Multi Platform Far Cry 6

سازنده
Ubisoft Toronto
تاریخ انتشار
October 7, 2021
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
image.jpg

Developers: Ubisoft
Publishers: Ubisoft
Release Date: 18th February 2021
Platforms: PS4, PS5, Xbox one, XOSX, PC

دقایقی پیش بازی لیک شد.

• اسم منطقه ی بازی Yara هست که در آمریکای جنوبی واقع شده.
  • Giancarlo Esposito بازیگر سریال Braking Bad به عنوان شخصیت منفی بازی حضور داره. Esposito در نقش Anton Castillo، دیکتاتور Yara ایفای نقش میکنه.
  • کاراکتر اصلی بازی Dani Rojas هست که باید با Anton مبارزه کنه و آزادی رو به مردمش برگردونه!!!!
  • Far cry 6 بزرگترین مپ تاریخ این فرنچایز رو داره. دارای ساحل، جنگل، و Esperanza (امید) پایتخت Yara هست.
  • همانند نسخه ی قبلی میتونید به صورت کواپ هم بازی کنید.

تاپیک به زودی آپدیت میشه.

Last edited by a moderator:
روی پلی استیشن ۵ میرم ، همینه تهش فکر کنم :دی
آره آخه رو همون کنسول هم لازم بود HD pack رو جدا نصب کنی. اما فکر میکنم بعد از یه آپدیتی دیگه اومد رو خود دیتای بازی. اگر تو منوی اصلی اون بالا نوشته HD pack پس نصبه.

و آره. بخصوص با چیزهایی که این سالها دیدیم, بازی از نظر بصری دیگه خیلی چشمگیر نیست. زمان لانچ خیلی قابل قبول تر بود. (البته بجز انمیشن چهره که همون موقع هم تو ذوق میزد)

• Like
Reactions: AM!R
آره آخه رو همون کنسول هم لازم بود HD pack رو جدا نصب کنی. اما فکر میکنم بعد از یه آپدیتی دیگه اومد رو خود دیتای بازی. اگر تو منوی اصلی اون بالا نوشته HD pack پس نصبه.

و آره. بخصوص با چیزهایی که این سالها دیدیم, بازی از نظر بصری دیگه خیلی چشمگیر نیست. زمان لانچ خیلی قابل قبول تر بود. (البته بجز انمیشن چهره که همون موقع هم تو ذوق میزد)
ممنون زحمت کشیدی ، حتما چک میکنم این قضیه رو ، شاید توی Add on های بازی باشه .
دقیقا همینه سطح انتظارمون انگار بالا رفته.

• Like
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or