Far Cry vs Half-Life 2

به نظر شما کدام یک از لحاظ گرافیک و گیم پلی بهتر هستند

• مجموع رای دهنده‌ها
    79
سینس ای ساو دیس تاپیک ای وانا کیل مای سلف اند ... ویت ، دیس ایز وری مودست ، سوئیت هالی لرد فاک می سو هارد اند بلایند می تو دنت سی پیس او شت کالد کامنت !!

مقایسه از این تابلو تر نمیتونه باشه ... خب معلومه کی برنده میشه ... شاهکاری به نام فارکرای :x...
تو زمان خودش فارکرای بهترین گرافیک،گیمپلی،شوتینگ و صداگذاری رو داشت..اکشن بازی بسیار بالا و مهیج بود ... در صورتی که هاف لایف چیزی جز یه گرافیک ساده ، یه گیم پلی معمولی ، داستان افتضاح و یه مشت شخصیت بی سر و ته چیز خاصی رو ارایه نداد... عیار فارکرای همچنان بسیار بالاست و یه تنه جلوی کل عناوین آشغال و بی کیفیت نینتندو وی و کل کنسول قد علم میکنه!=))...
در ضمن بقیه بازی ها بوق نیستن که مزخرفی به نام هاف لایف 2 بشه بهترین بازی تاریخ!/:)
باید همیشه و همه جا ابراز وجود کنی؟

rise and shine Mr Freeman..........

+
با اینکه هاف لایف کلا تو ایران محبوبیت کمتری داره ولی بازم بیشتر رای اورده که سطح کیفی بازی رو نشون میده
کلا مقایسه این دو تا بازی اصلا جور در نمیاد یعنی چطور بگم مقایسه معلومات یه دکتر با یه لیسانسه هستش:dخیلی هم بحث نکنین در موردش که چیز بحث کردنی نیست

در ضمن بقیه بازی ها بوق نیستن که مزخرفی به نام هاف لایف 2 بشه بهترین بازی تاریخ!/:)
کاریه که شده دیگه سعی کن باهاش کناری بیای:d(بهترین هم نباشه واسه خیلی از منتقدا و گیمرا جزو 3 تای اول)
.
.
.

قیاس نابرابریه. در برابر گرافیک، داستان، شخصیت پردازی و حتی گیم پلی Farcry حرفی جلوی Half Life نداره. Farcry 2 هم نداره! حالا 3ش بیاد ببینیم میشه مقایسه ش کرد یا نه.

انصاف هم خوب چیزیه! آخه چرا منو مجبور می کنید بین دو تا بازی که انقدر دوست دارم یکی شون رو انتخاب کنم؟ آخه چرا؟ نه، واقعا چرا؟
128fs4765852.gif

کیفیت بالا و گرافیک عالی و گیم پلی لذت بخش در هر دو بازی وجود داشت، ولی من با زحمات فراوان Far Cry رو انتخاب کردم، به خاطر این که جزو اولین بازی های First Person بود که گیم پلی Open World رو با اون کیفیت فوق العاده ارائه می کرد، هر چند HL2 هم از لحاظ ارائه داستان و شخصیت پردازی بسیار بالاتر از Far Cry بود.

البته باز هم میگم: هر دو بازی جزو بهترین های من بودند و انتخاب واقعا برام سخت بود... :(

شرکت ولو یک عمر تجربه داشت موقع عرضه هالف لایف2 ولی شرکت کرایتک فارکرای اولین بازیش بود و اصلا موقعی که عرضه شد کسی فکر نمی کرد بتونه در حدی باشه که با دوم یا هاف لایف مقایسه بشه ولی نمراتش رسید به 89
اگه قراره مقایسه بشه درسته که مثلا اپیزود دوم هاف لایف2 با کرایسیس یک مقایسه بشه(حالا گرافیک به کنار بقیه چیزها رو دریابید)
در صورتی که مقایسه شما مد نظر باشه مطمئننا هاف لایف2 برتره بدون هیچ شکی
ولی اگه چیزی که من میگم باشه به نظر من کرایسیس برنده هست.
در کل یک نکته رو فراموش نکنید:
کرایسیس 1 و کیلزون2 با وجود داستان بسیار مزخرف تونستند به نمره 91 از صد برسن که خوب این خودش نشون میده چقدر در زمینه گرافیک و گیم پلی عالی بودن
پ.ن:بعضی دوستان pc فن فکر کنم یادشون رفته فارکرای1 رو هم کرایتک ساخته
پ.ن2:از این که بحث رو به بیراهی کشوندم معذرت:-*

100 درصد HL2 . توی fps فکر نکنم بازی ای رو بشه باهاش مقایسه کرد. البته من FC1 رو خیلی باهاش حال کردم و واقعا عالی بود ولی من اون سال با DOOM 3 و HALF LIFE 2 زندگی کردم. چه سالی بود خدایی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or