Multi Platform Far Cry 6

سازنده
Ubisoft Toronto
تاریخ انتشار
October 7, 2021
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
image.jpg

Developers: Ubisoft
Publishers: Ubisoft
Release Date: 18th February 2021
Platforms: PS4, PS5, Xbox one, XOSX, PC

دقایقی پیش بازی لیک شد.

• اسم منطقه ی بازی Yara هست که در آمریکای جنوبی واقع شده.
  • Giancarlo Esposito بازیگر سریال Braking Bad به عنوان شخصیت منفی بازی حضور داره. Esposito در نقش Anton Castillo، دیکتاتور Yara ایفای نقش میکنه.
  • کاراکتر اصلی بازی Dani Rojas هست که باید با Anton مبارزه کنه و آزادی رو به مردمش برگردونه!!!!
  • Far cry 6 بزرگترین مپ تاریخ این فرنچایز رو داره. دارای ساحل، جنگل، و Esperanza (امید) پایتخت Yara هست.
  • همانند نسخه ی قبلی میتونید به صورت کواپ هم بازی کنید.

تاپیک به زودی آپدیت میشه.

Last edited by a moderator:
Far Cry 6 Will Be the First Game in the Series to Let Players Explore a Large City

شما رو نمیدونم ولی احساس میکنم بازی ترکیبی از تمام نسخه های سری هستش بر خلاف این جو منفی که علیه یوبی راه افتاده همه رو سورپرایز میکنه :-"
گان پلی رو یه دستی به سر و روش بکشن، بازی درجا 2-3 لِول بهتر میشه :-"
یه مقداری از اون حالت بیش از حد ارکید مانند باید دور بشه و اسلحه ها بیشتر احساس واقعی بودن داشته باشن....

فارکرای بدون نوسان ترین بازی یوبی بوده
اگر رتبه بندی بازیها را "ضعیف-متوسط-خوب-عالی-شاهکار" تقسیم بندی کنیم همیشه بین خوب و عالی بوده این بازی
شخصا با پرایمال و ۴ حال نکردم زیاد ولی ۳ که عالی بود و ۵ هم تا نیمه های بازی عالی بود
حالا هم ۶ قراره تو ظاهرا کوبا جریان داشته باشه و شخصا از اینکه قراره با کمونیستها و چپی ها مبارزه کنیم خیلی خوشحالم

ممنون بابت اطلاعاتی که دادی
ولی اگه خاطرت باشه نسخه اول هم پروتاگانیست بازی یعنی "جک کارور" رو میدونستی تو کات سینها ببینی
حرفت درسته ولی نسخه ی اول توسط Crytek ساخته شده بود و بعد از اون با یوبی قطع همکاری کرد، از نسخه ی دوم تا الان هم انجین بازی عوض شده و هم دیگه شبیه نسخه ی اول نیستن. کلا عوض شده. اگه بخوای به این قضیه نگاه کنی نسخه ی اول Far cry رو هم میشه جز فرنچایز دونست و هم نمیشه. یه جورایی یه بچه ای توی یه خانواده میمونه که به فرزندخوندگی قبولش کردن.

• Like
Reactions: kamyy
فارکرای بدون نوسان ترین بازی یوبی بوده
اگر رتبه بندی بازیها را "ضعیف-متوسط-خوب-عالی-شاهکار" تقسیم بندی کنیم همیشه بین خوب و عالی بوده این بازی
شخصا با پرایمال و ۴ حال نکردم زیاد ولی ۳ که عالی بود و ۵ هم تا نیمه های بازی عالی بود
حالا هم ۶ قراره تو ظاهرا کوبا جریان داشته باشه و شخصا از اینکه قراره با کمونیستها و چپی ها مبارزه کنیم خیلی خوشحالم

با شناختی که من از یوبی چپول دارم و تجربه فارکرای ۵، احتمالا نقش اول برا کمونیستا میجنگه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

جو منفی یه چند سالیه کلن مد شده علیه یوبیسافت ... همینا که بد میگن هم تازه میرن می خرن ... فارکرای 5 بازی بسیار خوبی بود از خیلی زوایا ولی با این حال بازم طبق مد روز ملت زدن ترکوندنش ... این بازیم تا گیم پلیش نیاد نمیشه چیزی گفت ولی وقتی اومد خواهشن بدون بک گراندی که برای خودتون از یوبی ساختین نظر بدین هر چند مد روز این کامیونیتی رو به کوبیدن تشویق می کنه و از همین الانم این قضیه رو میشه دید...

با شناختی که من از یوبی چپول دارم و تجربه فارکرای ۵، احتمالا نقش اول برا کمونیستا میجنگه!

Sent from my iPhone using Tapatalk
ولی همون فارکرای ۵ را هم ما در اصل یه پلیس بودیم که داریم با یک سری مذهبی آنارشسیت مبارزه میکنیم..
همه چیز برمیگرده به نویسنده داستانش که امیدوارم نا امیدمون نکنه

• Like
Reactions: usmarine
یکی دو صفحه اول دیدم چند نفر اومدن بازی از الان کوبیدن رغبت نکردم پست بدم

بشخصه جز یکی از بدپسندترین هام کم اتفاق میوفته یه بازی اینقدر جذبم کنه که وسط داستان بازی ول کنم با گیمپلی و محیط بازی حال کنم
ولی بشدت با 5 حال کردم ولی نه به اندازه 3 ولی قطعا در حد خودش خوب بود 5

فقط تنوع DLC های نسخه 5
154131

کلا بعضی ها یاد گرفتن یا از یوتیوب بازی میکنن میکوبن یا از همین اول کاری میکوبن

یکی دو صفحه اول دیدم چند نفر اومدن بازی از الان کوبیدن رغبت نکردم پست بدم

بشخصه جز یکی از بدپسندترین هام کم اتفاق میوفته یه بازی اینقدر جذبم کنه که وسط داستان بازی ول کنم با گیمپلی و محیط بازی حال کنم
ولی بشدت با 5 حال کردم ولی نه به اندازه 3 ولی قطعا در حد خودش خوب بود 5

فقط تنوع DLC های نسخه 5
View attachment 154131

کلا بعضی ها یاد گرفتن یا از یوتیوب بازی میکنن میکوبن یا از همین اول کاری میکوبن
یکی دیگه از مشکلات 5 این بود که dlc هاش از خود بازی اصلی بهتر بودن مخصوصا lost on mars خیلی خوب بود:D خود بازی اصلی به شدت تکراری بود و تکرار مکرارات بود بازی کلا, و حوصله سر بر بود

• Like
Reactions: Vesemir
View attachment 154798

خیلی عجیبه! تایید شد مثل اینکه ps از 4k پشتیبانی نمیکنه
یعنی اگه واقعی باشه کثیفترین کار ممکنه شروع کرده مایکروسافت که در ادامش سونی هم مجبور به این کار میشه.
دیگه از کازمتیک انحصاری رسیدیم رزولوشن لابد بعد از این تکسچر انحصاریه 8-|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or