Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
Draw Distance تو PS4 واقعا عالیه! یعنی خارقالعاده هست! تا جایی که چشم کار میکنه تو نقشه معلومه!

امروز داشتم نسخه PS3 رو با PS4 رو دو تا TV کنار هم مقایسه میکردم واقعا دهنم باز موند از این همه تفاوت!

این دو تا عکس رو گرفتم برای مقایسه هر دو تاشون از یک منطقه و یک نقطه هستن اینقدر تفاوت زیاده ادم خیال میکنه دو تا بازی جدا هستن:d:

PS3:
mf5wk6fhxsornnm06drl.jpg

PS4:
zueeb1mevrmjt8k0gtzs.jpg

PS3:
po3mzh2bkav7ekwv5yuf.jpg

PS4:
rymo5zm52dk1alqmhyxw.jpg

اصلا نمیدونم چه جمله ای در وصف بازی به کار ببرم! همه چیزش به بهترین شکل ممکن کار شده. گرافیک فراتر از خارق العاده، اکشن فوق استثنایی و شدیدا جذاب! تنوع خیلی زیاد سلاح، مساحت های طولانی با جزئیات بسیار بالا، تنوع مراحل خیلی زیاد و خوب! تروفی های سرگرم کننده روی PS4 که باعث شده من ساعت ها پای بازی بشینم. و خلاصه همه چیزش به بهترین نحو ممکنه پیاده شده. البته از نسخه ی سومش خیلی الهام گرفته شده اما این الهام گیری روو ماهیت کلی بازی تاثیر منفی نگذاشته و باعث پیشرفت خیلی زیاد بازی شده!

دوستان برای من این ماموریت های Eye For An eye مشکل داره وقتی از جسد عکس میگیرم ماموریت تموم نمیشه:|

خواهش میکنم اگه راه حلی میدونید بگید خلاص بشیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or