تازه من خودم نگرانم كه يه وقتي با به حجم اين DVD9 هاي 360 گير بدن:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or