Fratos
کاربر سایت
سلامNasreen is from Tajikistan, in Central Asia. She`s inspired by research we did in the Tajik war for independence in the early 1990s. As a young girl, she and her family were displaced by the conflict and she helped fight against the Russian-backed forces.
Nasreen is one of 12 possible buddy characters that can be encoutered in the game, so the player can accept her assistance in carrying out his missions. Their relationship is strictly professional. Nasreen is portrayed as a very disciplined and self-assured fighter.
I hope that answers your questions.
Cheers,
Patrick
من كاملا مخالفم با اين حر شما به چند دليلخدا میدونه نسخه کنسولی چی میخاد بشه!
از طرفی سازنده برای اجرای روون بازی یکی دوتا VGA سری 9 NVIDIA رو پیشنهاد میکنه! بعد از اونطرف میاد میگه که برای هردو کنسول نسل فعلی هم بازی میاد.
پلتفرم اصلی اگر کنسول بوده باشه که هیچی ولی اگر پلتفرم مادر رو pC قرار داده باشن نسخه کنسولی با کوچکترین اشتباه از نظر گرافیکی فاجعه میشه!
مگر اینکه یا یک پورت افسانه ای انجام بشه و یا فریم ریت و کلا حجم گرافیکی بازی شدیدا تقلیل پیدا کنه.
وقتی من پلتفرم اصلی UT3 رو PS3 ندونستم و یا در صورت PS3 بودن پلفرم بازهم برتری نسخه PS3 رو نصبت به PC از هر نظر رد کردم چند نفری نامه های تهدیدامیز برام نوشتن که فلانت میکنیم!(مادر نزاییده!!!:cheesygriالبته شوخی بود)
حالا هم همینه که هست.90 درصد نسخه PC یک سر و گردن بهتر خواهد بود.....
راستی فریدون از بابت عکسها هم از خودت و هم از SS (ناتزی رو بیخیال.آبیته!!!:cheesygri) تشکر فراوان دارم!
خب این در دو صورت ممکن هست- سازنده هاي يوبي بار ها اظهار كردند كه نسخه كنسولي و PC خيلي شبيه هم هستند
البته افت فريم قبول دارم اما شما هم ديگه خيلي كنسول هاي نسل جديد در سطح پايين ميدونيد خب همين CRY ENGINE 2 براي 360 و PS3 عرضه شد ان هم در سطح تنظيماتي نزديك به HIGH در PCخب این در دو صورت ممکن هست
1.این که UBI خالی بسته باشه در زمینه دو تا کارت سری 9
2.اگه این قضیه سری 9 راست بوده هم دیگه برای اینکه کنسولیزه بشه کیفیت تکسچر هارو یا کم کردن افکت ها رو پیشه کرده که باز هم نیازی به سری 9 نیست
یه چیز دیگه هم هست اینه که اگر only PC میموند شاید میتونست با crysis رقابت کنه ولی الان دیگه نباید منتظر یه گرافیک خیره کننده در سطح crysis باشیم و به نظر من این کنسولیزه شدن بازی میتونه به فریم ریت یا گرافیک بازی روی کنسول ها خیلی لطمه بزنه
موفق باشید
محمد
اگر only PC میموند شاید میتونست با crysis رقابت کنه ولی الان دیگه نباید منتظر یه گرافیک خیره کننده در سطح crysis
وقتی من پلتفرم اصلی UT3 رو PS3 ندونستم
در اين كه pc از كنسول قوي تره شكي نيست ولي نه اين كه گرافيك همه ي نسخه ها رو پايين بيارن شما بدون كه اجراي far cry2 روي pc اگر سيستم خوبي داشته باشي به مراتب بهتر از نسخه كنسولي است!یه چیز دیگه هم هست اینه که اگر only PC میموند شاید میتونست با crysis رقابت کنه ولی الان دیگه نباید منتظر یه گرافیک خیره کننده در سطح crysis باشیم و به نظر من این کنسولیزه شدن بازی میتونه به فریم ریت یا گرافیک بازی روی کنسول ها خیلی لطمه بزنه
فريدون جان احتمال زياد lead platformبازي pc است و نسخه كنسولي پورتي خواهد بود از نسخه pc ولي نه پورتي افتضاح مثله lost planet نسخه pc!!:biggrin1:درمورد Lead Platform ـه FarCry 2 نمیشه چیزی گفت، ممکنه "دنیا" Multiplatform باشه و هر ویرایش رو با بهترین شکل برای پلتفورمش بسازن، دقیقا مثل RAGE که Lead Platform نداره.
حق با شماست كسري جان من خودم تو چند تا سايت خوندم كه نسخه اجرا شده cry engine براي كنسول ها بسيار نزديك و شبيه به high settings نسخه pc هستشالبته افت فريم قبول دارم اما شما هم ديگه خيلي كنسول هاي نسل جديد در سطح پايين ميدونيد خب همين CRY ENGINE 2 براي 360 و PS3 عرضه شد ان هم در سطح تنظيماتي نزديك به HIGH در PC
خب من هم منظوری غیر از این نداشتم کسری جانمطمئنا تنظيمات HIGH و VERY HIGH خيلي سر تر از نسخه كنسولي هست
البته این یه ذره بو داره ممکنه که یه 9600 فقط احتیاج داشته باشه که همچین چیز خاصی نیست در هر صورت اینا حرفه تا وقتی که بازی ریلیز نشه نمیشه درست فهمید که چه سیستمی می خوادگفته فقط 1عدد كارت سري 9 براي اجراي كامل بازي!!!
خب من هم منظورم PC نبود اگه اشتباه نکنم اینجا تاپیک 360ــه من مظورم این بود که نسخه کنسولی ضعف داره نه PCشما بدون كه اجراي far cry2 روي pc اگر سيستم خوبي داشته باشي به مراتب بهتر از نسخه كنسولي است!
خب فریدون اگر من مینوشتم نسبت PC بهتر بود درکل من قصد ندارم با بحث های fanboyـــی تاپیکو به انحراف بکشم و تو سر یه کنسول بزنم در مورد ضعف هم همین طور که دوستان گفتن از لحاظ گرافیک شاید یه نموره از PC عقب تر باشهشما لطف میکنی چند ضعف، بیخیال یه دونه هم باشه کافیه، ضعف ویرایش کنسولی fc2 رو بگی!.
هیچ سایت و مجله معتبری تا الان چنین ادعائی نکرده!.