سلام لامصب نمیدونم دیگه چطور بازی جدیدا رو بخریم با این وضع !! رد دد 2 و اسپایدرمن و خیلی بازیای دیگه رو دوست دارم بخرم ولی با این وضع که صد البته خود مردم هم دارن سر هم کلاه میزارن و قیمتارو واسه خودشون بالا میبرن احتمالا زیر 600 تومن نیستن!!خدا لعنت کنه هر کی داره این وضعو بدتر میکنه چه خود مردم چه مسئولین همه دارن از هم دیگه میدزدن و میکنن!!!اره فروردین که من خریدم هنوز اینقدر خراب نشده بود بازار.حالا بدبختی اینجاست بازی های اینده همشون ۵۵۰ تومن بازار موجود خواهد شد بعد که بخری باید پاره شی تا بفروشیش.فکر کنم بازار دیسک توی ایران خیلی خراب شه.
سلام لامصب نمیدونم دیگه چطور بازی جدیدا رو بخریم با این وضع !! رد دد 2 و اسپایدرمن و خیلی بازیای دیگه رو دوست دارم بخرم ولی با این وضع که صد البته خود مردم هم دارن سر هم کلاه میزارن و قیمتارو واسه خودشون بالا میبرن احتمالا زیر 600 تومن نیستن!!خدا لعنت کنه هر کی داره این وضعو بدتر میکنه چه خود مردم چه مسئولین همه دارن از هم دیگه میدزدن و میکنن!!!
Hala Kar nadarim k hame mikhan arzon bekharan geron befroshan vali mashala bazia az magaze dar ham mikhan bishtar befroshanاگه بازی ها تو دست گیمرها بمونه و از مغازه ها سردر نیاره قیمت خود به خود درست میشه
مثال میزنم ، من چند روز پیش GOW رو فروختم با قیمت بشدت منصفانه ولی اگه شخصی که ازم خرید جای اینکه دوباره اونو بده به گیمر بعدی ببره بده مغازه دار دوباره قیمتش میشه همون چیزی که خوتون میدونید
(تاپیکش رو حتما دیدین)
لطفا بازیهامون رو تا اونجایی که میتونیم به مغازه دار نفروشیم
تا اونجا که من یادم میاد شما خودت مغازه داری و پارسال پاییز یه بازی ازم خریدی فرستادم مغازتHala Kar nadarim
Hala Kar nadarim k hame mikhan arzon bekharan geron befroshan vali mashala bazia az magaze dar ham mikhan bishtar befroshan
Man magaze dar nistam yeki az dostam magaze zade bod shahrestan pol dad vasash bazi kharidam yadam nemiad b geimat magaze ham ba kasi chizi hesab karde bashamتا اونجا که من یادم میاد شما خودت مغازه داری و پارسال پاییز یه بازی ازم خریدی فرستادم مغازت
مغازه دار دوبل هم خواست بهش ندهمیدونی مشکل چیه خودمون هوا همدیگه رو نداریم میخواهیم از همیدگه مقت برداریم گرون بفروشیم
وقتی ازم بازی رو خریدی گفتی بعدا چه بازی فیزیکی چه دیجیتالی اکانت داشتی بهم بگو.منم یه سری بهت گفتم ولی به قدری پشیمونم کردی از قیمت بز خری که میخواستی ازم برداری و خودت دوبل بفروشی که من پشت دستم رو داغ کردم بخوام باهات معامله کنم و همون یه بار معامله برای هفت پشتم بس بود و حتی نمیدونم اون یه بار چی بود زیره باره معامله باهات رفتم.حالا میای اکثر تاپیک ها میزنی سر مال بازی های بچه ها قیمت رو بیاری پایین برش داری بعد خودت سود کنی.اینجا بچه ۱۰ ساله ننشسته بخوای سرشو شیره بمالی.اگر واقعا دوستت مغازه دار بود خودش زبون داشت بیاد بازی سنتر معامله کنه و وکیل نمیخواست.Man magaze dar nistam yeki az dostam magaze zade bod shahrestan pol dad vasash bazi kharidam yadam nemiad b geimat magaze ham ba kasi chizi hesab karde basham
وقتی ازم بازی رو خریدی گفتی بعدا چه بازی فیزیکی چه دیجیتالی اکانت داشتی بهم بگو.منم یه سری بهت گفتم ولی به قدری پشیمونم کردی از قیمت بز خری که میخواستی ازم برداری و خودت دوبل بفروشی که من پشت دستم رو داغ کردم بخوام باهات معامله کنم و همون یه بار معامله برای هفت پشتم بس بود و حتی نمیدونم اون یه بار چی بود زیره باره معامله باهات رفتم.حالا میای اکثر تاپیک ها میزنی سر مال بازی های بچه ها قیمت رو بیاری پایین برش داری بعد خودت سود کنی.اینجا بچه ۱۰ ساله ننشسته بخوای سرشو شیره بمالی.اگر واقعا دوستت مغازه دار بود خودش زبون داشت بیاد بازی سنتر معامله کنه و وکیل نمیخواست.
قیمت بازیت ۳۰۰ هزار تومن فیکس بود.امیدوارم خیلی کمتر از این قیمت نداده باشی و تحت تاثیر جو قرار نگرفته باشیداداش مهدی ول کن اعصابت خرد میشه اررش بحث کردن نداره
قیمت بازیت ۳۰۰ هزار تومن فیکس بود.امیدوارم خیلی کمتر از این قیمت نداده باشی و تحت تاثیر جو قرار نگرفته باشیensive:
توی دیوار یا همه جاهای نامعتبر قیمت واقعی نمیزنن و خیلی پایین تر میگن بعد که مشتری بهشون پیام میده برای خرید جواب میدن جنس موجود نیست و ارز بالا رفته و یکی مونده و چند برابر بالاتر میفروشن.اونوقت اون لیست قیمت دروغین رو نشون شما میدن میگن ببین پلمپ بازی اینقدر پایینه تو چرا که بازیت دست دومه اینقدر بالا میدی.بعد شما گول میخوری و اون به هدفش میرسهensive: