Multi Platform Far Cry 4

Name : Far Cry 4

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Platforms: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360
Release Date: November 18, 2014
Meta Score: ???

http://forum.bazicenter.com/thread93552/#post3534302

System Requirements
Minimum System Requirements
Operating system: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory: 4GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
Direct X: Version 11
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

Recommended System Requirements
Operating system: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
Memory: 8GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (2GB VRAM)
Direct X: Version 11
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

فارکرای 4 همانند نسخه های قبلی خود شما را در 2014/11/18 را به محیطی عظیم و اما متفاوت دعوت می کند ، اینبار با گستردگی و امکانات بیشتر در منطقه ای به نام Kyrat در رشته کوه های هیمالیا

داستان : در فاکرای 4 شما کنترل کارکتر اصلی بازی یعنی Ajay Ghale را در دست می گیرید. او به سرزمین مادری اش یعنی Kyrat بر می گردد تا به وصیت مادرش عمل کرده و خاکستر او را در محیط پراکنده کند. Ajay به Kyrat تعلق دارد اما از کودکی از آن دور بوده و با آن غریبه و نا آشنا می باشد. طی ماجراجویی ها او به گروه نظامی حاکم بر منطقه تحت فرمان Pagan Min برخورد می کند و این شروع داستان و کشمکش های Ajay برای مقابله و بقا و همچنین یافتن هویت خانوادگی خود می باشد.
در این بازی شخصیت های بسیاری نیز شما را همراهی خواهند کرد و نیز در برخی موارد این بر عهده شماست که تصمیم بگیرید با کدام یک از آن ها همکاری کرده و مسیر خود را مشخص کنید.

Pagan Min در این بازی نقش منفی و معادل شخصیت منفی و اما بسیار دوست داشتنی و فوق العاده Vaas در بازی قبل دار ایفا خواهد کرد. او فرزند یک قاچاقچی مواد مخدر است که در هنگ کنگ به دنیا آمده و از همان جوانی او نیز به کار پدر مشغول می شود. پس از کشته شدن پدر Pagan به دنبال جمع کردن ارتشی برای خود می گردد و به همین منظور به Kyrat رفته و مقر فرماندهی خود را در آن جا تشکیل می دهد.

به Kyrat خوش آمدید

محیط بازی وسعت زیادی دارد و از مناطق کوه پایه ای تا ارتفاعات و کوهستان های یخ زده را در بر می گیرد. به گفته سازنده کارها و ماموریت های زیادی در این محیط وجود دارد و تمام کردن آن زمانی طولانی را می طلبد.

همانند شماره قبل شمار زیادی از حیوانات در این شماره وجود دارند که با شکار آن ها می توان مواد لازم برای برخی از ارتقاع ها را بدست آورد، از بز های کوهی گرفته و پرندگانی همچون عقاب و ببر های کوهستان.

شمار اسلحه ها نیز در این بازی زیاد و مناسب می باشد ، از سلاح های سرد تا اسلحه های اتوماتیک و مواد منفجره و اسلحه شکار کوسه! با توجه به تنوع این اسلحه ها و همچنین ساختار مراحل می توان همچون شماره قبل انتظار اکشنی بی نظیر و گاهی مخفی کاری را در بازی انتظار داشت.

وسایل نقلیه هم تنوع خوبی خواهند داشت و شما را در گشت و گذار در محیط پهناور بازی همراهی خواهند کرد. از اسنوبیل گرفته تا کامیون های ارتشی و گلایدرها در این بازی وجود خواهند داشت. این بار تیر اندازی در حال رانندگی نیز به بازی اضافه شده که جایش در شماره قبل خالی بوده و می تواند به تنوع و هیجان بازی کمک بسیاری کند. همچنین برای اولین بار در بازی ها فیل ها در محیط حضور دارند و حتی می توان سوار آن ها نیز شد!

بازی شامل یک محیط خیالی نیز می باشد که بر اساس داستان ها و حماسه های محلی ساخته شده و برخی مراحل آموزشی در این محیط جریان دارد.
همچنین بخشی به نام Arena نیز در بازی وجود دارد که به مانند گلادیاتور ها باید به جنگ با حیوانات و دشمنان بسیاری برویم.

Battle of Kyrat :

بازی داری بخش چند نفره کلاسیک نیز می باشد که در 2 جناح مقابل هم قرار گرفته و به مبازره برای پیروزی می پردازند. این دو گروه موسوم به Rakshasa و Golden Path می باشند که گروه اول از سلاح های سنتی و قابلیت های فرا انسانی مانند احضار حیوانات و قابلیت بلینک استفاده می کنند و گروه دوم با سلاح های پیشرفته خود به مبارزه می پردازند. مود های بازی نیز شامل: Outpost ، Propaganda وDeamon Mask می باشد که در هر کدام دو گروه برای هدف معینی به جنگ با هم می پردازند
.
همچنین بخش Co-Op نیز در بازی حضور دارد که می توان قسمت هایی از بازی را به ماجراجویی با یکی از دوستان خود بپردازید.

news_far_cry_4_101_trailer-16045.jpg

1080P Gamersyde
720P
360P
با تشکر از FLAWL3SS و Hamed 3594 بابت لینک تریلر ها

آخرین ویرایش:
بچه ها چطور میتونم هلی کوپتر auto drive کنم ماشینها auto drive شدن با فعال کردن تاور ها من نصف یا جنوب kyrat فعال کردم شمال kyrat فعلا نمیشه رفت تا وقتی که کامل کنم داستانش ( من بار اول رفتم که رد بشم از پل ورودی شمال kyrat که از دو طرف از بالای کوه با اسنایپر میزدن کم مونده بود که همون بالا با ملخ سقوط کنم . :-o یه هشدار هم داد که فعلا نمیتونی بری اونجا و ماموریت کامل کنی تو جنوب
اون پل تو بخش داستانی آزاد میشه باید بخش داستانی رو بری :d

من هم بالاخره تونستم چند ساعتی این بازی رو تجربه کنم و به باید بگم نکات مثبت و منفی خیلی جالبی داره!
محیط بازی هنوز وسیعه و بسیار چشم نواز. اقلیم محیطی Kyrat عالیه و از جنگل گرفته تا کوهستان همه رو شامل میشه برخلاف مثلا FC 3 که فقط جزیره استوایی همیشه سبز بود. Pagan عــــــــــالی طراحی شده :d صداپیشگی، حرکات، چهره همگی خارق العاده هستند. با همون کات سین 5 دقیقه ای اول بازی آدم شدیدا عاشقش میشه! گرافیک هم طبق معمول عالی :) اجرای خوب، بدون افت فریم اعصاب خورد کن و جزئیات بالا.
از نکات منفی هم طبق معمول میشه به شخصیت اصلی (یعنی خود ما) اشاره کرد که دوباره به شدت لوده، شل و ول، بی حس و بی مسئولیت طراحی شده :| دیالوگ ها داغونه و آدم زده میشه در نقش چنین فردی قرار می گیره. فکر می کردم یک فرد محلی جسور باشه منتهی بیشتر یه بچه سوسول (!) سفید پوست بیخیاله که از آمریکا اومده یک کاری رو انجام بده و بره. البته درسته توی بچگی با مادرش به آمریکا رفته بوده اما خوب دیگه خیلی مضخرف طراحی شده!
از طرف دیگه بازی شدیدا حس آشنایی داره. FC3 بازی خیلی خوبی بود و یک فرمول موفق دوباره تکرار شده ولی شباهتی که به چشم می خوره زیادی بالاست! بجز داستان و محیط های بازی، تا الان چیزی اصلا نداشته برای من که بگم wow عجب چیزی، عجب غافلگیری ... کاملا همه چیز از همون اول کار آشنا هستش و مکانیزم ها دقیقا عین FC3 هستند.
FC4 به FC3، مثل AC Rouge به AC 4 میمونه. همون مکانیزم ها و گیم پلی با کمی تغییر و داستانی تازه منتهی با این فرق که وسعت کار شده روی FC4، ده ها بار وسیع تر از عملکرد AC Rouge هستش. ولی در کل از اکثر جهات هنوز همون بازی قبلیه :d
کم کم قابلیتای جدید رو میشه :دی
همین شخصیت اصلی بازی هم که قبول دارم مسخره طراحی شده اما دیالوگاش در آینده بهتر میشه و کلا شخصیتش از نسخه قبلی خیلی بهتر میشه به مرور!
جلوتر که بری تنوع های بازی نسبت به قبلی به چشم میاد مخصوصا مراحل قله کوه که همش تو برفه اصلا شباهتی به نسخه قبلی نداره و خیلی واسم تازگی داره و خیلی حال میکنم :دی برا همین چند روز اول نظری ندادم چون حس خاصی به بازی نداشتم الان اما خیلی طراحی مراحل و ... منو گرفته بنظرم از نظر لول دیزاین خیلی بهتر و متنوع تر از نسخه قبلی هست!
در کل بازم میگم جلوتر بری خودت تشخیص میدی بازی اینقدر کامل هست که نیاز به تغییر کلی توی گیم پلی یا اساس مراحل یا ... نداره :دی من خودم تو طول بازی خیلی به این قضیه فک کردم واقعا دلیل منطقی نمیشه آورد که بزنن اساس بازیو کلا تغییر بدن و یک چیز نو دربیارن! همینطوری لذت بخشه :دی

شما می تونی برای هر کمپ و منطقه ای که پیدا می کنی و آزاد میکنی امکاناتی داخلش قرار بدی
فرضا بعضیاش حتی اون کمد تجهیزات رو هم نداره میتونی اون رو هم بهش اضافه کنی + هلی و مجسمه و چیزهای تزئینی و ....
اگر شما برای اون منزل یا پناهگاهی که هستی این وسایل رو تهیه کنی هر وقت اونجا teleport کنی اون وسایل سرجاشون هست و میتونی استفاه کنی !

دقیقا چجوری امکانات رو می شه داخلش گذاشت؟

دوستان کسی میدونه ماموریت های Yeti از کجا شروع میشه؟ برای شروع شدنش باید جای خاصی برم؟
من هنوز اوایل بازیم. 3-4 ساعت رفتم. اسپویل نکنین :d
اون Yeti توی DLC بود .

- - -ویرایش - - -

دقیقا چجوری امکانات رو می شه داخلش گذاشت؟
کنار خونه یه نفر نشسته از اون میخری ( ولی من فقط 1 نفر دیدم که نشسته باشه کنار خونه که اون هم بالا ی کوه بود .)

تقریبا نصف بازی رو رفتم ، بازی انصافا جذابه ، گرافیک خیلی خوبی داره هرچند در حد نسل بعد نیست مثل بقیه بازی های نسل بعد ، من شاید اولین نفری باشم که میگم با Farcry 3 اصلا حال نکردم اما اینو دوست داشتم و مجذوبش شدم تازه با این فریم کمی که روی سیستم ذغالی من میده ... خلاصه هنوز Farcry 2 بعدش هم 1 نسخه های رویایی برای من بودن و این شماره 4 هم خیلی جذاب و متنوعه ، مراحل Hymalia خیلی جذابه شوترش انگار داری call of duty با گرافیک بالا میری فریم دهیش هم تو این مراحل خیلی خوبه ... خلاصه که برخلاف تصورم بازی رو خیلی دوست داشتم ....

تقریبا نصف بازی رو رفتم ، بازی انصافا جذابه ، گرافیک خیلی خوبی داره هرچند در حد نسل بعد نیست مثل بقیه بازی های نسل بعد ، من شاید اولین نفری باشم که میگم با Farcry 3 اصلا حال نکردم اما اینو دوست داشتم و مجذوبش شدم تازه با این فریم کمی که روی سیستم ذغالی من میده ... خلاصه هنوز Farcry 2 بعدش هم 1 نسخه های رویایی برای من بودن و این شماره 4 هم خیلی جذاب و متنوعه ، مراحل Hymalia خیلی جذابه شوترش انگار داری call of duty با گرافیک بالا میری فریم دهیش هم تو این مراحل خیلی خوبه ... خلاصه که برخلاف تصورم بازی رو خیلی دوست داشتم ....
دو حالت داره:دی
1- یا روی تنظیمات Ultra بازی نکردی :دی
2- معلوم نیست با چه بازی نسل جدیدی مقایسه کردی که اینطوری فک میکنی:دی

تنها بازیی که از نظر گرافیکی میشه مقایسه کرد Crysis 3 و BF4 هست که اونا هم اصلا OW نیستن پس کنسله :دی با سوم شخصا هم نمیشه مقایسه کرد!
برو عکسای بازی رو روی آخرین درجه تنظیمات و با قابلیتای اضافه Nvidia ببین قشنگ مثل والپیپر منظره میمونه از بس زیبا و طبیعی کار شده :دی

این عکسا رو هم ببین: http://forum.bazicenter.com/thread88685/page23/#post3543990
جدی اگه این Next Gen نیست دقیقا معنی Nex Gen چیه بگین :دی همچین گرافیکی برای یک عنوان OW جدا عالیه :دی

-----

دوستان Honey badger از کجا گیر بیارم؟ :| رو نقشه نیست فعلا! همینطوری شانسی پیداشون میشه؟ فقط دوتا تا حالا شانسی دیدم یکیشون کشت منو تا جایی که یادمه :| کلا 10 سانت بیشتر نیست اندازه یک ببر بنگال جون داره :| :دی

این pagan min بیشتر از اینکه شبیه به Vaas باشه، شبیه handsome jackـه :d این پیام هایی که می فرسته به ajay در طول بازی، خیلی منو یاد پیام های handsome jack تو BL2 می اندازه :d از اون جایی هم که jack یه سر وگردن که چه عرض کنم یه بدن از vaas شخصیت مفنی بهتری بود ;;) تا الان با pagan min حال کردم :d

--------------

حس می کنم در هدف گیری یه مقدار اذیت میشم×
تنظیمات خاصی داره>>>>؟؟؟؟؟

دقیقا این هدف گیری برای من خیلی رو اعصابه
وقتی aim می کنم، برای اینکه هدف رو یکم این ورتر ببرم باید موس رو دو متر تکون بدم :| با تنظیمان sensivity هم ور می رم اصلا فرقی نمی کنه! حالا با تنظیمات خود موس ور نرفتم، اونم باید امتحان کنم

دوستان یه سوال دیگه، من رو هر تنظیماتی می ذارم بازی یه افت فریمی داره تو صحنه های جزئیات بالا، از 60 میاد رو 35 40. بقیه هم این مشکل رو دارن؟

آخرین ویرایش:
حس می کنم در هدف گیری یه مقدار اذیت میشم×
تنظیمات خاصی داره>>>>؟؟؟؟؟

چندتا اسکیل از اسکیل های تایگر رو لرن کنی هدفگیری بهتر میشه .

--------------------------
دو تا مشکل این بازی خیلی رومخه. وقتی اسنایپر رو صدا خفه کن میگذارم به اون هایی که کلاه خود سرشون هست شلیک میکنم بعضاً باید 8 بار هدشات بزنم تا بمیره! هوش مصنوعی دشمن هم در حد اینشتین شده از بالای کوه با اسنایپر طرف اندازه یک مورچه است با اسنایپر میزنمش با یک تیر نمیمیره ولی همونجا منو میبینه و با کلاش به سمتم شلیک میکنه جالبه تیر کلاش از اون فاصله زیاد به من میخوره طوری که انگار در 20 متری دشمن هستم. اصلاً فواصل رو رعایت نکردند!

مشکل دوم هم وجود کرگدن در مناطق کوهستانی هستش. تا الان فکر میکردم کرگدن در دشت زندگی میکنه نه اینکه یکدفعه در جاده کوهستانی 20 تا کرگدن جاده رو بند بیارن و فقط کافیه یکیشون شاخ بزنه تا با ماشین از کوه پرت بشم به ته دره!!! زیاد روی حیوانات طبیعی کار نشده مثلاً خرس سیاه به ببر حمله میکنه و میکشش! :|

من هنوزم با این رادیو ماشین مشکل دارم نمیشه خاموشش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or