Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
من همه Outpost هارو گرفتم
حالا برای یک اسکیل که باید یک outpost رو بدون دیده شدن بگیری موندم توش
با تکرار کردن قبلی ها هم نشد ...

شانس رو ببین

من همه Outpost هارو گرفتم
حالا برای یک اسکیل که باید یک outpost رو بدون دیده شدن بگیری موندم توش
با تکرار کردن قبلی ها هم نشد ...

شانس رو ببین

از این روش هم میتونی استفاده کنی :d برو option تو تنظیمات بازی دقیقا منوش رو یادم نیست:-s
بگردی سریع پیدا میکنی یه جا نوشته reset outpost اگه همه تروفی ها رو گرفتی برو اینو بزن کل outpost ها رست میشه بعد میتونی هرکدوم رو که میخوای از اول بری بگیری :d

آخرین ویرایش:
Longinus رو میگی ؟
باید نقشه رو شروع کنی بازی کردن . اگر radio tower ها رو نگیری خیلی چیزا رو نشون نمیده . یه دونش توی قسمتهای شمالی بود اگر اشتباه نکنم !

رادیو ها 90 % گرفتم
یعنی لنگ اون 2 تاست ؟ :دی

آرمان ویدئو های مارو چند تا خارجی درخواست استفاده دادن ازش ؟ :دی

رادیو ها 90 % گرفتم
یعنی لنگ اون 2 تاست ؟ :دی

آرمان ویدئو های مارو چند تا خارجی درخواست استفاده دادن ازش ؟ :دی
نمیدونم کدوم نگرفتی. اما من یادمه radio ها رو که باز کردی اونم اومد - اپدیت که کردی اره ؟×_× باگ نشده باشه یه وقت ×_×

gud luck :)

با گوشی میذارم اسپویل نمیتونم بذارم.خواهشا کسایی که از اسپویل شدن میترسن نخونن :| دوستان اون مرحله که میگه find a way too backstage باید از کجا برم؟:|

آخرین ویرایش:
با گوشی میذارم اسپویل نمیتونم بذارم.خواهشا کسایی که از اسپویل شدن میترسن نخونن :| دوستان اون مرحله که میگه find a way too backstage باید از کجا برم؟:|

سمت راست در ورودی اصلی میتونی یه طناب بندازی بری بالا بعدش با قلاب های دیگه همینطور برو سمت چپ میرسی به دریچه فن واردش شو
عاقا این سرورای یوبی اعصاب واس من نذاشته!!
به مدت دو هفتس همینجور مینویسه Ubisoft servers are currently unreachable هرچی میخوام برم توی Map browser نمیشه!
یکی یه کمکی کنه توروخدا!:((

سمت راست در ورودی اصلی میتونی یه طناب بندازی بری بالا بعدش با قلاب های دیگه همینطور برو سمت چپ میرسی به دریچه فن واردش شو
عاقا این سرورای یوبی اعصاب واس من نذاشته!!
به مدت دو هفتس همینجور مینویسه Ubisoft servers are currently unreachable هرچی میخوام برم توی Map browser نمیشه!
یکی یه کمکی کنه توروخدا!:((
کیفیت سرورهاش که خیلی خوبن . بعد از 1-2 اپدیت اخری مشکلی نبود نه توی coop نه توی map browser ... ممکنه مشکل از نته خودت باشه !
با isp تماس بگیر ...

بازی گرافیک فوق العاده ای داره، تغییر محیطش عالیه، گیم پلی همونی هست که باید باشه و ...:دی

ولی نمیدونم چرا یه حس فوق تکراری شدیدی بهم دست داده :دی انگار دارم یه DLC نسل بعدی رو بازی میکنم:| :دی البته فعلا اوایل بازی هستم ولی خب...:دی

بازی گرافیک فوق العاده ای داره، تغییر محیطش عالیه، گیم پلی همونی هست که باید باشه و ...:دی

ولی نمیدونم چرا یه حس فوق تکراری شدیدی بهم دست داده :دی انگار دارم یه DLC نسل بعدی رو بازی میکنم:| :دی البته فعلا اوایل بازی هستم ولی خب...:دی
قسمتهای داستانی بازی رو پیش بری کلا چیزهای بیشتر باز میکنه
outpost ها مراحل مختلف دارن
ولی کلا بازیه ubisoft دیگه ... تکراری دیگه طبیعیه ولی مراحل اصلی عالی هست ×_× ( لوووووووووووووول )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or