Far Cry vs Half-Life 2

به نظر شما کدام یک از لحاظ گرافیک و گیم پلی بهتر هستند

• مجموع رای دهنده‌ها
    79

hosein me

کاربر سایت
درود بر همه

خوب چند وقتی هست که می خواستم این تاپیک مقایسه را بزنم اما وقت نشده بود
هر 2 تای این بازی ها در سال 2004 منتشر شده اند .
Far Cry:

Review Score: 9.2 | Release Date: Mar 26, 2004
Half-Life 2:

Review Score: 9.2 | Release Date: Nov 16, 2004

به نظر شما کدم یک از این 2 باز ی بهتر هستندو درمقایسه با به اون یکی برتری بیشتری دارد . از نظر گیم پلی -گرافیک و ...............

تصاویر مربوط به farcry:
advertisement.gif

تصاویر مربوط به
Half-Life 2

-

آخرین ویرایش:
مقایسه از این تابلو تر نمیتونه باشه ... خب معلومه کی برنده میشه ... شاهکاری به نام فارکرای :x...
تو زمان خودش فارکرای بهترین گرافیک،گیمپلی،شوتینگ و صداگذاری رو داشت..اکشن بازی بسیار بالا و مهیج بود ... در صورتی که هاف لایف چیزی جز یه گرافیک ساده ، یه گیم پلی معمولی ، داستان افتضاح و یه مشت شخصیت بی سر و ته چیز خاصی رو ارایه نداد... عیار فارکرای همچنان بسیار بالاست و یه تنه جلوی کل عناوین آشغال و بی کیفیت نینتندو وی و کل کنسول قد علم میکنه!=))...
در ضمن بقیه بازی ها بوق نیستن که مزخرفی به نام هاف لایف 2 بشه بهترین بازی تاریخ!/:)

ادم نمیتونه اینا رو مقایسه کنی هافلایف بازیه بهتریه اما من چون با فار کرای کلی خاطره دارم به اون رای میدم خیلی وقته اگه هیلو رو در نظر نگیریم با هیچ اول شخصی اندازه ی این 2تا حال نکردم صنعت گیم داره به نابودی کشیده میشه این هرکدوم بالای 10 ساعت گیم پلی داشتن یه کوچولو هم تکراری نمیشدن ام الان :-& تو این چند ساله اگه هیلو نبود میمردم البته این بازی جدیده ی ea هم جالب میزنه فارکرای جدیده هم همین طور راستی کی عرضه میشه؟

اولا این چه ربطی به نینتندو وی داره !!!

این مقایسه بین دو بازی روی pc هست .

در اون زمان که فارکرای اومد انقلابی در بازیهای شوتر شروع شد . بازی که بیشتر از 20 بار تمومش کردم .

در مقابل هاف لایف هرچقدر هم که گرافیک بالاتری داشته باشه اما در بی سر و ته بودنش شکی نیست .

هنوز بعد از این همه سال mode ها و پچ های ریادی برای فارکرای درست شده که نشان از علاقه گیمرها به این بازی داره .

هنوز آب زلال فارکرای جلوی چشمامه . همون موقع هم بازی سنگینی بود که هر سیستمی قادر به اجراش نبود .

این بازی جرقه ای بود برای نسل جدید بازی های امروزی .

لطفا توهم نزنید .

مقایسه از این تابلو تر نمیتونه باشه ... خب معلومه کی برنده میشه ... شاهکاری به نام فارکرای :x...
تو زمان خودش فارکرای بهترین گرافیک،گیمپلی،شوتینگ و صداگذاری رو داشت..اکشن بازی بسیار بالا و مهیج بود ... در صورتی که هاف لایف چیزی جز یه گرافیک ساده ، یه گیم پلی معمولی ، داستان افتضاح و یه مشت شخصیت بی سر و ته چیز خاصی رو ارایه نداد... عیار فارکرای همچنان بسیار بالاست و یه تنه جلوی کل عناوین آشغال و بی کیفیت نینتندو وی و کل کنسول قد علم میکنه!=))...
در ضمن بقیه بازی ها بوق نیستن که مزخرفی به نام هاف لایف 2 بشه بهترین بازی تاریخ!/:)
رفیق تو منو با این پستت دگرگون کردی, چشمام الآن به روی حقایق باز شد و من همینجا اعلام میکنم که تغییر جبهه میدم .

من هاف لایف رو بیشتر میپسندم و رای خودمو به فارکرای دادم به دلایلی !
گرافیک محشرش زمان خودش
گیم پلی ازادانه، طراحی فوق العاده جنگل و اب و اسمون و محیط !!
جزئیات بی نظیر زمان خودش
گیم پلی جدید
و از همه مهمتر پدر کرایسیس !
همین کافیه برا رای دادن بهش !

با اینکه تو این مقایسه خیلی چیز ها میتونه معیار باشه اما من برای خودم و انتخاب خودم معیار های خودم هم در نظر میگیرم ؛
با اینکه HL2 یه بازی ای هست که در زمان خودش میتونیم بگیم بی نظیر بود اما میتونست خیلی بهتر باشه
فضای جذابتری داشته باشه ،
گیم پلی روان تری داشته باشه ،
و گرافیک خیلی بهتری
اما همه ی اینها رو Farcry داشت ،
گرافیکی که در زمان خودش داشت واقعا فراتر از انتظار و تصور بود
داستان جالبی داشت
و اما گیم پلی واقعا با عملکرد بالا که نمیشه نادیده ـش گرفت
در نظر کلی Farcry کاندید نظر من توی رای دهی هست ، اما نمیشه از بازی زیبایی مثل HL2 هم گذشت...

درود
خوب بدون هیچ شک و تردیدی به HL2 رأی دادم، چون واقعاً این بازی برای من یک زندگی بوده و هست.
دلالیلی زیادی برای این انتخاب دارم.
1- داستان: داستان پرمحتوا و گیرا و روایت عالی و بدون ابهام این داستان از نقاط قوت HL2 محسوب میشه، به طوری که به شخصه بعد از سری سایلنت هیل هیچ داستانی رو به وسعت HL ندیدم.

2- گیم پلی: گیم پلی بسیار پویا، دوست داشتنی و اعتیاد آور این بازی به طوری که تا به حال از گیم پلی هیچ بازی‌ای به اندازه HL لذت نبردم. این گیم پلی زیبا و پویا باعث شده که این بازی ارزش تکرار فوق العاده‌ای داشته باشه.

3- خلاقیت: یکی از بزرگترین برگ برنده‌های سری HF خلاقیت در خلق گیم پلی هست. وجود اسلحه گرنشی در این بازی باعث پویاتر شدن گیم پلی بازی می‌شد. این بازی استانداردهای جدید برای یک شوتر اول شخص تعریف کرد، تا جایی که بعداً خیلی از بازی‌ها از جمله بایوشاک از این بازی تقلید کردند.

4- صداگذاری و موسیقی: صداگذاری کاراکترها عالی بود( ولی حرف نزدن گوردن برای خودمم یک عذاب بود!). صداگذاری محیط بسیار طبیعی و دلنشین بود. موسیقی‌ها همگی شنیدنی بودند. هنوز هم موسیقی‌های زیبایی که اول هر بخش جدید از بازی پخش میشد تو ذهنمه.

5- گرافیک وفیزیک: واقعاً source engine یکی از بهترین موتور پایه‌هایی بوده که صنعت بازی‌های رایانه‌ای تا به حال به خودش دیده. هنوز هم کیفیت بافت‌های HL2 منو به وجد میاره، جلوه آب هنوز در سال 2012 هم چشم نوازه. به نظرم از لحاظ گرافیکی HL2 تو سال 2004 مثل Crysis در سال 2007 بود. فیزیک بازی هم که به لطف استفاده از موتور فیزیکی Havok فوق العاده بود. تعامل زیاد گوردن با محیط واقعاً قابل قبول بود.

6-- طراحی مناسب محیط و دشمنان: اینقدر تنوع در محیط‌ها و دشمنان بود که هیچ وقت بازی کلیشه‌ای و تکراری نمی‌شد.

به نظرم هیچ بازی‌ای هنوز نتونسته به وسعت HL2 ساخته بشه.

راستش این بازی 1000 سال زودتر اومده..:d:))
اشتباه تایپیه عزیز حالا چی شده مگه؟!:d

آخرین ویرایش:
درود
........................

5- گرافیک وفیزیک: واقعاً source engine یکی از بهترین موتور پایه‌هایی بوده که صنعت بازی‌های رایانه‌ای تا به حال به خودش دیده. هنوز هم کیفیت بافت‌های HL2 منو به وجد میاره، جلوه آب هنوز در سال 1012 هم چشم نوازه. به نظرم از لحاظ گرافیکی HL2 تو سال 2004 مثل Crysis در سال 2007 بود. فیزیک بازی هم که به لطف استفاده از موتور فیزیکی Havok فوق العاده بود. تعامل زیاد گوردن با محیط واقعاً قابل قبول بود.

6-- طراحی مناسب محیط و دشمنان: اینقدر تنوع در محیط‌ها و دشمنان بود که هیچ وقت بازی کلیشه‌ای و تکراری نمی‌شد.

به نظرم هیچ بازی‌ای هنوز نتونسته به وسعت HL2 ساخته بشه.

راستش این بازی 1000 سال زودتر اومده..:d:))
با نطرت کاملا موافقم.source engine خداست(portal ):praying:
بازم میگم مقایسشون شبیه مقایسه ی پدر و پسره
half life 1 رو یادتونه؟فک نکنم(خطاب به کسایی که میگن farcry )

با تمام احترام ولی این مقایسه بیشتر شبیه یه جک میمونه
یه جمله از IGN نقل قول میکنم که فکر کنم جواب مقایسه هر بازی با HL2 میتونه باشه
[LTR]
If you can only play one PC game, make sure it's Half-Life 2.
[/LTR]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or